זה נקרא שקר?

זכוכיות

New member
להלן ציטוטים נבחרים:

"מצידי שיביא פרח זה מספיק,אבל זה הרג אותי שהוא חושב שאני סתומה" סיאמית. "וכל אלה שאומרים שלא,חיים בפלנטה אחרת. בדיוק כפי שאמרת,זה א עיניין הכסף. זה עיניין השקר והזילזול. נו טוב,מה נקנה לה לשנה החדשה?? אהה,שרשרת. איפה? בעיסקה טובה. כמה זה עולה? אההה,מגניב בסה"כ 25 ש"ח? סבבה. נגיד לה שזה עלה 1000 דולר. אם זה לא זילזול,אז מה זה,חברים?" roaic "הבן אדם אמר לה שזו מתנה יקרה הבן אדם עבד עליה אז מה הקשר מה שרשמת "אבל לא לבכות על זה שהוא קנה לה משהו "זול" יחסית למרות שיש לו הרבה כסף"...זה לא קשור בכלל" בלאגנית (וזו גם רוח שאר הודעותיה.) "נכון, העיקר הכוונה כש ל-א משקרים לגביה!!! אותי זה היה ממש מעליב ושוב לא בגלל שלא קנה משהו באלף ש"ח, אלא בגלל ששיקר לגבי זה, שונאת כשמשקרים לי, במיוחד הבן זוג....." elena20 "מה זה השטויות האלה? לשקר לך? מי יודע אם הוא משקר לך בדברים כאלה לכי תדעי במה עוד הוא ישקר לך!!!" חיוך אופטימי. על איזה הלך רוחות אתה מדבר? גם מי שהכניס את העובדה שהוא מליונר הכניס את העובדה, ובצדק, רק לרעתו- כי אדם עם בעיות כלכליות שעושה כזה דבר, אולי נמצא במצוקה, אולי מתבייש, אולי מאוד רוצה לשמח את בת זוגתו ומשקר מתוך יאוש. לאדם שיש לו כסף- אין מחילה על שקר כזה. חד וחלק, זה מעליב ברמות מטורפות.

ובארי אמר...

שהוא התייחס לרוב ההודעות האחרות,שהן רוב התגובות בשרשור הנ"ל. את בחרת להתייחס למעט ההודעות האחרות...

נ ט ע 9 1

New member
השורות האחרונות הן בדיוק בדיוק

מה שניסיתי לומר... "גם מי שהכניס את העובדה שהוא מליונר הכניס את העובדה, ובצדק, רק לרעתו- כי אדם עם בעיות כלכליות שעושה כזה דבר, אולי נמצא במצוקה, אולי מתבייש, אולי מאוד רוצה לשמח את בת זוגתו ומשקר מתוך יאוש. לאדם שיש לו כסף- אין מחילה על שקר כזה. חד וחלק, זה מעליב ברמות מטורפות" זכוכיות הגדירה זאת הכי מדוייק..

luda88

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קיצר סיאמית, דברי איתו על זה.. אבל בגישה של למה שיקרת לי ולא בגישה של למה קנית לי דבר כזה בקצת כסף. אני בטוחה שתמצאי את המילים

haley

New member
אני לא רואה שקר...

לא יכול להיות שהשרשרת שחברה שלך קנתה גם עשוייה זהב? אולי היא הוסיפה ממש הרבה נקודות מהויזה +25 ש"ח? ייכול להיות גם שזה רק צירוף מקרים וששלה אמנם לא מזהב, אבל שלך כן...?.. לא יודעת, אם זה מאוד מפריע לך אל תתחילי עם השערות וספקולציות, תעלי את זה באיזו שיחה, אולי אפילו בתור הערה הומוריסטית העיקר לא בתור איזו שאלה הרת גורל, ותראי מה יש לו להגיד. שוב, רק אם זה כל כך מפריע לך..

LEATHER REBEL

New member
כפי שאמרו חז"ל...

"הרוצה לשקר ירחיק עדות". כנראה שהוא לא העלה בדעתו שגם לאחרים בישראל יכול להיות דבר כזה. נו... זה בערך כמו שנגיד תפסת אותו על חם במיטה עם מישהי אחרת והוא ישתמש בתירוץ השחוק "זה לא מה שאת חושבת". למה הזכרתי את זה? כי ישנו עדיין אחוז קטנטן של נשים ש-יאמינו- שזה באמת לא מה שהן חשבו...

לינוייה

New member
יש לי רעיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!

תארגני מפגש מקרי בין חברה שלך לבינכם ותבקשי ממנה לשתף פעולה היא כאילו לא יודעת כלום על הסיפור ואומרת בתמימות "גם את קנית את השרשרת הזאת?! ממש מדהימה וב25 שקל..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם רעיון אם בא לך..

shirazlovemor

New member
רעיון מקורי

וגם יש לו פוטנציאל להצליח אבללללל אני ממש לא ממליצה לעשות את זה. זה סתם עלול להביך אותו וחבל.. בגלל שאחרי הכל עמדה מאחורי השרשרת הזו כוונה טובה. הוא בסך הכל ניסה להצהיר לך על אהבתו אלייך ולרגש ולשמח אותך. מה גם שאם הוא יגלה איכשהו שהשיחה הזאת הייתה מבויימת זה ייצור בלאגן. שורה תחתונה: וותרי על העניין. ואם את כל כך רוצה שהוא יידע על החברה שלך שקנתה את השרשרת ב25 ש"ח אז עדיף להגיד ישירות ולא ע"י משחקים ("החברה שלי סיפרה לי שגם לה יש כזאת אבל היא השיגה אותה ב25 ש"ח")

למעלה