זה נקרא שאלון ארוך!

little thing

New member
לה לה לה.. ../images/Emo12.gif

שם: שיר וזה... תאריך לידה: 2/6 מקום מגורים: צפון... נאמ. שיר אהוב: אין אחד.
סרט אהוב:raising helen ; a walk to remmember תוכנית טלוויזיה אהובה: לאדעת... זמר אהוב: אין אחד זמרת אהובה: " יום אהוב בשבוע: כל השבוע סתם בע. דיסק אהוב: מארון, שיהיה.
תאריך אהוב: 2/6 האם אי פעם עישנת? לע, איכ.
האם אי פעם שתית אלכוהול? לא שזכור לי..
האם אי פעם לקחת סמים? לע.. האם אי פעם עברת על החוק? אולי. האם אי פעם נשבר לך הלב? לא ממש... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אולי... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כע האם אי פעם בכית על מישהו? כע, כאילו הייתי ממש עצובה וזה.. >< לא יצאו דמעות..
האם אי פעם בכית על מישהי? לאדעת... האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לאדעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? אהא האם אי פעם שיקרת? כע יש/אין חבר: אין.
גובה: 58.
מידת נעלים: 37-38 פריסינג: נע קעקועים: נע ב24 שעות האחרונות בכית? אולי. כשאני עייפה יוצאות לי דמעות. :X ב24 שעות האחרונות צחקת? אהא. D: ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כע. :) ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אולי.
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אולי. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לע... בימים אלו אתה מאוהב? נראלי.. 0.0 הדבר שהכי קשה לך איתו: לאדעת... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אפחד. :X האדם האחרון שהתקשר אלי?: חברה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי אייסי.
המקום האחרון שהייתי בו: אוטובוס? 0.0 הסטיה שלי היא?: לאדעת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: החיים.
תכונה טובה שלי: אני חמודה וכולם אוהבים אותי. <אופס זה שניים. לונורא.> *
* תכונה רעה שלי: אני ביישנית ודפקע....... לפעמים...0.0 האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לע האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לע. האם צחקת על מישהו בעל מום? כע.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא..
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא..0.0 תרמת פעם לקבצן? פעם קבצן תרם לי?
האם גנבת משהו במכולת? לע. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אולי. אכלת משהו לא כשר? לאדעת.. אתה שומר כשרות? לאדעת... שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן..0.0 הפרת הבטחה שהבטחת? אולי השתכרת עד אבדן חושים? אהא.
מה צבע החדר שלך? לבן מגעיל ודוחה. באיזה בושם אתה משתמש? הגידו ז"ל ושתקו.
אתה אוהב לענוד תכשיטים? כע.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאדעת. :X באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 16-17...? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? איכ.
שתית משקה אלכוהולי? למה אנשים אומרים שזה טעים? 0.0 השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? בגיל....5?
קנית בגד? מזמן.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול.. הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לפני...שבוע? היום: באיזו שעה התעוררת? הייתי אמורה בשש וחצי, אבל רישמית בשבע ועשרים..0.0 <התארגנתי ב-10 דק'!:-O> מה/מי העיר אותך? השעון המעורר?... מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני תפסתי את המקלחתתתתת עופו מפה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון הדפוק. :X מה היה השיר הראשון ששמעת? לוזוכרת...0.0 מה אכלת? אוכל.
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יש לי בכיתה ילדים מטומטמים. 0.0 איזה כיתה את: ח.
הבנאדם הכי יפה שראית: ש'.
את חושבת שאת יפה? במובן מסויים. את חושבת שאת צבועה? אולי. את חושבת שאת קנאית? אולי. את חושבת שאת קרצייה? אהא. D: <ואני גם נהנת מזה.
> את חושבת שאת עקשנית? כע. את אוהבת את עצמך? כע. <אם אני לא אוהב אותי - מי כן?> בזבזנית או חסכנית? גם וגם. בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: חברים.. משפחה וזה.
מתגעגע/ת אליו: חברה. חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: חברה. הכי מצחיק: אנשים... הכי דפוק: אני מכירה יותר מידי כאלה. הכי מוזר: איש אחד. :X הכי כיף לדבר איתו: אנשים.
יש לך פלאפון? כע. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה/אמאבא איזה צלצול יש לך? דפוק כזה. :X הקול הכי יפה ששמעת? ש'.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? היה יפה כזה של עננים.. ועכשיו החלפתי, וזה ממש מוזר לי... רחוב בגשם. את רוצה להיות זמרת? נע. את רוצה להיות שחקנית? נע... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת?: תלוי... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אולי.
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדר"כ... איפה את רוצה פירסינג? אנלא.
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? דיסקים. חדר. בגדים. פורום אהוב: לאדעת. באיזה פורומים את כותבת: כלמיני. יש לך חברים בפורומים? כע.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא דעת. מה את עושה עכשיו? מדברת, ועונה על הדבר הזה.. 0.0 את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? נע מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? לאדעת. מה התוכנית האחרונה שראית? מכושפות?
מה הדיסק האחרון ששמעת? מארון.
מה החלום שלך? לאדעת. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כע. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? סתם חשבתי על זה. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. D: בנית טירה מחול? אולי... היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מממ..... אולי... נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? חחח... לא.
<אוף.
> סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא ממש... :X היית בחקירה משטרתית? נע איך אתה מרגיש: קר לי אתה יודע מה אני יודע? מה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם) מק"ר? האאא... ואם לא בא לי?

