זה נקרא שאלון ארוך!

Love Bem

New member
זה נקרא שאלון ארוך!

תענו עם בא לכם מה זה משנה זה סתם מעביר את הזמן בכיף
שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי?: האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא?: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע? אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם)

DisturbedDoll

New member
:}

שם:אלינה. תאריך לידה:2/4 מקום מגורים:הוד השרון. שיר אהוב:The Used-Taste of Ink/Poetic Tragedy. FFTL-Emily סרט אהוב:13 תוכנית טלוויזיה אהובה:חלום אמריקאי. זמר אהוב:ברט 3> זמרת אהובה:ברודי דייל. יום אהוב בשבוע:שבת דיסק אהוב:יש הרבה >.> תאריך אהוב:21/6 האם אי פעם עישנת?כן. האם אי פעם שתית אלכוהול?כן. האם אי פעם לקחת סמים?לא. האם אי פעם עברת על החוק?כן. מואהאהאה האם אי פעם נשבר לך הלב?מממ. לא יודעת
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כע. האם אי פעם בכית על מישהו?כע. האם אי פעם בכית על מישהי?כע. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כע >< האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?כע. האם אי פעם שיקרת?כע. יש\\אין חבר:לא ): גובה:מטר 65 מידת נעלים:38-40
פריסינג:רק ת'הליקס ונזם. קעקועים:בגיל 16 ב24 שעות האחרונות בכית?בערך >< (התאפקתי) ב24 שעות האחרונות צחקת?כע ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כע ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כע ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כע ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:העתיד שלי.הבצפר שלי.המחשבות שלי. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?מממ. *** האדם האחרון שהתקשר אלי?:אמא האדם האחרון שדיברתי איתו במסן:אלוריה. המקום האחרון שהייתי בו:בצפר? הסטיה שלי היא?: . הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:הופעה של the used תכונה טובה שלי:נחמדה תכונה רעה שלי:צומי. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?כע האם צחקת על מישהו בעל מום?>< האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כע עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא
תרמת פעם לקבצן?כע האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?אמא שלי אכלת משהו לא כשר?כע אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כע הפרת הבטחה שהבטחת? כע השתכרת עד אבדן חושים?לא..מזלי
מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש?משהו ורוד
אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק שרשראות. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?היו מלא
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:הגיל לא משנה, העיקר שזה מאהבה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:יום שישי לפני שבוע חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?לפני איזה שלוש שבועות
שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה ימים השתכרת?לפני חודש וחצי שכבת עם מישהו/י?אף פעם. היית במועדון? לפני חצי שנה :O לבשת חצאית?לפני שנתיים ><; קנית בגד? שבוע שעבר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול הקדישו לך שיר?יום הולדת שלי? שיפרו לך את המצברוח? היום. היום: באיזו שעה התעוררת?שבע ורבע. מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? עכשיו-שיר של 36 crazyfits מה אכלת? עוף ומשהו לא מוגדר
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?העתיד שלי איזה כיתה את:ט2 הבנאדם הכי יפה שראית:היום הרבה, בינהם:ברודי דייל,ליאם ועוד כמה אנשים. חע את חושבת שאת יפה? אולי את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? לא ממש את חושבת שאת קרצייה? כעע. חחח ^^ את חושבת שאת עקשנית? לא מספיק את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית?חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: אני לא שונאת אף אחד. אוהב/ת:חברים שלי? מתגעגע/ת אליו:טלי ושירה חסר לך:טלי ושירה עושה לך טוב להיות איתו: חברים שלי הכי מצחיק: אביעד הכי דפוק: איתי הכי מוזר:הרבה ><; הכי כיף לדבר איתו:טלי יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא -אין לי שיחות. איזה צלצול יש לך?בלינק הקול הכי יפה ששמעת?רימונה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רגיל את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע איפה את רוצה פירסינג? -ספטום. -ליפרינג. -טארגוס. -אינסטריאל. -לבראט. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה בו כול מה שאני רוצה? פורום אהוב:לא יודעת באיזה פורומים את כותבת:הרבה ><; יש לך חברים בפורומים?כע מי האדם האחרון שדיברת איתו? אלוירה. מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כע מה את/ה שומע/ת? שיר של as i lay dying מה הסרט האחרון שראית? קולד מאונטן מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? צרוב ^^ מה החלום שלך?להצליח ולהיות מאוהבת ונאהבת. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כע רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כע שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא. חח בנית טירה מחול?כע היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?אולי נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:מטומטם. אתה יודע מה אני יודע?לא אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם)^^ ?

MCRmyDolly

New member
Me?

