זה סופו

אבי בן 1231

Well-known member
כל מרכז ספרד שבליבו העיר מדריד הפך למדבר רותח
וזו רק ההתחלה
אמת!!!
אך בזמן שאני חייתי בספרד היו לי חברים מוסלמים קניתיבחנויות של מוסלמים שידעו שאני יהודי וישראלי ולא היתה שום מתיחות, ההפך הוא הנכון!

אבי בן 1231

Well-known member
יימח שמם
אגב, לפי האיסלאם אדמה שהיתה מוסלמית צריכה לחזור להיות מוסלמית
הלוואי שיהיה להם ראש ממשלה מוסלמי .
כן, לפני כמה שנים דעא"ש דרש את החזרת (תיקון קטן, אנדלוסיה) למוסלמים.
במדריד באזור שצופה על כביש עוקף מדריד ממקוקם מסגד מפואר כמו בהר הבית,
שהיה בזמנו מקום התארגנות טרוריסטית שהיתה אחראית על פיגוע טרור המוני במספר רכבות שהיו בדרכן למדריד.
אישתי היתה על אחת הרכבות האלה אך ירדה מספר תחנות לפני מדריד!

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
כן, לפני כמה שנים דעא"ש דרש את החזרת אנדוסיה למוסלמים.
במדריד באזור שצופה על כביש עוקף מדריד ממקוקם מסגד מפואר כמו בהר הבית,
שהיה בזמנו מקום התארגנות טרוריסטית שהיתה אחראית על פיגוע טרור המוני במספר רכבות שהיו בדרכן למדריד.
אישתי היתה על אחת הרכבות האלה אך ירדה מספר תחנות לפני מדריד!
זה לא האירוע שהם דרשו את הפסקת השתתפות הכוחות הספרדיים בכוחות הבינלאומיים שפעלו נגד דעא"ש באזור עירק וסוריה בזמנו? דרישה שאם אני זוכר נכון, לאחר פיגועי הרכבות, ספרד אכן נכנעה לה (תקן אותי אם אני טועה).

אבי בן 1231

Well-known member
זה לא האירוע שהם דרשו את הפסקת השתתפות הכוחות הספרדיים בכוחות הבינלאומיים שפעלו נגד דעא"ש באזור עירק וסוריה בזמנו? דרישה שאם אני זוכר נכון, לאחר פיגועי הרכבות, ספרד אכן נכנעה לה (תקן אותי אם אני טועה).
נכון אכן זה ארוע, כוונתי היתה שאותו מסגד מפואר היה מרכז לאירגון טרור שם אורגן האירוע המדובר, ולא רק זה היו עוד.

Harrington

Well-known member
מנהל
נכון אכן זה ארוע, כוונתי היתה שאותו מסגד מפואר היה מרכז לאירגון טרור שם אורגן האירוע המדובר, ולא רק זה היו עוד.
אחד האירועים המבישים של העולם המערבי באותה תקופה. לא אשכח כיצד הופתעתי מההחלטה הספרדית להיכנע לטרור בצורה כל כך גלויה ומובהקת, כאשר ברי לכל בר דעת שכניעה זו לטרור בנסיבותיה (ובכלל) משמעותה היא רק הוספת עוד ועוד טרור. המחבלים אכן ניסו זאת כמדומני, אך מדינות אחרות לא השתפנו כמו ספרד וכשהם ראו שזה לא עובד, ירדו מהעניין (המשיכו כמובן בפח"ע 'רגילה').

אבי בן 1231

Well-known member
אחד האירועים המבישים של העולם המערבי באותה תקופה. לא אשכח כיצד הופתעתי מההחלטה הספרדית להיכנע לטרור בצורה כל כך גלויה ומובהקת, כאשר ברי לכל בר דעת שכניעה זו לטרור בנסיבותיה (ובכלל) משמעותה היא רק הוספת עוד ועוד טרור. המחבלים אכן ניסו זאת כמדומני, אך מדינות אחרות לא השתפנו כמו ספרד וכשהם ראו שזה לא עובד, ירדו מהעניין (המשיכו כמובן בפח"ע 'רגילה').
לפני למעלה מחמש עשרה שנים כאשר עדיין חיינו בספרד, וההגירה המוסלמית לספרד התעצמה, אמרתי לאישתי, תראי איך המוסלמים שינו את האסטרטגיה לכיבוש ספרד, והיא שאלה אותי מה כוונתי, עניתי לה שכיום המוסלמים כובשים את ספרד ללא מלחמה!
ועוד אומרים שהנבואה נועדה לשוטים!!
רק בשנת 2005 נתן ממשל השמאל 1.000.001 אישורי שהייה ועבודה למוסלמים וישראלים!!
האחד, כן האחד, הייתי אני!!!

אבי בן 1231

Well-known member
מישהו כתב שמישהו כתב שהוא שמח (לא נעול על סימני שאלה או קריאה, אז תשלים כהבנתך :))
המישהו כתב ש"זה עונשו" (פה לא כתוב שמח) של מי שמרע לישראל (וגם פה לא כתוב שמח)!!
חפש ומצא היכן כן כתוב (שמח)!!!!
אז תשלים כהבנתך :)

Harrington

Well-known member
מנהל
המישהו כתב ש"זה עונשו" (פה לא כתוב שמח) של מי שמרע לישראל (וגם פה לא כתוב שמח)!!
חפש ומצא היכן כן כתוב (שמח)!!!!
אז תשלים כהבנתך :)
אני ציינתי שאינני שמח. אתה הבנת מזה דברים שלא כתובים כלל, לפיהם אני תוקף את מי שאני מגיב עליו על כך שהוא אמר שהוא שמח. אלא שכלל לא תקפתי איש, גם לא את זה שהגבתי עליו, ולא התייחסתי כלל לשאלה אם מאן דהוא שמח אם לאו. בס"ה ציינתי שאני לא. הא ותו לא.

כרגיל, כל שצריך כדי להבין זה דווקא לא "להשלים כהבנתך", אלא לא "להשלים כלל", אלא לקרוא את הכתוב ולסמוך על הכותב שאילו היה רוצה לומר משהו מעבר למה שכתב, בוודאי היה יודע כיצד לעשות זאת. משלא עשה, המסר שלו הוא כנראה מה שבחר לכתוב ולא מאומה מעבר לכך.

פשוט לאללה הקטע הזה :).

פולגאר

Well-known member
זה עונשו של מי שמרע לישראל!!
בעבר הלא רחוק הייתי אוהד של ספרד בה גרתי שנים לא מועטות!!!
|עדכון|

אבי בן 1231

Well-known member
|עדכון|
אכן כך, הימין והימין הקיצוני בספרד קוראים לגרוש כל המוסלמים מספרד לארצות מוצאם,
גם את בעלי האזרחות הספרדית!!

למעלה