mor p2

New member
עונה..ואיי זה ארוך

שם: מור תאריך לידה: 24.9.1991 מקום מגורים: כפר סבא שיר אהוב:02 James Blunt - You're Beautiful סרט אהוב: שחקי אותה מותק תוכנית טלוויזיה אהובה: וייל וגרייס זמר אהוב: יש לו שם מסובך עזבו ..הוא מאמריקן איידול זמרת אהובה:ג"סיקה סימפסון יום אהוב בשבוע:שישי דיסק אהוב: PRAY FOR THE SOUL OF BETTY אחלה להקה~ תאריך אהוב: יום העצמאות האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא חס וחלילה האם אי פעם עברת על החוק? לא..אני לא פושעת! האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן לא הייתה לי ברירה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\אין חבר: אין גובה: לא זוכרת..חח ממוצע מידת נעלים: 38 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? שתיה בקיוסק של בה"ס..לא ביג דיל בימים אלו אתה מאוהב? כן...בג"רארד..חח הדבר שהכי קשה לך איתו: לא יודעת מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אף אחד האדם האחרון שהתקשר אלי?: אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה שלי המקום האחרון שהייתי בו: בבה"ס הסטיה שלי היא?:..מה זה סטיה????? חח הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: על המשפחה שלי תכונה טובה שלי: נאמנה תכונה רעה שלי: אני יכולה להיות לפעמים עקשנית אבל רק עם אני ממש מעוצבנת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לאאאאאאאאאא נירא לכם? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כמעט לומדים להתאפק עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא כי היא לא הייתה צריכה עזרה..היא עשתה ספורט..(הזקנה") תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אממ החיים של אנשים שאני אוהבת אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא רק בטעות הפרת הבטחה שהבטחת? כן כי עזה היה ממש דרמטי ולא יכולתי לשמור השתכרת עד אבדן חושים? לא זה רק בסרטים לא???????? מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? שחכתי תשם אתה אוהב לענוד תכשיטים? קצת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא נירא לי שעשיתי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: כול אחד בגיל שהוא מוכן נפשית מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: שחזרתי מבה"ס..את אמא שלי חיבקת מישהו/י? בבר מצווה של בן דוד שלי מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול בבר מצווה.. עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אף פעם השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? לא הגזמתם?חח היית במועדון? בשנה שעברה לבשת חצאית? קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? אף פעם..איזה עצוב שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? היום מאחור מה/מי העיר אותך? אמא שלי כמובן מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני עייפה מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי מסתובבת בבית מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: ט" הבנאדם הכי יפה שראית: הבת דודה המהממת שלי חמסה חמסה חמסה את חושבת שאת יפה? אממ לא יודעת כאילו לכול אחד יש תתטעם שלו את חושבת שאת צבועה? אממ ..לא!!!!!!! את חושבת שאת קנאית? אם כן אז בקטנה את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: ילדות פקאצות בבה"ס שלי אוהב/ת: את אמא שלי מתגעגע/ת אליו: אין לי מושג חסר לך: לילדה שהייתה החברה הכי טובה שלי עושה לך טוב להיות איתו: אחותי הכי מצחיק: בן דוד שלי הכי דפוק: בן דוד שלי הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: אחותי הגדולה (יש לי 4 אחיות) יש לך פלאפון? כן..בטח למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני לא מתקשרת הרבה האמת אבל הכי הרבה זה לחברות שלי איזה צלצול יש לך? חח "עודני ילד" הקול הכי יפה ששמעת? של אחותי..חמסה חמסה חמסה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של MY CHEMICAL ROMANCE של כולם את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא נירא לי חוץ מזה בארץ זה מעפן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי איפה את רוצה פירסינג? בטבור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הייתי עושה טיול בכול העולם הכי שווה פורום אהוב: הפורום הזה
אבל ברצינות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באיזה פורומים את כותבת: מיי כימיקל רומנס,סימס וסושי,אמריקן איידול כול מיני יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי במסנ"גר מה את עושה עכשיו? אממ כותבת את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? עכשיו? את אמא שלי מדברת בטלפון מה הסרט האחרון שראית? בתול בן 40..חח זה היה מצחיק ודפוק באותו מידה מה התוכנית האחרונה שראית? פחות ממושלמת?.זה מזה מצחיק מה הדיסק האחרון ששמעת? The Rasmus מה החלום שלך?לדעת גיטרה ממש ממש טוב האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? אולי רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? פעם אחת..היה לי משעמם בנית טירה מחול? שהייתי קטנה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? אף פעם וטוב שכך איך אתה מרגיש: אחלה אתה יודע מה אני יודע? לא