בגלל שאלינה כזאת כוסית גמאני אענה על השאלון. 3> שם: טניה. תאריך לידה: 25.03.92 פיצקית. :'( מקום מגורים: נתניה. אתם לא רוצים להיות שם. שיר אהוב: כל שירי MCR מתחלף לפי מצב הרוח. סרט אהוב: ראיון עם הערפד, דרקולה מת ואוהב את זה. תוכנית טלוויזיה אהובה: לאדעת. זמר אהוב: ג'רארד (דיי?!) 3> זמרת אהובה: ברודי דייל. יום אהוב בשבוע: שישי. דיסק אהוב: יש הרבה. תאריך אהוב: לאדעת. האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. קצת. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? כן. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן. -_______-" האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\\אין חבר:לא :'( גובה:מטר 59-60 משהו כזה. או פחות =/ מידת נעלים: 38-40 פריסינג: נזם? קעקועים: לא מעוניינת כרגע. ב24 שעות האחרונות בכית? כן. מלא. זה לא השבוע שלי. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן. אפשר לומר. הדבר שהכי קשה לך איתו: החיים שלי. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? חברה של ג'רארד? האדם האחרון שהתקשר אלי?: אנג'. האדם האחרון שדיברתי איתו במסן: ג'ני. המקום האחרון שהייתי בו: בחדר. על החלון. הסטיה שלי היא?: לאדעת. הדיק של ג'רארד, אולי? *_* הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים? פגישה עם ג'רארד. תכונה טובה שלי: מצחיקה. תכונה רעה שלי: שאני אתחיל לפרט? (ה-כל) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא..... האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. אם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. זכרונות מתוקים. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. תרמת פעם לקבצן? כן. במיוחד כשהייתי קטנה. האם גנבת משהו במכולת? כן. מסטיק. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? ג'רארד. והמשפחה. אכלת משהו לא כשר? כן. אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? תכלת. באיזה בושם אתה משתמש? אסקדה. (איזה בורה אני) אתה אוהב לענוד תכשיטים? ניטים וצמידים ושרשראות עם סמלים נחשב? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הרבה. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: זה לא הגיל. זה אם אוהבים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לפני חמש דקות עם האח הקטן שלי (בלחי!!!). הוא כזה אימו בוי ^_^ חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? לפני חודש. השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? אף פעם. היית במועדון? לא זוכרת. לבשת חצאית? השנה. קנית בגד? לפני שבוע. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום. הקדישו לך שיר? אף פעם. שיפרו לך את המצברוח? לפני יומיים. היום: באיזו שעה התעוררת? שבע. מה/מי העיר אותך? MCR. מה היה הדבר הראשון שאמרת? give 'em hell kid (זה השיר איתו התעוררתי). מה היה הדבר הראשון ששמעת? MCR. מה היה השיר הראשון ששמעת? .give 'em hell kid מה אכלת? פסטה. -_-" איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? העתיד שלי. איזה כיתה את: ח7 (וזאת לא כיתה טיפולית). הבנאדם הכי יפה שראית: בינהם: ג'רארד. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? מאוד. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? משהו באמצע. בנאדם ש: שונא/ת: את רוב השכבה שלי. אוהב/ת: ג'רארד. משפחה וחברות (למרות שהן רק שלוש. בערך). מתגעגע/ת אליו: ג'ני וליאור. חסר לך: ג'רארד וג'ני. עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי. אנשים מהסאמרסקול. הכי מצחיק: הכלב של אחות של אנג'. שהולך בריברס XD הכי דפוק: רוני הגיי. הכי מוזר: רוני הגיי. הכי כיף לדבר איתו: אנג'. יש לך פלאפון? לא. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אנג', מיכל. איזה צלצול יש לך? אין לי פלאפון. הקול הכי יפה ששמעת? ג'רארד (זה לא חוזר על עצמו?) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? MCR. את רוצה להיות זמרת? כן. או סולנית בלהקה. כנראה סולנית. את רוצה להיות שחקנית? זה יכול להיות נחמד... =/ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? ליפרינג, וומפאייר, הרחבה באוזניים, הליקס. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עושה הכל כדי להיות הכי קרובה לג'רארד. פורום אהוב: לאדעת. באיזה פורומים את כותבת: כמה וכמה. יש לך חברים בפורומים? בערך. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא. מה את עושה עכשיו? שומעת מוסיקה ועונה על השאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? strawberry gashes/Jack off Jill מה הסרט האחרון שראית? דרקולה מת ואוהב את זה. מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת. מה הדיסק האחרון ששמעת? i brought you my bullets you brought me your love מה החלום שלך? להקים להקה. להצליח. להתחתן עם ג'ר ^_^ ולהיות נאהבת. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? לא. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן. היית בחקירה משטרתית? לא. איך אתה מרגיש: לבד. אתה יודע מה אני יודע? כן. אני מהממשלה. אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם). יאי לי.

