זה נכון

Berliner star

New member
זה נכון

שאמרו שרובי ניסה להתחיל עם לינזדי לוהן באיזה שהיא מסיבה או משהו כזה והיא דחתה אותו? אמרו לי שרובי אמר לה משהו באוזן והיא פשוט קמה והלכה ושבאותו מקום רובי התחיל עם כל אחת.. זה נכון? על הקטע שהוא התחיל עם כל אחת אני יכולה להאמין כי... זה רובי =] אבל זה נכון על לינזדי לוהן?

sasha2222

New member
גמני קראתי

גמני ראיתי על זה כתבה! רציתי לשאול אותו דבר, אבל האינטרנט שלי עבד ל-א-ט אז לא שלחתי :( . כנראה שהוא השתכר... איך זה שאין לו חברה?

Berliner star

New member
אני לא

קראתי.. אמרו לי.. באיזה עיתון זה?.. ואני לא חושבת שזה קשור לאם הוא ישתכר או לא.. הוא פשוט... כזה חחחחח מתחיל עם כל מה שזז.. אבל רציתי לדעת אם זה נכון על לינזדי לוהן. איך זה שאין לו חברה?. אני לא חושבת שיש לזה בדיוק תשובה אבל.. אני לא חושבת שהוא מוכן להתחייבות או להיות עם מישהי אחת. אני מקווה שבעתיד תהייה לו מערכת יחסים רצינית ושסוף סוף יהייה לנו רובי קטן. או רובית קטנה =]

Berliner star

New member
עוד

שתי שאלות וזהו! אני מבטיחה.. חחחחח (לבינתיים.. חחחח) מישהו ראה את חדשות MTV? אם מישהו כן אז היה שם שניים שמחקים את רובי וקיילי בשיר קידס.. ופתחתי בסוף הכתבה אז מישהו מוכן להסביר לי מה הלך שם?=] ואחת אחרונה.. מתי רובי התחיל לעשן סיגריות\סמים? ומתי הוא נגמל? הוא עדיין היה עם הסמים בתקופת Sing when you're winning? תודה

a Warming Sign

New member
לא יודעת לגבי MTV../images/Emo12.gif

מתי הוא התחיל לעשון?
אוהו
,בתיכון הוא כבר התחיל לנסות כל מיני דברים.. מסגריות הוא כידוע לא נגמל,מסמים הוא נגמל איפשהו ב2001-2 אם אני לא טועה. זה אחרי sing when

עפטוב

New member
זו היתה קיילי עם בונו

בונו מיו 2!!! והוא אמר בראיון אחרי שהוא humbled שזה אומר מרגיש כבוד (תרגום גרוע אני יודעת) לחדש את הזמר הכי טוב של זמנינו שזו חתכת מחמאה לרובי מפיו של בונו...

a Warming Sign

New member
../images/Emo2.gif

וואו איזו מחמאה..ועוד מבונו! הוא גם השאיר לו איזה מכתב,כנראה כשהוא הגיע להופיע באירלנד פעם רובי אמר שבונו הוא אלוהים
,מעניין איך הוא מקבל את כל ההערכה הזאת

a Warming Sign

New member
לדעתי זאת סתם המצאה

כמו שרובי אמר בראיון ההוא: Even in newspapers the make things up
קראתי על זה בSun וזה נשמע כמו שטויות..זה בטוח לא היה דרמטי כמו שהם אומרים,אם זה בכלל קרה

למעלה