may90

New member
נמ

שם: מאי תאריך לידה:1.6 מקום מגורים: הרצליה שיר אהוב: כרגע?... אממ i caught fire-the used סרט אהוב: אפקט הפרפר תוכנית טלוויזיה אהובה:ג'קאסס\ויוה לה זמר אהוב: אממ ברט,ג'ר,ברנדון [אינקובאס], טום דלונג, דייב גרוהל,דריק [סאמ41] זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה-אני מודה! יום אהוב בשבוע:שלישי\שישי דיסק אהוב:אממ MCR 3C4SR תאריך אהוב: של סוף השנה האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא ממש האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא זוכרת :| האם אי פעם בכית על מישהי? כנ"ל:| האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? משפחה\חברים האם אי פעם שיקרת? כן יש\\אין חבר: אין גובה: 1.68 מידת נעלים: 39 פריסינג: הליקס קעקועים: נואפ ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סנדוויץ' בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: געגועים
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי?: מיי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא נכנסת לשם המקום האחרון שהייתי בו: בית הסטיה שלי היא?: :| הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: חברים^^ תכונה טובה שלי: חברותית\מצחיקה
תכונה רעה שלי: מעצבנת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לאלא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא:S האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אממ בערך כע עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? יש דברים שחשובים באותה מידה אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? כחול באיזה בושם אתה משתמש? בריטני XD אתה אוהב לענוד תכשיטים? צמידי גומי כאלה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? דחפתי את אחי הקטן למקרר באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 17? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: אף פעם :X חיבקת מישהו/י? היום בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני חצי שנה... השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אףפעם היית במועדון? לפני שנה לבשת חצאית? בפורים [מתגעגעת לשיער הכחול
] קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? חברה בבוקר הקדישו לך שיר? אף פעם
שיפרו לך את המצברוח? הבוקר היום: באיזו שעה התעוררת? 8 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אעעע" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "עדן [אחי הקטן] הולכים" מה היה השיר הראשון ששמעת? איי קוט פייר [
] מה אכלת? סנדוויץ' ושניצל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? SMOOR-the living dead guy [דמות שהמצאתי וציירתי] איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: פרנקי ראר את חושבת שאת יפה? אעע נחמדה... את חושבת שאת צבועה? לאלא את חושבת שאת קנאית? לפעמים
את חושבת שאת קרצייה? כנ"ל את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? אממ בערך בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: הרבה אוהב/ת: הרבה יותר ^^ מתגעגע/ת אליו: יותר מידי
חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: חברים מ"דרור"
הכי מצחיק: חברים מדרור
הכי דפוק: אממ כולםםםם הכי מוזר: גם
הכי כיף לדבר איתו: כנ"ל יש לך פלאפון? יע למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה אחת איזה צלצול יש לך? drive-incubus הקול הכי יפה ששמעת? של הזמרים האהובים עליי... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? זים הפולש
את רוצה להיות זמרת? לאלא את רוצה להיות שחקנית? אולי
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לאלא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יעיע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? יעיע איפה את רוצה פירסינג? סייד ליפ >< אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מביאה למשטרה :) פורום אהוב: הרבה באיזה פורומים את כותבת: זה,בלינק,מקפליי ובאסטד[למרות שאני שונאת את מקפליי וכברל א שומעת באסטד], סאמ41 וקומונת דה יוזד ואול אמריקאן רג'קטס [הרבה] יש לך חברים בפורומים? יאפ מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה מה את עושה עכשיו? עונה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? i caught fire
מה הסרט האחרון שראית? 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך מה התוכנית האחרונה שראית? בית פוסטר לחברים דמיוניים ^_^ מה הדיסק האחרון ששמעת? fall out boy מה החלום שלך? לגור באנגליה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כע רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כעXD בנית טירה מחול? כע היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא:| נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אממ לא יודעת היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: אדישה מידיי אתה יודע מה אני יודע? לא כ"כ איכפת לי... SMOOR_the living dead guy

כלבבי../images/Emo9.gif

שם: סוזי
תאריך לידה: 18.10 מקום מגורים: ליד רחובות שיר אהוב: EID של אוונסנס
סרט אהוב: ה"פ, אפקט הפרפר, רוקי... תוכנית טלוויזיה אהובה: Jackass
Viva La Bam, Wild Boys, Dirty Sanchez
זמר אהוב: גגג'...רארד?
זמרת אהובה: אפרת גוש, איימי לי יום אהוב בשבוע: שלישי
דיסק אהוב: מלא תאריך אהוב: 13 ביוני
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול? וודאי
האם אי פעם לקחת סמים? .. האם אי פעם עברת על החוק? כן, רצחתי נמלה בדם קר
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? yup
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? nope
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לוידעת
האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? תמיד
האם אי פעם שיקרת? נו בטח
יש\\אין חבר:
גובה:
מידת נעלים: 39
פריסינג: בלשון, באף
קעקועים: בקרוב
ב24 שעות האחרונות בכית? לא
ב24 שעות האחרונות צחקת? אני חושבת...
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כל יום
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? הממפ.. לא
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: ישראל
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אין
האדם האחרון שהתקשר אלי?:
... האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: איכס
המקום האחרון שהייתי בו:
הסטיה שלי היא?: bisexual
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: ג'יפסי
תכונה טובה שלי: יפה
תכונה רעה שלי: קצת נשית
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? yup
האם צחקת על מישהו בעל מום? כן
אז מה? תירו בי? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ניראלי
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא
תרמת פעם לקבצן? לא
האם גנבת משהו במכולת? לא
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אכלת משהו לא כשר? כן
אתה שומר כשרות? לא
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אולי
הפרת הבטחה שהבטחת? כן
השתכרת עד אבדן חושים? לא
מה צבע החדר שלך? כתום:|
באיזה בושם אתה משתמש? אולטרה ויולט לגבר
תשתקו
אתה אוהב לענוד תכשיטים? את סליי
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? the list goes on
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 13
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:
חיבקת מישהו/י? היום
מישהו/י חיבק/ה אותך? היום
עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? פוי בלאט, מזמן
השתכרת? ראה שאלה קודמת
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לוזוכרת
לבשת חצאית? במפגש אוו
קנית בגד? לפני... חודש בערך
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
הקדישו לך שיר? לא מזמן האמת
שיפרו לך את המצברוח? לוזוכרת
היום: באיזו שעה התעוררת? 7:35
מה/מי העיר אותך? אימא
מה היה הדבר הראשון שאמרת? כן
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול של אימא
מה היה השיר הראשון ששמעת? The ghost of you
מה אכלת?
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
איזה כיתה את: יב
הבנאדם הכי יפה שראית: פרדי
את חושבת שאת יפה? כן
את חושבת שאת צבועה? לפעמים
את חושבת שאת קנאית? כן
את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? כשאני רוצה
את אוהבת את עצמך? הממ כן
בזבזנית או חסכנית? קצת וקצת
בנאדם ש: שונא/ת: שרית שולמן - burn mothafucka!
והשמש המזדיינת הזו. בת זונהV-| אוהב/ת: the list goes on...
מתגעגע/ת אליו:
חסר לך:
עושה לך טוב להיות איתו:
הכי מצחיק: פרדי
הכי דפוק:
הכי מוזר: אני
הכי כיף לדבר איתו:
יש לך פלאפון? כן
למי אתה מתקשר הכי הרבה?
איזה צלצול יש לך? upswing
הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם הר
את רוצה להיות זמרת? לא
את רוצה להיות שחקנית? לא
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אות

