זה נכון

ס פ י ד ר

New member
זה נכון

שכבר שיצא הספר הראשון היה לה כבר את החומר של השביעי כתוב כי שמעתי את זה מהרבה ואם כן אם יש מישהו שצריך להרוג כאן ועכשיו זה את רולינג ואני לא מדבר על זה שהיא ברוב חוצפתה קבעה שהספר האחרון יהיה רק 610 ע" למרות שיש כ"כ הרבה קצוות לסגור וזה ספר האחרון אז ציפיתי שהוא יהיה קצת יותר ארוך וחבל

Dana Argamen

New member
אממ.. מה ? ../images/Emo3.gif

ההודעה הייתה קצת לא ברורה .. בכל מקרה אין בספר האחרון 610 עמודים יש איזה 700 ומשהו .. לא זוכרת כמה

ס פ י ד ר

New member
../images/Emo163.gifהתכוונתי לשאול

אם כל החומר היה מוכן כבר בהתחלה או שאחרי שהיא ראתה שהולך לה עם הספר הראשון היא החליטה לחשוב על המשך. הבנת. ואגב קראתי שהיא אמרה שהשביעי לא יהיה יותר מ610 ע"

Dana Argamen

New member
אה אוקי .. פשוט ההודעה הראשונה

הייתה מבולגנת
בכל מקרה .. The T Shirt כבר ענה על הכל אז אין לי מה להוסיף

uw213

New member
אבל בגרסא הבריטית אמרו שיהיו 608 עמודים

באמריקאית 784. אז הוא לא היה רחוק, רק בשני עמודים

The T Shirt

New member
איזה בלאגן עשית..

לפי מה שהבנתי מהשאלות שלך: 1. רולינג תיכננה את העלילה הכללית כבר לפני / בזמן כתיבת הספר הראשון. זה נכון. היא אומנם לא תיכננה כל פרט ופרט, אבל קו העלילה הכללית כבר היה מוכן אצלה בראש. למרות זאת, דמויות אחדות שהיא תכננה ירדו בזמן כתיבת הספרים המאוחרים, ודמויות אחרות החליפו את מקומן, ודמויות שלא היו אמורות למות - מתו, ואחרות קיבלו "חנינה". 2. אתה כופר! אסור לדבר ככה על אלה כמו רולינג. לא צריך להרוג אותה ולא כלום! צריך לבנות לה מקדש, להלל את שמה, ולהקריב לה 14 בתולות כל שבוע. 3. מספר העמודים הסופי אינו 610, אלא 784. 4. היא לא קבעה את מספר העמודים הסופי, היא פשוט כתבה את כל הספר, סגרה את העלילה, ויצא שהיא סיימה עם 784 עמודים. אין פה שום כוונה להגיע למספר המסוים הזה. 5. רולינג לא חייבת לך שום דבר. אתה לא המו"ל שלה, ואין לך אפילו ניסיון בכתיבה (אני משער) - אז אל תתחיל להגיד לנו מה רולינג הייתה צריכה לעשות אחרת - אם היא כתבה 784 עמודים, כנראה שזה בדיוק מספיק.

ס פ י ד ר

New member
וווואש

נראה שהרגזתי אותך קצת בסדר אני לא מדבר יותר ברעת הגברת רולינג שתחיה עד מאה ושלושים

עוד משו,

בספר החמישי יש 766 עמודים באנגלית, ובגרסא העברית יש 887. אז קחו את זה בחשבון, אם יש באנגלית 784 עמודים אני מאמינה שבעברית זה יצא יותר.

The T Shirt

New member
פונט יותר גדול, או משהו בסגנון

הספר השביעי יהיה יותר קצר מהספר החמישי.

|סוגד| תומר, תעשה לי כבש1

אמרתי את זה לנינט בהופעה שלה ביומהעצמאות בפ"ת - והיא צחקהה!!

yuvi217

New member
בכמה מקומות נינט הופיעה ביום העצמאות?

גם אצלינו היא הייתה

לא שמעת על אנטר?../images/Emo122.gif

ב"ה זה היה סיוט לקרוא את זה. אני דווקא שמחה שזה לא ספר ארוך,כי אז זה היה נמרח [ראו ספר חמישי,שאומנם הוא מצויין אבל אני פשוט נורא רציתי לדפדף,וזה רבותי,לא קורה לי הרבה.] רולינג ידעה מה הכיוון הכללי אבל היא הייתה גמישה בשביל לסגור. וכן,זה ידוע שהפרק האחרון היה גמור כבר מפירסום הספר הראשון אבל הוא עבר המון שינויים ע"י רלוינג מאז. אבל הבסיס-נשאר. |אםאתהלאעושהאנטרבתגובההבאהשלךפה,אתהמת!!!!!!!!!| [נכון זה היה מציק לקרוא את זה?!!]

למעלה