ME ../images/Emo13.gif

שם: חן/ חני. תאריך לידה: 28.8.83 מקום מגורים: באר שבע. שיר אהוב: MCR-HELENA סרט אהוב: הסיוט שלפני חג המולד. תוכנית טלוויזיה אהובה: אבודים. זמר אהוב: DARREN HAYES זמרת אהובה: DELTA GOODREM יום אהוב בשבוע: ראשון- היום החופשי שלי מהעבודה
דיסק אהוב: THREE CHEERS FOE SWEET REVENGE (מקווה שכתבתי נכון) תאריך אהוב: היומולדת שלי! האם אי פעם עישנת? לא, ולא מתכוונת גם לעשן. האם אי פעם שתית אלכוהול? ברור. האם אי פעם לקחת סמים? חס וחלילה. האם אי פעם עברת על החוק? לא, אני ילדה טובה.
האם אי פעם נשבר לך הלב? פעמיים. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן, מחוסר ברירה. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בערך. האם אי פעם בכית על מישהו? לא. האם אי פעם בכית על מישהי? לא. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נדמה לי... האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כמובן!
האם אי פעם שיקרת? רק שקרים לבנים קטנים... יש\\אין חבר: יש, כבר 7 חודשים.
גובה: 1.64 מ'. מידת נעלים: 39. פריסינג: אין. רק חורים באוזניים (וזה מספיק!) קעקועים: אולי אני אעשה אחד קטן בעתיד. ב24 שעות האחרונות בכית? האמת היא שצחקתי בלי הפסקה... ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? חס וחלילה. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן- ציוד למכינה שלי ואת הדיסק החדש (כבר לא כ"כ חדש בעצם) של MCR. בימים אלו אתה מאוהב? מאוד!
הדבר שהכי קשה לך איתו: לשלב בין הלימודים לעבודה... אבל מסתדרים.
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אף אחד. האדם האחרון שהתקשר אלי?: חברה שלי מהעבודה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ידיד שלי. המקום האחרון שהייתי בו: תחנה מרכזית ב"ש. הסטיה שלי היא?: אובססיה איומה לשופינג. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: אממ הכלבה שלי. תכונה טובה שלי: מסודרת. תכונה רעה שלי: מאחרת כרונית. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. עוד לא משעמם לי בחיים... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא... המורות שלי אהבו אותי דווקא כי התנהגתי יפה. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? מעולם לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אממ אחותי וההורים שלי. אכלת משהו לא כשר? לא. אתה שומר כשרות? כן, מן הסתם... שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן... השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? סגול. באיזה בושם אתה משתמש? MIRCALE אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק אם הם מיוחדים. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אמממ הרבצתי למישהי שבאמת עיצבנה אותי... חחח באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: אני לא הבן אדם הנכון לשאול אותו את זה... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: אתמול. חיבקת מישהו/י? אתמול. מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול. עישנת? מעולם לא עישנתי. שתית משקה אלכוהולי? לפני.. חודש? השתכרת? מעולם לא. שכבת עם מישהו/י? לא עונה לכם על זה. היית במועדון? לפני שבוע. לבשת חצאית? שלשום. קנית בגד? לפני שבועיים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול. הקדישו לך שיר? ביום ההולדת הקודם שלי. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. היום: באיזו שעה התעוררת? 9:00. מה/מי העיר אותך? שעון מעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת. מה היה הדבר הראשון ששמעת? צלצול מעצבן של שעון מעורר! מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת. מה אכלת? עוגיות שוקולד ונס קפה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "אני חייבת ללכת לבנק לשלם את השכר לימוד של המכללה"..
איזה כיתה את: שום כיתה. לימודים על תיכוניים. הבנאדם הכי יפה שראית: ג'רארד! את חושבת שאת יפה? נראה לי. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? ממש לא. את חושבת שאת קרצייה? כן! את חושבת שאת עקשנית? מאוד!! את אוהבת את עצמך? די. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית איומה. בנאדם ש: שונא/ת: איזו פקאצה אחת שעושה למשפחה שלי ת'מוות. אוהב/ת: חבר שלי. מתגעגע/ת אליו: ידיד שלי שבדרום אפריקה. חסר לך: חבר שלי. עושה לך טוב להיות איתו: חברה שלי. הכי מצחיק: מישהו שעובד איתי בשבתות... הכי דפוק: מסומם אחד שהגיע אלי דרך האיסיקיו. הכי מוזר: מישהי שהתחילה איתי במסנג'ר השבוע! הכי כיף לדבר איתו: אבא שלי. יש לך פלאפון? ברור. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאבא שלי ולחבר. איזה צלצול יש לך? של פופאי. הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הסיוט שלפני חג המולד. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? ממש לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא נראה לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן, הרבה. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה פירסינג! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית ומכונית ותורמת את השאר לצער בע"ח. פורום אהוב: הפורום הזה, הפורום שלי (אופנה אלטרנטיבית) ופורום אופנה. באיזה פורומים את כותבת: כנ"ל. יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? שוב הסרט הזה?! מה את עושה עכשיו? עונה לכם. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? כלום. מה הסרט האחרון שראית? שחקי אותה כמו בקאהם. מה התוכנית האחרונה שראית? מכל הבנות בעולם. מה הדיסק האחרון ששמעת? MCR. מה החלום שלך? להיות מעצבת אופנה. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? חח לא. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? חס וחלילה!! שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן. תמיד. אני טיפוס שאוהב ניקיון... בנית טירה מחול? כן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? ברור. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? כן, אבל בגלל מישהו שעצרו והכרתי... איך אתה מרגיש: מצויין. אתה יודע מה אני יודע? לא. תמונה