תפוזונה../images/Emo11.gif

אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: אולי
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? עניתי
איפה את רוצה פירסינג? גבה ובצד השפה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?
פורום אהוב: אוו...?
באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס, הטופ מודל הבאה, MCR
יש לך חברים בפורומים? מן הסתם
מי האדם האחרון שדיברת איתו?
מה את עושה עכשיו? ביד
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא
מה את/ה שומע/ת?
מה הסרט האחרון שראית? טיטאניק?
מה התוכנית האחרונה שראית?
מה הדיסק האחרון ששמעת? purely Venumous by ME
מה החלום שלך?
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? מי אמר שאין לי אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך? never
בנית טירה מחול? לוזוכרת
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא
נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? mighta...
היית בחקירה משטרתית? לא
איך אתה מרגיש:
אתה יודע מה אני יודע? לא אכפת לי

l u d

New member
עונה

שם: עדינה,דין,דיןדין תאריך לידה: 8.11.91 מקום מגורים: ת"א שיר אהוב: יש הרבה וזה משתנה כל פעם.. סרט אהוב: כנ"ל תוכנית טלוויזיה אהובה: כנ"ל זמר אהוב: אקסל רוז זמרת אהובה: ברודי דול
יום אהוב בשבוע: חמישי, הוא די נחמד דיסק אהוב: the ditillers-coral fang תאריך אהוב: הממ.. לא יודעת האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? הממ אין לי מושג :S האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? יותר מדי פעמים האם אי פעם בכית על מישהו? הממ לא זוכרת האם אי פעם בכית על מישהי? כנ"ל האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? אף פעם לא אמרתי את זה סו.. האם אי פעם שיקרת? שאלה מאוד רטורית יש\\אין חבר: אין גובה: מטר שבעים בערך מידת נעלים: 41 נראה לי פריסינג: לא אבל אני רוצה סיידליפ קעקועים: לא אבל עוד יהיו
ב24 שעות האחרונות בכית? בערך ב24 שעות האחרונות צחקת? יאפ ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? הרבה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כנ"ל ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כה ב24 שעות האחרונות קנית משהו? הממ לא בימים אלו אתה מאוהב? לא בדיוק הדבר שהכי קשה לך איתו: השלט של יס מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? בורדי דול -היא ממש מיצי ואפשר להזדהות איתה.. האדם האחרון שהתקשר אלי?: אמא שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה שלי המקום האחרון שהייתי בו: בחדר שלי הסטיה שלי היא?: יש יותר מדי כדי להתחיל לפרט הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: חברים ומשפחה תכונה טובה שלי: מקשיבה ממש טוב לאנשות תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? אין לי מושג איך עושים את זה האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אורי
האם צחקת על מישהו בעל מום? אולי רוב הסיכויים שכן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אולי.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן.. משום מה תמיד אחרי שאני יורדת מאוטובוס הן מבקשות ממני לעבור איתן ת'כביש :S תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? אהה איזה חבילה בזוקה בכיתה ד' יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא יודעת.. אכלת משהו לא כשר? נראה לי שלא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? דפקתי פעם כוס על שולחן בלי כוונה לשבור אותה אבל היא כן נשברה הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? הוגו אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא כל כך מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?אין לי מושג באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: כל גיל שלא נראה צעיר מדי כמו כל הערסוואתים האלה שמתלהבים שהם לא בתולים (וזה נכון) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: זה לא קרה מתישהו.. חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני שלוש שנים נראה לי.. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועים השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? לא זוכרת.. לבשת חצאית? כיתה ד' קנית בגד? לא זוכרת.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אפעם הקדישו לך שיר? לא יודעת.. שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? נראה לי בחמש מה/מי העיר אותך? אמא שלי בשילוב הטלויזיה מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי, היום אני בת 14! מה היה הדבר הראשון ששמעת? ת'טלויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? לה טורטורה של שאקירה, שידרו אותו בMTV מה אכלת? הרבה.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אמא שלי קנתה ליומולדת איזה כיתה את: ט הבנאדם הכי יפה שראית: דניאל רדקליף (כן הוא יפה!) וראיין סין
את חושבת שאת יפה? חביבה את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כנ"ל את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בהגזמה אבל כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: הרכזת שכתבית שלי, ילדה אחת מהשכבה שלי ורוז קספר (גיטריסטית לשעבר שאני מאוד שונאת!) אוהב/ת: חברים ומשפחה מתגעגע/ת אליו: חברה אחת שלי שאנחנו כבר בקושי מדברות חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: כל החברים שלי הכי מצחיק: סלב (ילד אחד מהשכבה שלי) הכי דפוק: כנ"ל אבל דפוק בצורה נחמדה הכי מוזר: ילד אחד מהשכבה שלי שהוא שילוב של מוזר ומפחיד הכי כיף לדבר איתו: אורי יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אורי איזה צלצול יש לך? איזה אחד מהאפשרויות של הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה אגילרה (נכון היא שרה פופ אבל יש לה קול ממש יפה) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ברודי דול
את רוצה להיות זמרת? לא אבל לעשות משהו במוזיקה את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? לא נראה לי כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי איפה את רוצה פירסינג? כן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה תופים פורום אהוב: הפורום הזה, וה"פ והכל מהכל בהייד פארק באיזה פורומים את כותבת: בתפוז: שלנו ובעוד איזה קומונה שלי ושני חברים, בהייד פארק: ה"פ והכל מהכל, בין השורות וארון הבובות והאגדות יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? שיר של הוויט סטרייפס מה הסרט האחרון שראית? נוסחה לרצח מה התוכנית האחרונה שראית? פימפ מיי רייד (יש שם המון קדילקים
) מה הדיסק האחרון ששמעת? סתם אחד שצרבתי לעצמי.. מה החלום שלך? יש הרבה.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח לא בנית טירה מחול? כשהייתי קטנה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: טוב אתה יודע מה אני יודע? השאלה מה אתה יודע אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם) לא של MCR אבל גם הדיטילרס זה טוב

Love Bem

New member
אהההההההההההההה../images/Emo99.gif

אני לאהוב תמונה הזאתי מאוד!!

l u d

New member
../images/Emo99.gif

ואני לאהוב ראיין בתמונה הזאתי מאוד!

