זה סיד וישס? בכל מקרה, הוא דומה פה לבסיסט של סאם 41
X xero1 New member 17/12/02 #7 בקשר לסיד בסרט הזעם והוזעמה.. מראים שם אותו מדבר באיזה קטע עם החברה הזאת שלו.. ויש לו חולצה אדומה עם צלב קרס. זאת בדיחה או מה?
בקשר לסיד בסרט הזעם והוזעמה.. מראים שם אותו מדבר באיזה קטע עם החברה הזאת שלו.. ויש לו חולצה אדומה עם צלב קרס. זאת בדיחה או מה?
M manic_subsidal New member 17/12/02 #9 כבר ניהלו פה שיחות בנושא והוא עשה את זה כדי לעורר זעם או מחאה אני כבר לא זוכר
P punktx New member 18/12/02 #13 ../images/Emo187.gifשום בדיחה או חרא הסקס פיסטולס היו שם כדי לזעזע ולהשיג תשומת לב. החולצה, כמו הרבה דברים אחרים קידמה את המטרה שלהם מצויין.
../images/Emo187.gifשום בדיחה או חרא הסקס פיסטולס היו שם כדי לזעזע ולהשיג תשומת לב. החולצה, כמו הרבה דברים אחרים קידמה את המטרה שלהם מצויין.
S Smash 4 S New member 18/12/02 #15 ../images/Emo46.gifמוות ל SKINHEADS!!!! נאצים מסריחים!! קרחים לבנבנים וחלקים!!!!! שכולם ימותו גם עם יש בפורום הזה למרות שלא נראה לי כל הסקינאדס הם רק נאצים!!! שימותו כוללללללם! אה כן ל- XERO אם אתה רואה את זה אז על תפרסם תמונות של סקינאדס ארנכיסטים אונאבים משחקים אותם קולים! תודה...
../images/Emo46.gifמוות ל SKINHEADS!!!! נאצים מסריחים!! קרחים לבנבנים וחלקים!!!!! שכולם ימותו גם עם יש בפורום הזה למרות שלא נראה לי כל הסקינאדס הם רק נאצים!!! שימותו כוללללללם! אה כן ל- XERO אם אתה רואה את זה אז על תפרסם תמונות של סקינאדס ארנכיסטים אונאבים משחקים אותם קולים! תודה...
L lithium1914 New member 18/12/02 #16 קודם כל, תירגע. יש הרבה סקינהדז שהם לא נאצים. אני לא יודע אם זה "חטא" או לא, אבל לי אישית יש חברים באינטרנט שהם לא ממש אוהבים יהודים, אבל בכל זאת אני מדבר איתם.
קודם כל, תירגע. יש הרבה סקינהדז שהם לא נאצים. אני לא יודע אם זה "חטא" או לא, אבל לי אישית יש חברים באינטרנט שהם לא ממש אוהבים יהודים, אבל בכל זאת אני מדבר איתם.
M mazehashtuyot New member 18/12/02 #20 ברור שזה חטא צריך לשרוף את כל הגוים האנטישמים נאצים פאשיסטים האלה ששואנים את ישראל. אההה סליחה, יהודים.
ברור שזה חטא צריך לשרוף את כל הגוים האנטישמים נאצים פאשיסטים האלה ששואנים את ישראל. אההה סליחה, יהודים.
L lithium1914 New member 20/12/02 #46 לא יודע. יש בדשות לפעמים על "גלוחי-ראש" שעשו פוגרומים ביהודים ופגעו בבתי-כנסת וכו´, אבל אני לא יודע אם כולם כאלה.
לא יודע. יש בדשות לפעמים על "גלוחי-ראש" שעשו פוגרומים ביהודים ופגעו בבתי-כנסת וכו´, אבל אני לא יודע אם כולם כאלה.