אוע../images/Emo99.gifשאלון ארוך../images/Emo70.gif

שם: מאור תאריך לידה: 13.07.90 מקום מגורים: ראשון לציון בלע שיר אהוב: אממ.. אין לי רק אחד.. סרט אהוב: החיים כבית. או היידן כריסטנסן
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים זמר אהוב: אממ. ג'ר נחשב חח
זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: שבת. או שישי דיסק אהוב: אין תאריך אהוב:13.07 כמה מתוחכם מצדי :] האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא. בעצם שתיתי.. אבל רדבול וXL וממש קצת. אז זה לא נחשב P: האם אי פעם לקחת סמים? חח כן.. רק אני האם אי פעם עברת על החוק? לא חושבת האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כןןןןןןןן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? בערך. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושבת. האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\אין חבר: אין גובה: מטר וסיגריה
מידת נעלים: 38 וקצת פריסינג: אין קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? לא.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן! ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: החיים שלי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישו אחרר האדם האחרון שהתקשר אלי?: השכנה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: בדיוק בדודה שלי שלחה לי הודעה המקום האחרון שהייתי בו: בצפר.. רחוב חח מטבח.. תבחרו הסטיה שלי היא?: לא יודעת אם יש חח. לא גיליתי אותה עדיין
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: מוזיקה
תכונה טובה שלי: מצחיקה תכונה רעה שלי: ביישנית.. פחדנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? האאמ.. החיים שלי לא כ"כ חשובים לי. אז כן. אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא, אבל זה יהיה נחמד הפרת הבטחה שהבטחת? נראלי שכן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? סגול באיזה בושם אתה משתמש? אנג'ל והוגו אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן למה לא? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: כשמוכנים. אבל לא בגיל צעיר.. וכשאוהבים באמת. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: אממ אפעם? חיבקת מישהו/י? לא זוכרת מישהו/י חיבק/ה אותך? ^^ עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? ב1.10 אבל אמרתי לכם שזה לא נחשב חח השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? מזמן.. לבשת חצאית? וואי לא חושבת שלבשתי אי פעם חצאית חח קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרתתתת הקדישו לך שיר?אפעם שיפרו לך את המצברוח? זה לא קורה הרבה היום: באיזו שעה התעוררת? 9 וחצי-10 מה/מי העיר אותך? אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כן" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מאוררר את הולכת לבצפר ברגלל היוםם?" מה היה השיר הראשון ששמעת? My humps של bep מה אכלת? לחמניה עם גבינה ומעדן שוקולד חח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? על היום המחורבן שהיה לי אתמול איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: אחד עבר בצפר והשני שר עכשיו איימ נוט אוקיי :] את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא מאוד.. אבל יש משו את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן! את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? אני אוהבת לקנות אבל משום מה אני אפעם לא מוצאת חח בנאדם ש: שונא/ת: יותר מדי אוהב/ת: חברות שלי מהרצליה מתגעגע/ת אליו: ^^ חסר לך:^^ עושה לך טוב להיות איתו: ^^ וענת הכי מצחיק: כשאני וענת ביחד יש רק צחוקים
וגם קורל. חברות שלי, נו הכי דפוק: לא יודעת הכי מוזר: לא מכירה אנשים מוזרים
הכי כיף לדבר איתו: ענת יש לך פלאפון? לא למי אתה מתקשר הכי הרבה? אפחד איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? אוע ג'ר, כמובן! והקול של נינט תמיד מרגש אותי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
את רוצה להיות זמרת? חח עדיף לטובתכם שלא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן, כבר שאלתם איפה את רוצה פירסינג? באוזניים! אפילו שם אין לי עדיין! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קניותתת ותורמת פורום אהוב: נחשו חח באיזה פורומים את כותבת: נראלי רק פה.. יש לך חברים בפורומים? תגידו לי אתם :) מי האדם האחרון שדיברת איתו? גלי מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון ושומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ^^ מה את/ה שומע/ת? my dirty little secret של aar מה הסרט האחרון שראית? 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך מה התוכנית האחרונה שראית? אתמול.. לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? אני לא שומעת דיסקים מה החלום שלך? לאדעת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? אפשר לומר רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? יאאפ שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: רע
אתה יודע מה אני יודע? שאתה מפגר? כן אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם) את התמונת רקע במחשב, נו.