Amy 4 Ever

New member
../images/Emo121.gifאוח.כמה שאני מכורה לשאלונים[-:

שם:מור תאריך לידה:18.7.90 מקום מגורים:יהוד.עוד חור(אל תנסו להבין איפה זה) שיר אהוב:ואו.יש יותר מידי.. סרט אהוב:כל סירטי הערפדים למינהם^^ תוכנית טלוויזיה אהובה:jackass זמר אהוב:וילי ואלו,בילי ג'ו,ג'רארג' ועוד כמה שאני פשוט מתה על הקול שלהם
זמרת אהובה:איימי לי!איך לא?! יום אהוב בשבוע:יום שבת..כי אין בצ'פר:X דיסק אהוב:יש הרבה.. תאריך אהוב:13.12.81(איימי נולדה בתאריך הזה) האם אי פעם עישנת?לא.. האם אי פעם שתית אלכוהול?כע
האם אי פעם לקחת סמים?לא.. האם אי פעם עברת על החוק?לא שידוע לי. האם אי פעם נשבר לך הלב?כע
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?יותר מידי פעמים. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?יותר מידי פעמים=\ האם אי פעם בכית על מישהו?יותר מידי פעמים
האם אי פעם בכית על מישהי?כע]: האם אי פעם שברת למישהו את הלב?נראה לי שכע=\ האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?כע. האם אי פעם שיקרת?כע. יש\\אין חבר:אין. גובה:נמנמ..מטר 58 נראה לי.. מידת נעלים:39-40
פריסינג:יאמיי!!גבה,פופיק למטה,נזם,4 באוזן ימין,1 באוזן שמאל.לשעבר-הליקס,הרחבה קטנטנה.בקרוב-->סיידליפ. קעקועים:לא. ב24 שעות האחרונות בכית?לא. ב24 שעות האחרונות צחקת?כע[: ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?ממ.לא זוכרת=\אולי..אבל אני רוצה! ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?יותר מידי חח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ממש.אני טיפוס דיי חברותי^^ ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא. בימים אלו אתה מאוהב?נראה לי..נקווה שיצא מזה משו
הדבר שהכי קשה לך איתו:דיכאון. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?איימי לי. האדם האחרון שהתקשר אלי?:אבא. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי. המקום האחרון שהייתי בו:חדר שלי. הסטיה שלי היא?:לקרוא לכל דבר בשם,לאהוב דם,פירסינג. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:אהבה. תכונה טובה שלי:שרה יפה^^ תכונה רעה שלי:צבע עור מכוער. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כע.פעםP: האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא ממש. האם צחקת על מישהו בעל מום?אם אחותי נחשבת אז כעP:אבל בכללי אף פעם. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כע=\ עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לזקנה. תרמת פעם לקבצן?כע. האם גנבת משהו במכולת?לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?הרבה.. אכלת משהו לא כשר?ממ..לא דעת אולי.. אתה שומר כשרות?לא שומרת ממש אבל גם לא אוכלת חזיר.בלעכס!.*צימחונית* שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?חח כעD: הפרת הבטחה שהבטחת? כע=\ השתכרת עד אבדן חושים?לא. מה צבע החדר שלך?כחול. באיזה בושם אתה משתמש?יגואר אתה אוהב לענוד תכשיטים?כע.אבל תלוי איזה. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?חתכתי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:באיזה גיל שרוצים[-:רק שיהיה באמת מאהבה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:היום שאמרתי שלום לאנשים. חיבקת מישהו/י?אתמול. מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול. עישנת?אף פעם. שתית משקה אלכוהולי?ממ..בחופש השתכרת?אף פעם. שכבת עם מישהו/י?אף פעם. היית במועדון?לא זוכרת.אבל זה מזמן. לבשת חצאית?עכשיוXD קנית בגד?בחופש. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?בעזריאלי.ליוליש^^ הקדישו לך שיר?לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח?לפני כמה ימים. היום: באיזו שעה התעוררת?7:20 בבוקר מה/מי העיר אותך?אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת?"נו אמא עוד 5 דק'"XD מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא צועקת"מור קומי" מה היה השיר הראשון ששמעת? Dear whoever-place for the end מה אכלת?מקרונים.יאמי. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?טל
איזה כיתה את:י' הבנאדם הכי יפה שראית:ההוא מהאוטובוס. את חושבת שאת יפה? כע^^ומי שלאFuck off! את חושבת שאת צבועה?לפעמיםD: את חושבת שאת קנאית?תלוי במה.. את חושבת שאת קרצייה?לפעמים את חושבת שאת עקשנית?כע. את אוהבת את עצמך? כע. בזבזנית או חסכנית?בזבזנית.מי לא?! בנאדם ש: שונא/ת:אקס. אוהב/ת:יוליש וקיפר. מתגעגע/ת אליו:טל. חסר לך:את טל. עושה לך טוב להיות איתו:קיפר ויוליש. הכי מצחיק:קיפר. הכי דפוק:אניXD הכי מוזר:אניXD הכי כיף לדבר איתו:טל!יוליש!וקיפר! יש לך פלאפון?יאפ. למי אתה מתקשר הכי הרבה?קיפר. איזה צלצול יש לך?של בנות הפאוור פאף. הקול הכי יפה ששמעת?של איימי לי! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל קיפר קשוחות שמחזיקות נעל שפיץ מזעזעת של חברה שליXD את רוצה להיות זמרת?כע.יותר סולנית בלהקה. את רוצה להיות שחקנית?לא מתנגדת.אבל כם לא יודעת אם יש לי את הקישורים המתאימים. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:תלוי של מה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע^^זה תמיד כייף מחדש! כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בטח. איפה את רוצה פירסינג?בשפה בצד. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?טסה לאמריקה ומבזבזת
פורום אהוב:זה[-: זה תאכלס הוא הפורום היחיד שאני דיי משתלבת בו. באיזה פורומים את כותבת:כמעט ולא.חוצמזה. יש לך חברים בפורומים?כע. מי האדם האחרון שדיברת איתו?אחותי. מה את עושה עכשיו?עונה על השאלוןO: את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כע. מה את/ה שומע/ת?Useless ID מה הסרט האחרון שראית?ספונג' בוב מה התוכנית האחרונה שראית?לא ראיתי הרבה זמן תכניות. מה הדיסק האחרון ששמעת?Megadeth מה החלום שלך?להיות סולנית בלהקה עם מוזיקה טובה והשירים שלי. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כע. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?היה לי. שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא. בנית טירה מחול?כע. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?ממ לא ממש. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?לא=\ סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא ממש סיכנתי אבל עזרתי מאוד אפשר להגיד. היית בחקירה משטרתית?לא. איך אתה מרגיש:מעולה^^ אתה יודע מה אני יודע?לא יודעת אם אני יודעת משו שאת יודעתP: תמונה-------->

