little thing
New member
לה לה לה.. ../images/Emo12.gif
שם: שיר וזה... תאריך לידה: 2/6 מקום מגורים: צפון... נאמ. שיר אהוב: אין אחד.
סרט אהוב:raising helen ; a walk to remmember תוכנית טלוויזיה אהובה: לאדעת... זמר אהוב: אין אחד זמרת אהובה: " יום אהוב בשבוע: כל השבוע סתם בע. דיסק אהוב: מארון, שיהיה.
תאריך אהוב: 2/6 האם אי פעם עישנת? לע, איכ.
האם אי פעם שתית אלכוהול? לא שזכור לי..
האם אי פעם לקחת סמים? לע.. האם אי פעם עברת על החוק? אולי. האם אי פעם נשבר לך הלב? לא ממש... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אולי... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כע האם אי פעם בכית על מישהו? כע, כאילו הייתי ממש עצובה וזה.. >< לא יצאו דמעות..
האם אי פעם בכית על מישהי? לאדעת... האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לאדעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? אהא האם אי פעם שיקרת? כע יש/אין חבר: אין.
גובה: 58.
מידת נעלים: 37-38 פריסינג: נע קעקועים: נע ב24 שעות האחרונות בכית? אולי. כשאני עייפה יוצאות לי דמעות. :X ב24 שעות האחרונות צחקת? אהא. D: ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כע.
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אולי.
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אולי. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לע... בימים אלו אתה מאוהב? נראלי.. 0.0 הדבר שהכי קשה לך איתו: לאדעת... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אפחד. :X האדם האחרון שהתקשר אלי?: חברה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי אייסי.
המקום האחרון שהייתי בו: אוטובוס? 0.0 הסטיה שלי היא?: לאדעת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: החיים.
תכונה טובה שלי: אני חמודה וכולם אוהבים אותי. <אופס זה שניים. לונורא.> *
* תכונה רעה שלי: אני ביישנית ודפקע....... לפעמים...0.0 האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לע האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לע. האם צחקת על מישהו בעל מום? כע.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא..
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא..0.0 תרמת פעם לקבצן? פעם קבצן תרם לי?
האם גנבת משהו במכולת? לע. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אולי. אכלת משהו לא כשר? לאדעת.. אתה שומר כשרות? לאדעת... שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן..0.0 הפרת הבטחה שהבטחת? אולי השתכרת עד אבדן חושים? אהא.
מה צבע החדר שלך? לבן מגעיל ודוחה. באיזה בושם אתה משתמש? הגידו ז"ל ושתקו.
אתה אוהב לענוד תכשיטים? כע.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאדעת. :X באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 16-17...? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? איכ.
שתית משקה אלכוהולי? למה אנשים אומרים שזה טעים? 0.0 השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? בגיל....5?
קנית בגד? מזמן.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול.. הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לפני...שבוע? היום: באיזו שעה התעוררת? הייתי אמורה בשש וחצי, אבל רישמית בשבע ועשרים..0.0 <התארגנתי ב-10 דק'!:-O> מה/מי העיר אותך? השעון המעורר?... מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני תפסתי את המקלחתתתתת עופו מפה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון הדפוק. :X מה היה השיר הראשון ששמעת? לוזוכרת...0.0 מה אכלת? אוכל.
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יש לי בכיתה ילדים מטומטמים. 0.0 איזה כיתה את: ח.
הבנאדם הכי יפה שראית: ש'.
את חושבת שאת יפה? במובן מסויים. את חושבת שאת צבועה? אולי. את חושבת שאת קנאית? אולי. את חושבת שאת קרצייה? אהא. D: <ואני גם נהנת מזה.
> את חושבת שאת עקשנית? כע. את אוהבת את עצמך? כע. <אם אני לא אוהב אותי - מי כן?> בזבזנית או חסכנית? גם וגם. בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: חברים.. משפחה וזה.
מתגעגע/ת אליו: חברה. חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: חברה. הכי מצחיק: אנשים... הכי דפוק: אני מכירה יותר מידי כאלה. הכי מוזר: איש אחד. :X הכי כיף לדבר איתו: אנשים.
יש לך פלאפון? כע. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה/אמאבא איזה צלצול יש לך? דפוק כזה. :X הקול הכי יפה ששמעת? ש'.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? היה יפה כזה של עננים.. ועכשיו החלפתי, וזה ממש מוזר לי... רחוב בגשם. את רוצה להיות זמרת? נע. את רוצה להיות שחקנית? נע... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת?: תלוי... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אולי.
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדר"כ... איפה את רוצה פירסינג? אנלא.
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? דיסקים. חדר. בגדים. פורום אהוב: לאדעת. באיזה פורומים את כותבת: כלמיני. יש לך חברים בפורומים? כע.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא דעת. מה את עושה עכשיו? מדברת, ועונה על הדבר הזה.. 0.0 את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? נע מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? לאדעת. מה התוכנית האחרונה שראית? מכושפות?
מה הדיסק האחרון ששמעת? מארון.
מה החלום שלך? לאדעת. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כע. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? סתם חשבתי על זה. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. D: בנית טירה מחול? אולי... היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מממ..... אולי... נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? חחח... לא.
<אוף.
> סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא ממש... :X היית בחקירה משטרתית? נע איך אתה מרגיש: קר לי אתה יודע מה אני יודע? מה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם) מק"ר? האאא... ואם לא בא לי?
שם: שיר וזה... תאריך לידה: 2/6 מקום מגורים: צפון... נאמ. שיר אהוב: אין אחד.