MyMystery

New member
זה ארוך!! אבל אני בכל זאת=P

שם:אילנה תאריך לידה:24.09.91 מקום מגורים:חסוי
שיר אהוב:מיי כמיקל רומאנס.. סרט אהוב:אין תוכנית טלוויזיה אהובה:אין זמר אהוב:אההם ג'רארד ווי? זמרת אהובה:הסולנית של within temptation יום אהוב בשבוע:חמישי בערב או שיש בבוקר =P דיסק אהוב:מיי כמיקל רומאנס..אלא מה? תאריך אהוב:21.06 האם אי פעם עישנת?בלעכס לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן.. האם אי פעם לקחת סמים?לא חח האם אי פעם עברת על החוק?לא דעת..אווו אני פושעת XD האם אי פעם נשבר לך הלב?לא דעת XD האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כנראה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כנראה האם אי פעם בכית על מישהי?כנראה האם אי פעם שברת למישהו את הלב?אולי האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?אולי האם אי פעם שיקרת?כנראה \אין חבר גובה:168 בערך מידת נעלים:38 פריסינג:אין=P קעקועים:אין =P ב24 שעות האחרונות בכית?כמעט ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:אח שלי
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אזרח באמריקה שטוב לו בחיים
האדם האחרון שהתקשר אלי?: אמא חחח האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: קטיה מהכיתה שלי..אבל במסנג'ר נינה המקום האחרון שהייתי בו:הר בכרמיאל..טיול של"ח הסטיה שלי היא?: ג'רארד ווי
לא יודעת מה קשור.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: מוזיקה? תכונה טובה שלי:=P תכונה רעה שלי:p= האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא זוכרת חח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן?כן חחחחחח האם גנבת משהו במכולת?אולי
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כה אכלת משהו לא כשר?כנראה XD אתה שומר כשרות? מנסה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אולי הפרת הבטחה שהבטחת? אולי השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך? כתום אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי איזה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:מחר!! היום: באיזו שעה התעוררת?06:45
מה/מי העיר אותך?הפלאפון המטומטם..נו שעון מעורר.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? תשתיקי את החתול הזה!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? חתול שלי מיילל מה היה השיר הראשון ששמעת? smile empty soul- bottom of a bottle מה אכלת? קפה חעחע איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי נחזור הביתה איזה כיתה את:ט הבנאדם הכי יפה שראית:
את חושבת שאת יפה? לא יודעת.. את חושבת שאת צבועה? לא(?) את חושבת שאת קנאית? לא (?) את חושבת שאת קרצייה? לא (?) את חושבת שאת עקשנית? אולי..לפעמים את אוהבת את עצמך? לא ממש.. בזבזנית או חסכנית? חצי חצי בנאדם ש: שונא/ת: אווווווווו הרבה מידיי
אוהב/ת:=P מתגעגע/ת אליו:=( עזבו אתם במילא לא מכירים חעחע יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא זוכרת.. איזה צלצול יש לך?garbage רציתי להוריד מי כמיקל אבל לא רצה לרדת =\ הקול הכי יפה ששמעת?ג'רארד שר(?) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חתול מחייך עם שיני ערפד!!! את רוצה להיות זמרת? אם תציעו לי.. את רוצה להיות שחקנית? אתם מציעים לי.? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:רגע זאת הצעה? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן =P כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אולי איפה את רוצה פירסינג? בשפה חחח לא שאני יעשה אבל
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תנו לי למצוא ואז כבר נראה.. פורום אהוב: מיי כמיקל רומאנס בתפוז!!! חחח איזה חנפנית אני.. באיזה פורומים את כותבת:מיי כמיקל רומאנס בתפוז ובהייד פארק וכל השאר אני לא ממש נכנסת.. יש לך חברים בפורומים?אולי מי האדם האחרון שדיברת איתו? ילדה מכיתה שלי מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? hang em high MCR- מה הסרט האחרון שראית? אוווו לא יודעת
מה התוכנית האחרונה שראית? TRL? מה הדיסק האחרון ששמעת? מיי כמיקל רומאנס (?) מה החלום שלך? לנסוע לאמריקה..לגור האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כןןן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן חח בנית טירה מחול? כן =P היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא זוכרת נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע? רק אם אתה יודע מה שהוא יודע שאני יודע אתם מוזמנים להוסיף תמונה נ.ב אני יודעת שקיצרתי את השאלון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה ונסו לראות מה יש בתמונה..זה אני צילמתי את ג'רארד באמצע הריקוד חעחע

