זה נכון?

זה נכון?

רציתי לשאול האם זה נכון שחרדים ממאה שערים יגיעו באסיפה באירן של הכרשת השואה

אלטער

New member
החרדים מחו``ל.

ששייכים לתנועת נטורי קרתא, היו לפני כחודש. בכנס של הכחשת השואה באיראן. הם לא הכחישו את השואה, אלא דיברו על הניצול הציני של המדינה הציונית בשואה/כספי הניצולים/פיצויים. שזה יותר גרוע מהכחשת השואה

אלטער

New member
כן. מדינת ישראל

קיימת רק ע``י ניצול ציני, של השואה שהייתה

הרצל רצה שניתבולל באוגנדה

אם הרצל היה חי אז הוא בטח היה רוצה שאנחנו נגור באוגנדה עם הכושים , נאכל קוקסים מ-העצים , נרוץ ערומים בתוך הג'ונגל , ונישחה עם כל התנינים באגם ויקטוריה .

אלטער

New member
זכותם ללחוץ ידיים

בגלות: ההלכה מחייבת להתחנף לאומות. ולהתייחס אליהם בכבוד! מה לעשות שעדיין המשיח לא הגיע ואנחנו עדיין בגלות

לא מדוייק בעליל!

א. עמ``י הושבע שלא לימרוד באומות. לא להחניף. אך כידוע שהתוקף של 3 השבועות כבר מזמן פג כשהאומות הפרו את השבועה שלהם. ב. לענ``ד לחיצות הידיים באו מפחד סמוי, ומתאוות בצע ותאוות פירסום =כבוד.

אבל למי שלא יודע

שר הפנים רוני בראון העביר הוראה חד משמעית לאסור עליהם הכניסה לארץ.כואב הלב אבל נקודת זכות לשר.

../images/Emo4.gif מעניין מאוד ../images/Emo70.gif ...........

הממשלה השמאלנית הביאה לכאן " עבודים זרים " ורצתה שהם ישארו כאן לתמיד !!!!! , עכשיו הממשלה לא רוצה שיהיו כאן " עובדים זרים " .......................................................... שרת החוץ " אורה נמיר " ביחד עם יוסי שריד רצו ש-הרבה כושים , סינים , רומנים ו-קולמביאנים , ישארו בתל אביב כדיי שהם יתערבבו עם הישראלים . לכן הם הקימו להם בית ספר לילדי העובדים הזרים ליד תחנה מרכזית החדשה בדרום תל אביב .

אוףףףף.........למה אתה מעצבן ../images/Emo35.gif

אני לא אוהב את נטורי קרתא . אבל " שונא את המדינה הרעה הזאת
"
שירתתי בצבא שנתיים רק בשביל לנקות את השרותים של הרס"ר בסיס .

תיראה .... אני אשכנזי

ובתור אשכנזי !!!!!!!!!!!!!!!!!! .................................... תן לי לומר ש-כל הצרות בעם ישראל ב- 200 שנה האחרונות הגיעו רק בגלל אשכנזים . ואל תגיד לי שיש אצל נטורי קרתא אשכנזים , כי אין שם

למעלה