זה נכון

כן, אבל גם אתה קצת לא הבנת.

בין אם זה בצחוק ובין לא, מילים שיש בהם משום פגיעה, אפילו עם נעשה בתום לב ובהומור, זה עדיין לא מקובל כאן בפורום. אני חושב שלזה התכוונה יעל. (ויקי את מוזמנת לתקן אותי אם טעיתי)

זו ספיר והיא סגידה.

למרות שהיא סימנה אותי כמטרה להוצאת ספוילרים על ימין ועל שמאל - ואני לא סולח לה על זה. :|

ממתי מספר העמודים קובע כמה קצוות יסגרו?

תראה מה קרה בספר החמישי, שהיה בגודל של גורד שחקים קטן וזה לא בדיוק עזר לעלילה. עדיף 600 עמוד עם עלילה קולעת מאשר ספר של 900 עמוד שלא נסגר כמו שצריך (תרתי משמע) חוץ מזה, אפשר לסגור את כל הקצוות גם ברבע עמוד. הנה, תראה: הארי מוצא הורקרוקסים. הארי ו-וולדי נפגשים. הארי ו-וולדי (ועוד איזה מאה מיליון אנשים אחרים) הולכים לעולם שכולו טוב. צלקת.

yuvi217

New member
באמת?

טוב נו, הספר החמישי באמת מעולה... זכרתי אותו כיותר מדי נמרח אבל ביום שבת ואתמול הייתי חולה ולא יכלתי כמעט לקום מהמיטה אז קראתי אותו שוב [פעם חמישית.. הוא הספר שקראתי הכי מעט פעמים] ונזכרתי שהוא דווקא כן ממש יפה! יש בו קטעים ארוכים ויותר מדי פירוט על השבוע הראשון בלימודים [כ-4 פרקים, על שבוע אחד!!] אבל חוץ מזה יש בו המון דברים מעניינים והוא ספר טוב =] בקיצור כל הספרים טובים. גם החמישי. רולינג
!

Gummy Bears

New member
../images/Emo6.gif

היה פעם עמוד (לא בפורום הזה, אני חושבת) של משפטי סיום עם המילה צלקת. אז בין היתר היו גם משפטים כמו "וולדי הרג את הארי. צלקת" או "והרמיוני ורון חיו באושר ועושר. צלקת" ואפילו "וכך ניצח הארי את וולדי. אה, והידעתם? לדמבי יש על הברך צלקת!" צריך לעשות שרשור כזה. באמת צריך.

Mr Sinister

New member
המשפט הכי טוב:

"ואז בא גודריק והרג את כולם. צלקת" [קרדיט למאיה על המצאת המשפט, אחרת היא תרצח אותי בדרכים לא נעימות]

uw213

New member
אני כבר אדרג את כולם!

מקום ראשון: הרביעי (טיפלה נמרח, אבל זה לא מונע ממנו להיות על סף השלמות, עלילה פשוט גאונית, מלא טוויסטים, אקשן, וקטעים קורעים מצחוק.) מקום שני: השלישי (מרתק, מפתיע, כתוב טוב, וכיפי לקריאה. הסוף מעולה) מקום שלישי: השישי (כל העבר של וולדמורט וההורקרוקסים מעניין, הסוף פשוט אדיר, אבל השאר קצת נמרח וכל הטלנובליות שבו קצת גורמת לו להיות מטופש) מקום רביעי: השני (עליה עם הרבה פוטנציאל, אבל הכתיבה הילדותית והיופי טופית גורמת להרגיש שקוראים ספר לילדים בגן) מקום חמישי: הראשון (כנ"ל, אפילו יותר ילתודי. אבל זה בכל זאת הספר הראשון, צריך לתת כבוד!) מקום שישי: החמישי (מרוח, מרוח מרוח... וגם אם היו מקצרים בחצי העלילה לא הייתה ממש מעניינת, סתם כולם מעצבנים את הארי והוא מתחיל להתנהג כמו תינוק. הקרב במחלקת המסתורין, שהיה יכול להיות אחד הקטעים הטובים בסדרה, מאוד לא ברור ונותן תחושה של רישום תורות במשחק תפקידים. עם זאת, יש כמה קטעים טובים ומרתקים, הקסם של הסדרה פשוט חסר בספר הזה)

The T Shirt

New member
אפשר כבר לפתוח שרשור נפרד, ולא לנצל"ש לכאן

1. גביע האש. 2. מסדר עוף החול. 3. הנסיך חצוי הדם. 4. האסיר מאזקבאן. 5. אבן החכמים. 6. חדר הסודות. באופן כללי גביע האש ומסדר עוף החול הם הכי טובים בפער, אבל ארבעת האחרים, מבחינתי, הם פחות או יותר אותו דבר. ובכלל לא קראתי את 'חדר הסודות' כבר כמה שנים, וגם את האחרים קראתי בפעם האחרונה לפני איזה שנה. אני כבר בקושי קורא את הקאנון - רק פאנפיקים. כנראה שאני אעבור על כל הסדרה לקראת יציאת השביעי.

גבריותי מעולם לא הייתה שם, לדעת אנשים מסוימים

וזה גם מה שהופך אותי בכלל ליצור, ולא לבנאדם. =\

למעלה