זה נכון

Dana Argamen

New member
שלי :]

1. הנסיך חצוי הדם 2. מסדר עוף החול 3. גביע האש 4. האסיר מאזקבאן 5. אבן החכמים 6. חדר הסודות גם מסדר עוף החול וגם הנסיך חצוי הדם הם האהובים אליי, אבל עם צריך לבחור אז אני חושבת שהנסיך חצוי הדם ..
אבל כל הספרים טובים .. אין מה להגיד ;]

black robe

New member
החמישי.../images/Emo63.gif

הארי פוטר ומסדר עוף החול. קודם כל בגלל שהוא הספר הכי ארוך. שנית, זה נראלי כמו מעבר כזה בין הספרים הראשונים שהם יותר ילדותיים במובן מסויים, ובין הספרים הנותרים - השישי והשביעי. חוץ מזה שבמהלך הקריאה הייתי עסוקה בלרחם על הארי - התחביב האהוב עליי
וללמוד הרבה דברים על סנייפ!
ספר מדהים.

השלישי

הקטע הזה עם המסע בזמן פשוט מגניב לאללה. ואחרי זה - השישי. כי אין על הורקרוקסים

צלליות

New member
הרביעי!!

הכי טוב מכולם (חוץ מזה שקראתי אותו ראשון-ואחרי זזה את האחרים ומההתחלה..) ואז השישי החמישי השלישי ואז אני כבר לא יודעת... אותו דבר =P

א-פרופו סגירת קצוות - קראתם את ספר 7 המזוייף?

זוכרים שלא מזמן היה פה דיון על גירסה מקוונת של הספר השביעי ש"הודלפה", ובסוף התבררה כזיוף של פאן-פיקר חרוץ במיוחד? היום סיימתי לקרוא אותה. האמת? בכלל לא רע. והם סגרו שם יפה את כל הקצוות בפחות מ-700 עמוד, למרות שחצי מהפיק מבוזבז על שטויות שלא קשורות לעלילה בכלל (כמו תיאורים אינסופיים של חיי האהבה של הארי וג'יני. כמה אפשר?) אז אם פאן פיקר כל כך לא יעיל יכול לסגור עניין ב-700 עמוד, אין לי ספק שגם רולינג תוכל.

black robe

New member
אני מאמינה שרולינג תוכל לדחוס את כל מה../images/Emo63.gif

שחסר ב784 וזה לא 610 עמודים. וכן, רולינג תיכננה את קו העלילה של הארי פוטר לפני שהיא גמרה לכתוב את הספר הראשון. ושלא |הדש|תעז לדבר ככה על רולינג! רולינג = |סגידה|

למעלה