Love Bem

New member
וילי ואלו שליטה!!

ידוע לכם אל קומונה או פורום של הים בתפוז?

kati666

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני.

שם:קטי. תאריך לידה:28/7 מקום מגורים:אמ,בצפון. שיר אהוב:אמ,אין מועדף. סרט אהוב:אמ,כנ"ל. תוכנית טלוויזיה אהובה:סאות'פארק. זמר אהוב:ג'ר 3>>.ואביב גפן._. זמרת אהובה:אני בקושי שומעת נשים,עם כבר אני אוהבת תסולנית של היהודים,היא חמוטה. יום אהוב בשבוע:WTF?.אמ,לויודעת.יום חמישי ויום ראשון.סעמק,אני אוהבת את כולם חוץ מיום שישי. דיסק אהוב:אין לי דיסקים מקוריים כמעט.אבל ניראה לי של מיכימיקל. תאריך אהוב:כולמיני,אני אוהבת את היום הראשון של הלימודים
.ואת העומולדת שלי. האם אי פעם עישנת?:גאד,אמ.לא.לא יצא לא.אני ילדה מלומדת.אסור לעשן. האם אי פעם שתית אלכוהול?:ברור.למרות שזה פוגע לי בכבד. האם אי פעם לקחת סמים?:ברור XDD האם אי פעם עברת על החוק? כן,כניראה.כול יום. האם אי פעם נשבר לך הלב?:הא?לא.אולי. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?:כול בוקר. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?:אמ,כול בוקר. האם אי פעם בכית על מישהו?:פיזית?.לא ניראה לי. האם אי פעם בכית על מישהי?.כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?:לא שאני יודעת על זה. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?:לא. האם אי פעם שיקרת?:לא.בכלל לא. יש\אין חבר:לא. גובה:172/3.לא זוכרת. מידת נעלים:9.סתמו.אני גבוהה,מותר לי. פריסינג:כן,בטבור.היה באף. קעקועים:לא. ב24 שעות האחרונות בכית?:כניראה.הו,בעצם ברור שבכיתי.אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול. ב24 שעות האחרונות צחקת?:כניראה מאוד מאוד. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?:לא יודעת,אני חושבת שבביצפר אני מחבקת המון. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?:כן,כמו לענות על השאלון הנורא חכם הזה.זאת שטות.אל תחזרו על הטעויות שלי. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?:לא נראה לי.אולי התווכחתי. ב24 שעות האחרונות קנית משהו?:כן,נעליים ו2 חולצות נורא מסוקסות וקניתי פעמיים גלידה. בימים אלו אתה מאוהב?:לא. הדבר שהכי קשה לך איתו:הראש שלי. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?:עכשיו?.אמ,אפחד בעיקרון.אולי נוי.היא מצחיקה אותי. האדם האחרון שהתקשר אלי?:אלייך?אין לי מושג. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:איסיקיו זה קקי.תשנאי אותו.אני דיברתי עם גל.מדברת איתה גם עכשיו. המקום האחרון שהייתי בו:לפני החדר שלי?המטבח-הכנתי כדורי שוקולד שיצאו נורא מסריחים. הסטיה שלי היא?:שחכתי.אני נוגעת לכולם בתחת.אפילו לראש העיר נגעתי בתחת.ואני לא צוחקת. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:הדובי.נשמעכפרעמאמיענייםאףגרון שלי. תכונה טובה שלי:לא יודעת,אני רצינית כשלא צריך.בעצם זה רע.אז ההפך.אני לא רצינית כשצריך וזה משעשע. תכונה רעה שלי:יש בשפע.רק תבחרו.למשל שאני עונה בשאלה.זה דפוק. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כמובן.אני יכולה לפרוץ גם לכם.מוחעחעחעחע תפחדו ממני.סתם,לא.אני יכולה לפרוץ רק למי שיתחבר דרכי..נו אתם מכירים את זה. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?:אני לא חושבת,למרות שזה ממש מגניב. האם צחקת על מישהו בעל מום?:כמובן. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?:כן,וגם נתתי לה סטירה. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?:לא.מה אני חייה בסרט? תרמת פעם לקבצן?:כניראה.מסתבר שגם תרמתי מלא כסף(!)לנרקומן.אבל לא ידעתי שזה מה שהוא. האם גנבת משהו במכולת?:של שיטרית חע.תנסו אתם לגנוב שם משהו.חנות של מטר על מטר ובכול זאת יש 'מצלמות במעגל סגור'. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?אמ,משהו?חפץ.ממש לא!.אולי אמא שלי.המשפחה שלי בכללי. אכלת משהו לא כשר?:לא שזכור לי.אבל אני מניחה שכן. אתה שומר כשרות?:הכוונה לבדץ?חע. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?:כן.יש מישהו שלא? הפרת הבטחה שהבטחת?:כניראה.:-\ השתכרת עד אבדן חושים?:כניראה
מה צבע החדר שלך? ירוק.
באיזה בושם אתה משתמש?:אמ.שחכתי את שמו.אבל אני אוהבת את אנגל.הכחול הזה. אתה אוהב לענוד תכשיטים?:תלוי.יש לי טבעת ושרשרת שאני לא מורידה.וצמידים קבועים שלא יורדים ממני כבר כמה שנים. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?:לא יודעת,הרבצתי לילדים קטנים,ירדתי על כולמיני אנשים.והם בכו.אוי אני רשעית XD באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:דעתי משנה משהו?

kati666

New member
חלק שני.

מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:איזה נשיקה?.אמ.שחזרתי מביצפר.את אמא.ואת אחותי. חיבקת מישהו/י?:היום בביצפר.המון חיבוקים.כולבוקר. מישהו/י חיבק/ה אותך?:כנל. עישנת?:לא. שתית משקה אלכוהולי?:יום שישי(?) השתכרת?:מזמן. שכבת עם מישהו/י?:עם אחותי.היא לא נרדמה ופחדה מהחושך. היית במועדון?:בסוכות. לבשת חצאית?:אמ.ממש מזמן.נורא קר בשביל זה. קנית בגד?:אתמול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?:לא זוכרת. הקדישו לך שיר?:בחיים לא. שיפרו לך את המצברוח?:האמ,היום.שאמרו לי שיש לי נעליים מסוקסות ושזה נראה כמו מידה 34. היום.............. באיזו שעה התעוררת?:7 ומשהו. מה/מי העיר אותך?:אמא.כרגיל. מה היה הדבר הראשון שאמרת?:רגע. מה היה הדבר הראשון ששמעת? קומי. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת.הדלקתי את 99 esc מה אכלת? המון דברים.עלהבוקר?שתיתי משהו שניראה כמו קפוצינו. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?:לויודעת. הבנאדם הכי יפה שראית:היום?אמ.אמ.אמ.פלו יפה.פלו כוסיט.אני לאהוב אותה. את חושבת שאת יפה?:לפעמים. את חושבת שאת צבועה?:כמו כולם. את חושבת שאת קנאית?:אני?!ממש לא.בשיא הרצינות.זה הדבר האחרון שאני. את חושבת שאת קרצייה?:בטח. את חושבת שאת עקשנית?:לפעמים. את אוהבת את עצמך?:גם,לפעמיים. בזבזנית או חסכנית?::| בזבזנית. בנאדם ש..:דפוק. שונא/ת:אלפקות.וונאבי למיניהם.למרות שאני גם זוכרת את עצמי פעם ככזאת.בן אדם?אמ.אני שונאת את עמוס.הוא חולה ומשתעל עליי.יש לו גם שם מכוער. אוהב/ת:אותך.
. מתגעגע/ת אליו:בהתחשב בעובדה שאף פעם לא פגשתי אותך,אני מאוד מאוד מתגעגעת. חסר לך:אושר. עושה לך טוב להיות איתו:כולמיני.מור,גל. הכי מצחיק: תחת ופיפי. הכי דפוק:שניצל. הכי מוזר:אני.מסתבר. הכי כיף לדבר איתו:אמ.הרבה. יש לך פלאפון?:ז"ל.היו אפילו כמה.לא סופרת. למי אתה מתקשר הכי הרבה?:אני שונאת לדבר בטלפון וכאלה.אמ.אמא? איזה צלצול יש לך?:יש לי רינגטון מזה מושי של בריטני סיפרס ה100ממת. הקול הכי יפה ששמעת?:הו,שמעתי הרבה קולות.שירי מימון שרה מדהים לפי דעתי.למרות שזאת לא מוזיקה שאני מחבבת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?:של מייכימיקל.מחזיקים איזהשהיא K.אני רוצה לחוש שזה קשור אליי XDDDDDDDDDDD את רוצה להיות זמרת?:עם הייתי שרה יפה,אז למה לא.אבל אני שרה כמו קקי. את רוצה להיות שחקנית?:בשמחה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:כמובן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?:כניראה.השאלה עם התכוונו. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?:אני חושבת. איפה את רוצה פירסינג?:אני רוצה ליפסייד.ואני יעשה.פשוט לא עכשיו. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?:תיקון:בהם.אלה מליון שקל.לא שטר אחד. אמ,הייתי קונה המון המון המון דברים מושים.ועושה רישיון וקונה אוטו שחור עם גג נפתח. פורום אהוב:כאן.3>>>>>הפורום היחיד שאני פעילה בו. באיזה פורומים את כותבת:נו. יש לך חברים בפורומים?:אמ.יש לי? מי האדם האחרון שדיברת איתו?:היתה שאלה כזאת כבר.אני לא זוכרת מי קודם.אמא או גל. מה את עושה עכשיו?:עונה על משהו נורא מענין כי אני בכלל לא משועממת.XD את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?:כן. מה את/ה שומע/ת?:קצת אביב גפן.התגעגעתי.הוא חמוט. מה הסרט האחרון שראית?:לא יודעת. מה התוכנית האחרונה שראית?:זובו מפו. מה הדיסק האחרון ששמעת?:לא יודעת.אני נאמנה לאמפי שלי.לא נוגעת בדיסקים כמעט. מה החלום שלך?:לגעת לג'ר בתחת.סתם,לא יודעת.אני חושבת שלהיות שלמה עם עצמי ליותר משעה או יום. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?:כן.כמה פעמים.כמה הרבה פעמים.נכנסתי בהרבה גדרות בחיים שלי. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?:אמ.אולי.XD שאבת אבק בלי שביקשו ממך?:מה?לא. בנית טירה מחול?:אולי.למרות שאני לא מתה על החול שיש בארץ,יש לו ריח של נבלות. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?:ברור.אפילו יותר. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?:כן,הרבה פעמים.במושב שדודה שלי היתה גרה בו.גם על טרקטרונים וכאלה. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?:אני אמורה לזכור כזה דבר? היית בחקירה משטרתית?:לא. איך אתה מרגיש:בסדר,מותשת.תודה ששאלתם. אתה יודע מה אני יודע?:אז זהו.שלא.תגלה לי?

