זה נכון ש.. יצא צו חדש שבו בתקופת הטירונות ואימון מתקדם לא יוצאים עם נשק הביתה?
H hey dood New member 8/10/06 #1 זה נכון ש.. יצא צו חדש שבו בתקופת הטירונות ואימון מתקדם לא יוצאים עם נשק הביתה?
H hey dood New member 8/10/06 #4 וואלה מצד אחד זה טוב כי אתה לא נסחב עם זה לכל מקום מצד שני ניראה גובניקים =) זאת אומרת אז שאחרי טירונות כבר אפשר לצאת עם נשק?
וואלה מצד אחד זה טוב כי אתה לא נסחב עם זה לכל מקום מצד שני ניראה גובניקים =) זאת אומרת אז שאחרי טירונות כבר אפשר לצאת עם נשק?
1 1ca1 New member 8/10/06 #6 מה עם גבעתי הפעורים האלה אוג 6? עם הנשק מלחמת הכוכבים הזה, תבורים + מארסים, ועוד צוחקים עליי כי יצא לי להיות עם ארוך באותו זמן...
מה עם גבעתי הפעורים האלה אוג 6? עם הנשק מלחמת הכוכבים הזה, תבורים + מארסים, ועוד צוחקים עליי כי יצא לי להיות עם ארוך באותו זמן...
O OLYMPIAKOS8 New member 8/10/06 #7 איזה חרטה, עוד הנפצה חבר שלי אוג' 06 משרת ב"כפיר" (900) יוצא עם נשק כל פעם הביתה סתם חארטות כל ההנפצות האלה
איזה חרטה, עוד הנפצה חבר שלי אוג' 06 משרת ב"כפיר" (900) יוצא עם נשק כל פעם הביתה סתם חארטות כל ההנפצות האלה
P P a z i T 2 New member 8/10/06 #8 לעומת זאת.. יש לי ידיד אותה חטיבה ואותו מחזור- לא יוצא עם נשק הביתה.
O OLYMPIAKOS8 New member 8/10/06 #9 אז מה ? אני משקר ? הוא ב"נחשון" יוצא עם נשק הביתה כל שישי ועוד חבר במג"ב, שגם הוא מחזור אוג ויוצא עם נשק
אז מה ? אני משקר ? הוא ב"נחשון" יוצא עם נשק הביתה כל שישי ועוד חבר במג"ב, שגם הוא מחזור אוג ויוצא עם נשק
P P a z i T 2 New member 8/10/06 #11 נא להגע לא אמרתי שאתה משקר וגם לא הייתי קרובה להגיד את זה. ידיד שלי בלביא. לא יודעת למה יש ככה וככה, אין לי שמץ, רק אמרתי עובדות, זה הכל.
נא להגע לא אמרתי שאתה משקר וגם לא הייתי קרובה להגיד את זה. ידיד שלי בלביא. לא יודעת למה יש ככה וככה, אין לי שמץ, רק אמרתי עובדות, זה הכל.
K K a r n a f New member 8/10/06 #17 למה שהוא לא יצא עם נשק? מי שמשרת בכפיר עושה רובאי 05, ולכן הוא יוצא עם נשק הביתה רק מי שמתחת לרובאי 05
למה שהוא לא יצא עם נשק? מי שמשרת בכפיר עושה רובאי 05, ולכן הוא יוצא עם נשק הביתה רק מי שמתחת לרובאי 05
B BAZUKA22 New member 9/10/06 #31 לא נכוןן..לא כולם.. אני ב03 מורחב..עכשיו בטירונות ואנחנו יוצאים עם נשק..
M mass New member 8/10/06 #10 זה תלוי בבסיס, בא"ח, חטיבה, אוגדה.. אצלנו למשל אוסרים לצאת עם נשק הביתה (החלטה מגוכחת, אבל מה לעשות).
זה תלוי בבסיס, בא"ח, חטיבה, אוגדה.. אצלנו למשל אוסרים לצאת עם נשק הביתה (החלטה מגוכחת, אבל מה לעשות).