זה סופי

shay keran21

New member
זה סופי../images/Emo58.gif

זיו אכן המודח....הוא דיבר איתנו הערב וממש סיפר על השתלשלות הפרק איך בפרק כולם התנהגו כרגיל והוא לא חשד בהכל,ובמועצת השבט,פתאום הם התהפכו עליו..וזיו כבר הבין שהוא המודח..זיו סיפר שהוא יצא עליהים וליכלך עליהים עד הסוף...מי שנשאר נאמן לזיו זה טלכו ושי...כל השאר הצביעו נגדו...כניראה טלכו ושי הצביעו נגד טומי,והשאר נגד זיו....אני באמת לא יודע אם אראה אחרי שזיו יעוף,כי יהיה משעמם..אני מאוד מסוקרן מה יהיה אחרי ההדחה הריינטינג של התכנית..נחכה ונראה! זה לא סופו של זיו..זיו כניראה באמת יקבל תכנית אירוח..ככה זיו אמר לנו..שיהיה לו בהצלחה.ויאלהה מת כבר לראות אותו..לא מספיק לי לשמוע אותו בטלפון...

shay keran21

New member
זה ממש לא רלוונטי...|ספוילר

כי זיו דיבר איתנו...הוא אמר שהוא יודח..שבועיים אנחנו מתקשרים אליו,ואנחנו אומרים לו את זה...והוא תמיד ענה שלא נאמין למה שכותבים..והוא התקשר הערב ואמר שהוא באמת מודח..וסיפר על ההשתלשלות...בפרק עצמו נראה שהכל כביכול בסדר מצדו של זיו..הוא מרגיש בטוח..רק במועצת השבט הוא הבין שזה אבוד...

סאמוואן

New member
מי אלה אנחנו??

"שבועיים אנחנו מתקשרים אליו,ואנחנו אומרים לו את זה" נשמע כמו איזה מעריצים פנאטים סטוקרים מפחידים...מסכן מה עשיתם לו??

shay keran21

New member
מה אתה רציני כאילו<?~!

"אנחנו" זה אמא שלי ובן זוגה! זיו והוא חברי ילדות! כמה פעמים אצטרך לרשום את זה? זיו הוא חבר המשפחה..אנחנ מדברים איתו על בסיס יומי...איזה מעריץ ואיזה עמה...

סאמוואן

New member
אוקיי קודם כל אני בחורה

ודבר שני,אני הרבה זמן בפורום הזה ולא זכור לי שראיתי מהכינוי הזה שלך משהו שקשור לעניין הזה....

זיו יקבל תוכנית אירוח... בכלא ../images/Emo6.gif שם מקומו

אדם אלים, אגרסיבי, דיבור ערסי, נמוך ורדוד. אדם שצריך להכניס לכלא.

צודק!

אני איתך...בן אדם כזה שלילי שחושב שמגיע לו הכל ומתייחס לכל השאר בזילזול מופגן ןיהיר תוך כדי שימוש באלימות מילולית ואגרסיבית מקומו רק בכלא!

למעלה