זה נכון??? שבאחת העונות קני מת לתמיד ואין יותר קני?????? אם כן-בעעעעסה! קרח.
M mynameice New member 18/5/02 #1 זה נכון??? שבאחת העונות קני מת לתמיד ואין יותר קני?????? אם כן-בעעעעסה! קרח.
מ מאטריקס New member 18/5/02 #2 פרק 513 - Kenny Dies זה שם הפרק בו קני מת, ובאסטרס יחליף אותו (ואחר כך גם עודש מישהו, שאני לא רוצה לומר, אבל אם אתם רוצים לדעת תראו פרק 606).
פרק 513 - Kenny Dies זה שם הפרק בו קני מת, ובאסטרס יחליף אותו (ואחר כך גם עודש מישהו, שאני לא רוצה לומר, אבל אם אתם רוצים לדעת תראו פרק 606).
ש שעמומון New member 18/5/02 #3 ואני יכול לומר שבאין ספור ראיונות עם מאט וטריי, הם אמרו לא פעם שאולי הם יחזירו אותו כאורח מיוחד... בכלל העונה השישית היא חרא, חוץ מ-606...
ואני יכול לומר שבאין ספור ראיונות עם מאט וטריי, הם אמרו לא פעם שאולי הם יחזירו אותו כאורח מיוחד... בכלל העונה השישית היא חרא, חוץ מ-606...
נ ניקול (גין גריי) New member 18/5/02 #4 ../images/Emo58.gifכן הוא מת.. כמה עצוב... טימי מחליף אותו לא? טימי.................
מ מאטריקס New member 18/5/02 #5 !Shut UP אל תגלי להם! טוב נו, תזהרו כולכם ספויילר! טוויק יחליף את באטרס!
נ ניקול (גין גריי) New member 18/5/02 #6 היי אני סימנתי שייש ספוילר, שכחת? שמתי את הסמיילי של לוצי!!!
ס סליידר New member 19/5/02 #8 איזה קטע ../images/Emo58.gif ראיתי עכשיו את הפרק, ואיזה חלק הם העבירו את זה שטוויק מחליף את באטרס, והמורה מתה, ופרופסור כאוס לא יהרוס בסוף את העולם.. כאילו הייתי צריך לראות את זה פעמיים כדי לקלוט, גם אתם?
איזה קטע ../images/Emo58.gif ראיתי עכשיו את הפרק, ואיזה חלק הם העבירו את זה שטוויק מחליף את באטרס, והמורה מתה, ופרופסור כאוס לא יהרוס בסוף את העולם.. כאילו הייתי צריך לראות את זה פעמיים כדי לקלוט, גם אתם?
ס סליידר New member 19/5/02 #11 הכי בעסה לאמריקאים שראו את זה לייב ולא הקליטו, כאילו הם רק לא מרוכזים לשנייה בסוף, או אם היה טלפון בדיוק באותו רגע, ופיספסו את כל הפואנטה של הפרק והעונה.
הכי בעסה לאמריקאים שראו את זה לייב ולא הקליטו, כאילו הם רק לא מרוכזים לשנייה בסוף, או אם היה טלפון בדיוק באותו רגע, ופיספסו את כל הפואנטה של הפרק והעונה.
א אמיתי טויטי New member 19/5/02 #12 מה הרעיון? את רושמת בכותרת ושמה ספוליר. הספוילר במצב הזה לא שווה נאדה. אנשים בלי כוונה מסתכלים וקולטים את זה. תשימי ספוילר ותרשמי בתוך ההודעה את הפרטים.
מה הרעיון? את רושמת בכותרת ושמה ספוליר. הספוילר במצב הזה לא שווה נאדה. אנשים בלי כוונה מסתכלים וקולטים את זה. תשימי ספוילר ותרשמי בתוך ההודעה את הפרטים.
T ThE KiNg Of IsRaEL New member 19/5/02 #14 ח2ל.. איי איי קני.. אנחנו אוהבים אותך .. כולנו .. ח2ל שאתה מת.. לעולםם....
א אמיתי טויטי New member 19/5/02 #16 לך תדע... אולי יום אחד הם פתאום...ללא שום הסברים יחזירו אותו אולי ההורים של קני יחליטו להביא ילד חדש לעולם ולקרוא ל על שם קני שם ("ג´י..עשינו את זה איזה 80 פעם..."). well...i´m off to starwars!
לך תדע... אולי יום אחד הם פתאום...ללא שום הסברים יחזירו אותו אולי ההורים של קני יחליטו להביא ילד חדש לעולם ולקרוא ל על שם קני שם ("ג´י..עשינו את זה איזה 80 פעם..."). well...i´m off to starwars!