Love Bem

New member
אני../images/Emo23.gif

שם:אימי תאריך לידה:11\30 מקום מגורים:אשדוד שיר אהוב: Green Day - Jesus of Suburbia סרט אהוב:בתול בן 40 (ממולץ!) תוכנית טלוויזיה אהובה:ויוה לבאם!(טוב זה ידוע לכולכם) זמר אהוב:ג'רארד וואי(my chemical romance) זמרת אהובה:אימי לי(Evanscense) יום אהוב בשבוע:שני דיסק אהוב:אמריקן אדיוט של גריין די תאריך אהוב:1/12 האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?נשתי(אבל אין מצב!) האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן(מי לא?) האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן(אל חברה שמתה=[) האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\\אין חבר:אין גובה:1.69 בערך (אני גבוהה פאק!) מידת נעלים:42 או 41 פריסינג:לייפסיד באף וכול האוזן(רק אחת!) קעקועים:אין אבל עושה שנה הבאה ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?מלאהה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן מלאאה אני לא יוצאת לטיול הבא בגלל זה! ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן עם(להבה שחורה)ואני מבקת סליחה אני שונאת לריב שאני לא את הבן אדם שאני רבה איתו! ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן לק שחור חדש ואיפרון שחור ואדום עכשיו חזרתי=] בימים אלו אתה מאוהב?כן הדבר שהכי קשה לך איתו:אנשים חרטטנים זה גומר אותי! מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?עם מי שאני אוהבת האדם האחרון שהתקשר אלי?:חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי! המקום האחרון שהייתי בו:בביוטי קר כדי לקנות את העפרון וכו... הסטיה שלי היא?:לשבור את הגיטרה שלי כדי שאבא יקנה לי חדשה! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:אל החולצה של מיי כימקל רומאנס ואל הנעליים של הים!! תכונה טובה שלי:אין לי נטיות כאלה תכונה רעה שלי:לאכול אנשים! האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?ניראה לי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא(אבל אוהבת כאלה אנשים גררר) האם צחקת על מישהו בעל מום?לא פחח... זה דפוק ברמות! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?היום?(כן וכול יום!) עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן תרמת פעם לקבצן?פחח... מי לא? האם גנבת משהו במכולת?כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?איזה חיים? אכלת משהו לא כשר?כן אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת?לא השתכרת עד אבדן חושים?לא שזכור לי מה צבע החדר שלך?אדום אבל מלאה פוסטרים(ילדותי אני יודעת!) באיזה בושם אתה משתמש?הרבה (של אימא שלי!) אתה אוהב לענוד תכשיטים?צמידים ושרשרת הים שלי! מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לקחתי סמים ושיתי הפצי על המורה! באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:לא יודעת! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:לפני שבועיים! חיבקת מישהו/י?לפני יומים את דודה שלי מישהו/י חיבק/ה אותך?דודה שלי עישנת?היום שתית משקה אלכוהולי?אצל חברה יום שישי השתכרת?אצל חברה יום שישי שכבת עם מישהו/י?קמעט לפני שנה לא רוצה להזכר בזה! היית במועדון?אממממ....אף פעם! לבשת חצאית?אתמול! קנית בגד?שבוע שעבר חצאית עם רבועים יפה מאוד!!!!
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לפני שבוע הקדישו לך שיר?בחיים שלי! שיפרו לך את המצברוח?היום היום: באיזו שעה התעוררת?7:00 מה/מי העיר אותך?אימא מה היה הדבר הראשון שאמרת?כוס אמק אימא תני לישון! מה היה הדבר הראשון ששמעת?אימי קומי מיד! מה היה השיר הראשון ששמעת?מיי כימקל רומאנס אים נוט אוקי! מה אכלת?סוכריה! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה השעה עד עכשיו! איזה כיתה את:י' הבנאדם הכי יפה שראית:זה שדומה לג'ר ועוד אחד יותר חתיך לא דומה לאף אחד אבל שווה! את חושבת שאת יפה?פחחח..לא מעניין אותי! את חושבת שאת צבועה?באיזה צבע?(לא סתם אני בן אדם יש אוהבת כאלה אנשים!) את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?כןןןןןןן
את חושבת שאת עקשנית?כן=[ את אוהבת את עצמך?אוהבת איך שאני מה אני יעשה?! בזבזנית או חסכנית?בזבזנית! בנאדם ש: שונא/ת:כול הפוזזטים פאקצות ערסים וכול מה שבניהם! אוהב/ת:את חברות שלי ואת ידידים שלי! מתגעגע/ת אליו:אחותי בלונדון חסר לך:אחותי בלונדון עושה לך טוב להיות איתו:חברות שלי הכי מצחיק:חברה שלי הכי דפוק:חברה שלי הכי מוזר:אני! הכי כיף לדבר איתו:חברות שלי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאימא ואבא איזה צלצול יש לך?מיי קימקל רומאנס טו די אנד (הקלטתי!) הקול הכי יפה ששמעת?של ג'ר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של הלנה!(עם תמונות של ג'ר!) את רוצה להיות זמרת?אולי=] את רוצה להיות שחקנית?לא ממש! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?יש לי מספיק אני חושבת זה כבר מגעיל אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קעקוע!ואז נוסעת עם חברה להופעה של ג'ר! אהה.. בעצם היה לי מספיק כסף כדי להביא אותם לפה אז הייתי עושה את זה! פורום אהוב:מיי כימקל רומאנס גריין דיי ומקפליי(קצת אבל מגיע להם קרדיט!) באיזה פורומים את כותבת:למלה כתוב יש לך חברים בפורומים?כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?עם חברה שלי מה את עושה עכשיו?עונה אל זה! את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?טו די אנד של מיי כימקל רומאנס מה את/ה שומע/ת?את חברה שלי מבלבלת לי תשכל! מה הסרט האחרון שראית?בתול בן 40 מה התוכנית האחרונה שראית?בובספוג מה הדיסק האחרון ששמעת?אמריקן אדיוט מה החלום שלך?אין חלומות לא מתגשמים! האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?למות?? פחח... אני מתה לא? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?מלאהה... שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כןןןןן
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?חיי? איזה בדיוק? היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:חרא אתה יודע מה אני יודע?מה? תמונה!

