בון דוק
Well-known member
כל מרכז ספרד שבליבו העיר מדריד הפך למדבר רותח
וזו רק ההתחלה
כל מרכז ספרד שבליבו העיר מדריד הפך למדבר רותח
אמת!!!כל מרכז ספרד שבליבו העיר מדריד הפך למדבר רותח
וזו רק ההתחלה
יימח שמם
כן, לפני כמה שנים דעא"ש דרש את החזרת (תיקון קטן, אנדלוסיה) למוסלמים.יימח שמם
אגב, לפי האיסלאם אדמה שהיתה מוסלמית צריכה לחזור להיות מוסלמית
הלוואי שיהיה להם ראש ממשלה מוסלמי .
זה לא האירוע שהם דרשו את הפסקת השתתפות הכוחות הספרדיים בכוחות הבינלאומיים שפעלו נגד דעא"ש באזור עירק וסוריה בזמנו? דרישה שאם אני זוכר נכון, לאחר פיגועי הרכבות, ספרד אכן נכנעה לה (תקן אותי אם אני טועה).כן, לפני כמה שנים דעא"ש דרש את החזרת אנדוסיה למוסלמים.
במדריד באזור שצופה על כביש עוקף מדריד ממקוקם מסגד מפואר כמו בהר הבית,
שהיה בזמנו מקום התארגנות טרוריסטית שהיתה אחראית על פיגוע טרור המוני במספר רכבות שהיו בדרכן למדריד.
אישתי היתה על אחת הרכבות האלה אך ירדה מספר תחנות לפני מדריד!
נכון אכן זה ארוע, כוונתי היתה שאותו מסגד מפואר היה מרכז לאירגון טרור שם אורגן האירוע המדובר, ולא רק זה היו עוד.זה לא האירוע שהם דרשו את הפסקת השתתפות הכוחות הספרדיים בכוחות הבינלאומיים שפעלו נגד דעא"ש באזור עירק וסוריה בזמנו? דרישה שאם אני זוכר נכון, לאחר פיגועי הרכבות, ספרד אכן נכנעה לה (תקן אותי אם אני טועה).
אחד האירועים המבישים של העולם המערבי באותה תקופה. לא אשכח כיצד הופתעתי מההחלטה הספרדית להיכנע לטרור בצורה כל כך גלויה ומובהקת, כאשר ברי לכל בר דעת שכניעה זו לטרור בנסיבותיה (ובכלל) משמעותה היא רק הוספת עוד ועוד טרור. המחבלים אכן ניסו זאת כמדומני, אך מדינות אחרות לא השתפנו כמו ספרד וכשהם ראו שזה לא עובד, ירדו מהעניין (המשיכו כמובן בפח"ע 'רגילה').נכון אכן זה ארוע, כוונתי היתה שאותו מסגד מפואר היה מרכז לאירגון טרור שם אורגן האירוע המדובר, ולא רק זה היו עוד.
לפני למעלה מחמש עשרה שנים כאשר עדיין חיינו בספרד, וההגירה המוסלמית לספרד התעצמה, אמרתי לאישתי, תראי איך המוסלמים שינו את האסטרטגיה לכיבוש ספרד, והיא שאלה אותי מה כוונתי, עניתי לה שכיום המוסלמים כובשים את ספרד ללא מלחמה!אחד האירועים המבישים של העולם המערבי באותה תקופה. לא אשכח כיצד הופתעתי מההחלטה הספרדית להיכנע לטרור בצורה כל כך גלויה ומובהקת, כאשר ברי לכל בר דעת שכניעה זו לטרור בנסיבותיה (ובכלל) משמעותה היא רק הוספת עוד ועוד טרור. המחבלים אכן ניסו זאת כמדומני, אך מדינות אחרות לא השתפנו כמו ספרד וכשהם ראו שזה לא עובד, ירדו מהעניין (המשיכו כמובן בפח"ע 'רגילה').
אין לי מה לשמוח במותם של אנשים פשוטים שאין לי כל קשר מיוחד אליהם. גם לא אם הם לא ברשימת גדולי תומכי בכללי.זה עונשו של מי שמרע לישראל!!
בעבר הלא רחוק הייתי אוהד של ספרד בה גרתי שנים לא מועטות!!!
מי שהוא כתב שהוא שמח!!!אין לי מה לשמוח במותם של אנשים פשוטים שאין לי כל קשר מיוחד אליהם. גם לא אם הם לא ברשימת גדולי תומכי בכללי.
מישהו כתב שמישהו כתב שהוא שמח (לא נעול על סימני שאלה או קריאה, אז תשלים כהבנתךמי שהוא כתב שהוא שמח!!!![]()
המישהו כתב ש"זה עונשו" (פה לא כתוב שמח) של מי שמרע לישראל (וגם פה לא כתוב שמח)!!מישהו כתב שמישהו כתב שהוא שמח (לא נעול על סימני שאלה או קריאה, אז תשלים כהבנתך)
אני ציינתי שאינני שמח. אתה הבנת מזה דברים שלא כתובים כלל, לפיהם אני תוקף את מי שאני מגיב עליו על כך שהוא אמר שהוא שמח. אלא שכלל לא תקפתי איש, גם לא את זה שהגבתי עליו, ולא התייחסתי כלל לשאלה אם מאן דהוא שמח אם לאו. בס"ה ציינתי שאני לא. הא ותו לא.המישהו כתב ש"זה עונשו" (פה לא כתוב שמח) של מי שמרע לישראל (וגם פה לא כתוב שמח)!!
חפש ומצא היכן כן כתוב (שמח)!!!!
אז תשלים כהבנתך![]()
אכן כך, הימין והימין הקיצוני בספרד קוראים לגרוש כל המוסלמים מספרד לארצות מוצאם,
![]()
גל שריפות וחקירות נגד משפחתו: ראש הממשלה האנטי-ישראלי של ספרד במצוקה
ראש ממשלת השמאל בספרד מתמודד בחודשים האחרונים עם המשבר הפוליטי הגדול שידע מאז שעלה לשלטון ב-2018. הזעם של הרשויות המקומיות על הטיפול בשריפות היער הקטלניות שמשתוללות במדינה מגביר את הלחץ עליו, בתקופה שאשתו ואחיו נחקרים בחשד לשחיתות והוא מתקשה להעביר חוקים: "כמו זומבי"www.ynet.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.