חחחחחחחחחחחחחחחחח

קטקט בחיי, את כל כך הרגת אותי עכשיו. מה-זה שעשעת אותי. תודה נשמה

Blue Puding

New member
עונההה וווי איזה אושר../images/Emo9.gif

אין לי כוח לשים אייקונים
שם:טלכ/טלק..מה שבא לכם.. תאריך לידה:13.6.91 מקום מגורים:רמת גן שיר אהוב:המפ..זה קשה אבל כרגע its alright-useless id סרט אהוב:המפ זה גם ממש קשה אבל sin city שמש נצחית בראש צלול תוכנית טלוויזיה אהובה:rock chart, viva la bam זמר אהוב:ספספספ..פייר בובייה
זמרת אהובה:מבחינה ווקלית טאריה..אבל היא זונע..אז אממ לא יודעת יום אהוב בשבוע: שישי! דיסק אהוב:משתנה..כרגע still not getting any-sp התמכרתי מחדש תאריך אהוב:13.6 האם אי פעם עישנת?נואפ האם אי פעם שתית אלכוהול?יאפ האם אי פעם לקחת סמים?נואפ האם אי פעם עברת על החוק?אני חושבת האם אי פעם נשבר לך הלב?יאפ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?יאפ האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?יאפ האם אי פעם בכית על מישהו?יאפ האם אי פעם בכית על מישהי?נואפ..או יאפ..כבר לא זוכרת האם אי פעם שברת למישהו את הלב?נואפ האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?נמנממ..נואפ האם אי פעם שיקרת?יאפ יש\\אין חבר:אין גובה:1.58 גבבהתי בסנטימטר!!!|חולצת לשון| מידת נעלים:38.5 פריסינג:נואפ
קעקועים:נואפ
ב24 שעות האחרונות בכית?נואפ ב24 שעות האחרונות צחקת?יאפ ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?יאפפפ ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?יאפפ ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?נואפ ב24 שעות האחרונות קנית משהו?קנו לי מרק
בימים אלו אתה מאוהב?אני כבר ממש לא יודעת הדבר שהכי קשה לך איתו:לחיות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?דניאל האדם האחרון שהתקשר אלי?:לא זוכרת האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אני לא משתמשת באייסי קיו המקום האחרון שהייתי בו:במיטה..ישנתי הסטיה שלי היא?:אני חושקת נואשות בדניאל
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:מוסיקה תכונה טובה שלי:נאמנה תכונה רעה שלי:אהמ אהמ..ואני מצטטת "כלבה אדישה זונה מקובלת שמלכלכת על כולם מאחורי הגב" ולא..זו ממש לא אני האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?נואפ האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?דניאל
..חעחעחח האם צחקת על מישהו בעל מום?נואפ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כמעט עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כע תרמת פעם לקבצן?כע האם גנבת משהו במכולת?מסטיק יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?החיים של חברים שלי אכלת משהו לא כשר?יאפ
אתה שומר כשרות? נואפ שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?אני חושבת שכן..
הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים?לא..רק כמעט מה צבע החדר שלך? צכלצ.. באיזה בושם אתה משתמש?לא משתמשת בבושם אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי איזה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אמרתי משהו שלא הייתי צריכה להגיד לחברה..בטעות באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:לא יודעת לא אכפת לי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:לפני המון המון זמן חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?אפעם שתית משקה אלכוהולי? נמנמ לפני שנה בערך השתכרת?לפני שנה בערך שכבת עם מישהו/י?אפעם היית במועדון? אפעם..חעחח לבשת חצאית?גיל 3 קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אפעם..חעחע הקדישו לך שיר?אפעם..חעחע שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת?7 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? דחחחח מה היה הדבר הראשון ששמעת? מפתחות מה היה השיר הראשון ששמעת? נמנמ..לא זוכרת מה אכלת? אקטימל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?"הלוואי שאסי לא יבוא היום" חעחע הוא לא בא!! איזה כיתה את:ט' הבנאדם הכי יפה שראית:אסף, דניאל
את חושבת שאת יפה? ממש לא את חושבת שאת צבועה? ממש לא אני שונאת צביעות את חושבת שאת קנאית? כן קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: טל אפרתי אוהב/ת: אסף ודניאל ומאי ומנגו..ועדו..ואלד ומלא מלא אחרים! מתגעגע/ת אליו:ליאה חסר לך: ליאה עושה לך טוב להיות איתו: דניאל ועדו ואלד ואבשה ומאי ומנגו הכי מצחיק: רועי הכי דפוק: גיא הכי מוזר: אורי הכי כיף לדבר איתו:אבשה יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?אבשה עדו מושע איזה צלצול יש לך? לא זוכרת נו עכשיו קמתי מה אתם רוצים ממני?! הקול הכי יפה ששמעת?דניאל ומאי שרות איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע אימו מוזר את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע איפה את רוצה פירסינג? מוט לשון, הליקס, אינדסטריאל, סיידליפ ואולי נזם. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?לוקחת קצת בלי שאפחד ירגיש..נו אני צריכה כסף! פורום אהוב:זה
באיזה פורומים את כותבת:לא זוכרת יש לך חברים בפורומים?כע מי האדם האחרון שדיברת איתו? נועי מה את עושה עכשיו? מנסה להתעורר את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא..אין לי כוח לפתוח את התיקיית מוסיקה מה את/ה שומע/ת? ^^ מה הסרט האחרון שראית? סרט על רקטות שהכריחו אותנו לראות בבצפר מה התוכנית האחרונה שראית? dissmissed מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך? חסוי
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כע רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כע שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כע היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כככע נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?כע סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:חרא אתה יודע מה אני יודע?לא אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם)אין לי כוח

למעלה