זה נרשם לי אבל ליאת...

מה שם המשתמש שלך?

zb? כי ראיתי שיש מישהו כזה...אםן זו את, אני יהפוך אותך למנהלת ``של מי השורה הזו בכלל?`` במהירות, אבל בגלל שאת כל הזמן כותבת חידונים, אולי תרצי להיות מנהלת ``גלאונייר``? (יענו-מי רוצה להיות מליוניר...``) -ליאת-

נמרה

New member
שם המשתמש שלי

הוא Judy007 ואני לא רוצה להיות מנהלת גלאונייר

כן?

מוזר...לא ראיתי שום ג`ודי *בודקת שוב* וכבר עשיתי את zb כמנהל פורום גלאונייר...חח...אני אצטרך לשנות את זה-מי זה zb,אם יורשה לי לשאול *בודקת ראשי תיבות של אנשים בפורום הזה* נו, טוב...ואני חושבת שלאור העובדה שיש לך טונה חידות מוכנות, זה יהיה עדיף...בא לך להיות בנוסף גם ראש בית הפלפאף? -ליאת-

נמרה

New member
אין בעיה

אני אהיה הלגה הפלפאף בכבודה ובעצמה... איזה כבוד... ועוד שאלה, היא אוף טופיק אבל קשה: מי יודע מה זה כולכית? מי יודה מה זה חמיטה?

חמיטה?!

לא יודעת, אבל חמיצה זה חומוס :) לא יודעת, לדעתי זה לא, זה נשמע כמו סוג של חביתה...נו, טוב-זו חברה שלי אמרה ואני לא ממש סומכת על עדותה...זה ממש אוף טופיק :) -ליאת- the chosen one תנסי להירשם שוב לקהילה כי אני לא רואה אותך שם! :(

נמרה

New member
חמיצה זה לא חומוס!

חמיצה זה כזה מרק רוסי... שכחתי איך קוראים לו... *מנסה להרשם שוב.... כבר חוזרת...* תראי ניסיתי להתחבר שוב בשם שלי (Judy007) וזה אומר לי שיש כבר מישהו בשם הזה! זאת אומרת אני!

כפי שחשדתי...

מלכי שוב טעתה והטעתה אותי :) כרגיל... בכל מקרה,אני אבדוק שוב :) אההה, מלכי הולכת להתפדח! *מחייכת חיוך רחב* -ליאת-

תשבות :)

1) חברה שלי שכתבה פה 2 הודעות די מזמן, אבל היא עוקבת אחרי ההודעות... 2) לא :( תנסי שוב! לחברה אחרת שלי זה הצליח! -ליאת-

נמרה

New member
זה אתר מאוד בעייתי...

את לא יכולה לבנות לי באיזה מקום אחר?

לא...

זה אתר הפרומים היחיד שבו ההודעות גם עולות למעלה ואני לא צריכה למסור את הטלפון שלי, בסה``כ האתר ממש לא בעייתי וגם מעוצב יפה ונוח ויש בו הרבה אפשרויות, אז ממש לא נראה לי שאני אעשה בדיבורים או משהו...כי בדיבורים גם אין כ``כ קהילות לבניה... -ליאת-

pomelit

New member
וחמיצה זה בורשט

מרק מזרח אירופי, בדרך כלל עם סלק ושמנת חמוצה, אבל לכל מדינה יש גרסה משלה לעניין הזה. אוכלים (או שותים) אותו קר (שוב - על פי הגרסה המקומית)

דוד דב

New member
וואי נכון !!!

זה מהדברים האלה שיודעים שאתה ילד קטן ושוכחים אחרי כמה שנים .... אבל חמיצה זה באמת בורשט .. מרק אדום מגעיל כזה

נמרה

New member
אמא שלי במקור רוסיה

כשהייתי קטנה היא הייתה מכינה לי את המרק הסגול המגעיל הזה, וממש לא רציתי לאכול אותו. אח, הזכרונות הלא-מתוקים...

S.tal

New member
אני יודעת שזה...

מה שאני יודעת, שכולכית זה סוג של יתוש.

למעלה