זה נשמע מטומם אבל...

dikla222

New member
זה נשמע מטומם אבל...

תגידו איך עושים חילוף באמצע משחק בדמו? אני מנסה מנסה ומנסה ולא מצליח? ודרך אגב אני עם צלסי בדמו למה אף שחקן לא רוצה לבוא? איזה חמישה שחקנים אמרו שקשה להתרגל למנגר חדש ולקבוצה חדשה ובלה בלה בלה... בבקשה תענו...

Asify

New member
תשובה

אי אפשר לעשות חילוף באמצע משחק, צריך לעצור אותו ע"י לחיצה על tactics (detailed) ואז לעשות את החילוף ובקשר לצ'לסי...ענית לעצמך...כנראה הם לא רוצים לבוא כי הם לא רוצים להתרגל למנג'ר חדש ולקבוצה חדשה...כנראה טוב להם איפה שהם איזה שחקנים זה היה?

dikla222

New member
כל מיני שחקנים זמברוטה רונאלדיניו..

אבל על מה לוחצים כשרוצים לעשות חילוף בדיוק

X Slider

New member
יש לך מצד שמאל למטה (בסקין הקלאסי)

את שם הקבוצה שלך ואז tactic תלחץ על זה ותבחר באפשרות detailed. המשחק יעצר ויפתח לך חלון הסגל שלך עם אפשרויות לחילופים, שינויי טקטיקה וכו..

dikla222

New member
אבל

אין לי חלון סגל. כשאני לוחץ על detailed מופיע רק ההרכב הנוכחי ואין שום אפשרות של חילופים. יכול להיות שלא שמתי אותם בסגל של המשחק? אם כן אז איך שמים?

X Slider

New member
כן

לפני שאת עולה למשחק יש לך 11 שחקני הרכב פותח -5-7 שחקני ספסל. שחקני ספסל מסומנים S1 S2 S3... שחקני השדה לפי העמדה שלהם... כל יש לך קו (-) ליד השחקן לפני המשחק - הוא לא יכלל בסגל למשחק הזה.

dikla222

New member
תקשיבו בקשר להעברות...

הצעתי ל10 שחקנים לעבור מקבוצה גדולה (ברצלונה מילאן וכו) ליובנטוס והם לא הסכימו למרות שסיכמתי עם הקבוצה על מחיר יש משהו לעשות כדי לשכנע את השחקן? וגם הסכומים שאני צריך להוציא ממש גבוהים והרבה לא מסכימים

למעלה