Love Bem

New member
י"א

למה את רוצה לשלוח לי אנשים?פחח...צוחקת.. למה? אגב אני מקיף ו'!!!

PunKurt

New member
חח לא

אני גם! קוראים לי רוני וקראתי כל פה נעים מאוד איזה שיכבה את?

kati666

New member
אוי,נו באמת.

לא אמרת שקוראים לך לידור? כיתה י'?מאיפה כול השגיאות כתיב האלה? אני לא מבינה על מי את מנסה לעשות רושם.

Love Bem

New member
השם האמיתי שלי זה אימי!

אני נולדתי ברוסיה! מה אני יעסה שיש לי שגיאות! אני עליתי בכיתה ו'! טוב! מה רע בשם לידור! אני אוהבת אותו אני סתם קוראת לי ככה יש בעיה?

אני גם רוצה לספר על עצמי

שם:דניאל תאריך לידה:1.2 מקום מגורים:פתח תקווה שיר אהוב: helena סרט אהוב:חייהם הפרועים של נערי המקלה תוכנית טלוויזיה אהובה:ויוה לבאם זמר אהוב:ג'רארד וואי(my chemical romance) זמרת אהובה:אימי לי(Evanscense) יום אהוב בשבוע:שלישי דיסק אהוב:three cheers for sweet revenge(my chemical romance) תאריך אהוב:1/2 האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת?אני לא אמרתי האם אי פעם שיקרת?כן יש\\\\אין חבר:אין גובה:1.58 מידת נעלים:39 או 40 פריסינג:אם עגיל באוזן נחשב אז כן קעקועים:אין אבל אני ממש רוצה ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?מלאהה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן הרבה ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?כן הדבר שהכי קשה לך איתו:שמתערבים לי העיניינים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?עם מי שאני אוהבת האדם האחרון שהתקשר אלי?:חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי! המקום האחרון שהייתי בו:בית הספר הסטיה שלי היא?:לריב עם אנשים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:על המוזיקה שלי והבגדים תכונה טובה שלי:אני לא יודעת אם יש לי תכונה רעה שלי:אני לא חושבת שיש לי אני אוהבת את מי שאני האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא אבל אין לי בעיה עם אנישים כאלה ואני מצדיעה למי שמודה שיש לו האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?המוזיקה אכלת משהו לא כשר?כן אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך?בורדו ואדום באיזה בושם אתה משתמש?של אבא שלי אתה אוהב לענוד תכשיטים?אני לא אוהבת ציבעוני אבל יש לי כמה תכשיתים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?גרמתי למישהי ששנתי להיפצע באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:15 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:מזמן חיבקת מישהו/י?בזמן האחרון לא אבל כן חיבקתי מישהו/י חיבק/ה אותך?כן עישנת?היום שתית משקה אלכוהולי?אני לא יוצאת למסיבות הרבה זמן אז לא בזמן האחרון השתכרת?במסיבת סיום שלי שכבת עם מישהו/י?קמעט בל"ג בעומר! היית במועדון?כן לבשת חצאית?לפני הרבה זמן קנית בגד?כן אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא הקדישו לך שיר?כן שיפרו לך את המצברוח?אתמול באיזו שעה התעוררת?7:00 מה/מי העיר אותך?שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?מניאק מי שהמצי את הלימודים מה היה הדבר הראשון ששמעת?דניאל את מאחרת מה היה השיר הראשון ששמעת?מיי כימקל רומאנס אים נוט אוקי! מה אכלת?לא אכלתי שתיתי שוקו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה אני אולכת לעשות כדי לא להיכשל במבחן היום איזה כיתה את:ז' הבנאדם הכי יפה שראית:ראיתי כמה את חושבת שאת יפה?לא יודעת את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?בזבזנית! שונא/ת:כול הפוזזטים פאקצות ערסים וכול מה שבניהם רוני סופר סטאר אוהב/ת:את חברות שלי ואת ידידים שלי ומוזיקה מתגעגע/ת אליו:ידיד שעזב את העיר חסר לך:הידיד עושה לך טוב להיות איתו:החברים שלי הכי מצחיק:חברה שלי הכי דפוק:ילדה בשכבה הכי מוזר:ילדה בשכבה הכי כיף לדבר איתו:חברה שלי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברים איזה צלצול יש לך?מיי קימקל רומאנס איים נוט אוקיי הקול הכי יפה ששמעת?של ג'ר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של כל הלהקה my chemical romance את רוצה להיות זמרת?כן את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לא תמיד איפה את רוצה פירסינג?בשפה התחתונה באוזניים ןבגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קעקוע ודיסקים! פורום אהוב:מיי כימקל רומאנס גריין דיי אוונסנס באיזה פורומים את כותבת:כל מה שאנ י נכנסת יש לך חברים בפורומים?לא מי האדם האחרון שדיברת איתו?עם חברה שלי מה את עושה עכשיו?עונה אל זה! את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?thank you for the venom(my chemical romance) מה את/ה שומע/ת?את אמא שלי צועקת לי להנמיך את המוזיקה מה הסרט האחרון שראית?שמש נצחית בראש צלול מה התוכנית האחרונה שראית?TRL ב-MTV מה הדיסק האחרון ששמעת? three cheers for sweet revenge(my chemical romance) מה החלום שלך?לגןר לבד הרגשת שאתה עומד למות?למות?? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:חרא

Angelica 0

New member
../images/Emo41.gifMe me me!../images/Emo41.gif

תענו עם בא לכם מה זה משנה זה סתם מעביר את הזמן בכיף שם: אנג'ליק, אנג'ליקה, אנג'י, אנג', אן. תאריך לידה: 20.10.88 מקום מגורים: - שיר אהוב: Googoo dolls - Iris סרט אהוב: האיש על הירח ואמריקן פסיכו תוכנית טלוויזיה אהובה: מלקולם באמצבע, ג'קאס, ויוה לה באם, חברים, פיוצ'רמה, סימפסונס, שנות השבעים או.סי סאמרלנד ועוד ועוד ועוד... זמר אהוב:(אני משנה ללהקה) MCR:) זמרת אהובה: גוון סטפני יום אהוב בשבוע: שבת דיסק אהוב: three cheers for sweet revenge תאריך אהוב: הממ..יומולדת? האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\אין חבר: אין גובה: 1.65 מידת נעלים: 38 פריסינג: טבור, רינגליפ, לשון ואף. קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: לא משנה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ידיד קרוב שחזר לארצו. האדם האחרון שהתקשר אלי?: חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה המקום האחרון שהייתי בו: ביצפר הסטיה שלי היא?: ציפורניים קצרות ושחורות. (לק יא חולנים) הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: האולסטאר שלי. תכונה טובה שלי: מצחיקה תכונה רעה שלי: מתעצבנת בקלות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? מלא פעמים האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? לבן ותכלת באיזה בושם אתה משתמש? היפנותיק פויזן ואמור אמור אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אוי יש מלא:\ באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: כל מישהו ומתי שהוא מוכן לכך. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לפני שבועיים או פחות חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? שבת שעברה השתכרת? לפני חודש שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? שבת שעברה לבשת חצאית? לפני..חודש..או יותר קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כבר המון זמן .. לא זוכרת. הקדישו לך שיר? שלשום:] שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה את רוצה?!!?!??!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "זה זה שתמיד יושב בסיפריה" מה היה השיר הראשון ששמעת? MCR - this mirror bla bla bla מה אכלת? תפוצ'יפס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיזה הילד המוזר מהסיפריה איזה כיתה את: יב' הבנאדם הכי יפה שראית: איזה אחד מוומפיירס אימו נורא יפה. את חושבת שאת יפה? כה את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כה את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית! בנאדם ש: שונא/ת: איזה אחת:\ אוהב/ת: אמא. מתגעגע/ת אליו: אקס. חסר לך: ידיד מאמריקה עושה לך טוב להיות איתו: ידיד מאמריקה הכי מצחיק: חברה הכי טובה הכי דפוק: כנ"ל הכי מוזר: ילדה מהכיתה שלי.. הכי כיף לדבר איתו: ידיד מאמריקה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה הכי טובה איזה צלצול יש לך? RED RED WINE של בוב מרלי הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי מאוונסנס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? MCR את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: כן! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים איפה את רוצה פירסינג? גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה סוס. פורום אהוב: 4girls באיזה פורומים את כותבת: זה ו4girls יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה מה את עושה עכשיו? את זה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? MCR - demolition lovers מה הסרט האחרון שראית? גבר גבר מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? American idiot של גרין דיי מה החלום שלך? להיות עשירה. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בחיים לא. בנית טירה מחול? ניסיתי. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? כן איך אתה מרגיש: נחמד אתה יודע מה אני יודע? לא, אבל מענין מאוד מה. אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם)

למעלה