זה נכון ש.....?

FE PHANTOM

New member
זה נכון ש.....?

משיהו גנב טיוטות של הספר השביעי? נשמע הזוי ולא אמין, אבל שמעתי את זה איפושהו. ג'קר הגיבה על השמועה הזאת או שהשמועה הרחיקה רק עד אליי ולא עד אנגליה....?

noamjen

New member
משום מה זה לא נראה לי הגיוני, פשוט

כי עוד לא נראה לי שיש באמת טיוטה נורמלית של הספר השביעי, השישי יצא רק לפני חודשיים-שלושה.

FE PHANTOM

New member
ג'קר טוענת

שיש לה בראש את כל הספרים בראש, והגיוני שיש לה איזה טיוטה בכספת....

noamjen

New member
זה לא מה שהיא אמרה בראיון שקראתי

נכון שיש לה את כל הספרים, או יותר נכון את כל הסיפור כבר כתוב במיליון מחברות ופתקים ומה לא, ובכל זאת אין לה באמת טיוטה של הספר, היא גם אמרה שיקח לה קצת זמן עד שהיא תתחיל לכתוב אותו.

בראיון שלה

בערוץ 8, שהיה לא מזמן, היא הראתה בתוך מעטפה סגורה רק את הסוף של הספר השביעי, כדי שהיא תדע לאן היא מגיעה. היא גם דאגה להזכיר שהמעטפה נעולה בתוך כספת באיזשהו מקום... לא נראה לי נורמלי שיצליחו לגנוב את הסוף של הספר השביעי בלי שאף אחד ישמע על זה

2 Mיכל

New member
אהא, וכשחושבים על זה../images/Emo42.gif

היה מטומטם לפרסם את זה. קידום המכירות גם ככה מצליח והיו לה עוד המון דברים אחרים לספר לנו.. למה לה להודיע לכל העולם שיש לה בכספת את הפרק האחרון בסדרה? כדי שינסו לגנוב אותו? רק לי זה מזכיר באופן אירוני במיוחד את העובדה שדמבלדור הודיע בארוחה באבן החכמים שבמסדרון שבקומה השלישית יש משהו שלאף אחד אסור להתקרב אליו?

ענבאך

New member
אבל הוא לא אמר-

שזה משהו חשוב. חוץ מזה, היה שם את פלאפי, שלא סימפטי במיוחד להתקל בו.

אבל היא לא אמרה איפה הכספת...נראה

לי שהכספת לא בבית...זה לא מספיק בטוח שם.

luvgirl

New member
קראתי באתר mugglenet

משהו על זה שגנבו מלא עותקים של הספר השישי והגנב בדיוק הודה השבוע.... אולי קראת על זה והתבלבלת..

כתבתי תגובה ערוכה

ואז מחקתי אותה, כי היא הייתה טפשית ולדעתיזה מעצבן כל הגנבות האלו, נו באמת...זה עדיין בסך הכל ספר.

רולינג אומרת מאז צאת הספר הרביעי:

יש לה את 2 הפרקים האחרונים של השביעי שמורים בכספת, והיא גילתה שהמילה האחרונה בספר השביעי היא scar (צלקת)

Avi potter

New member
מאיפה שמעת את זה?!

אם באמת זה היה נגנב, זה היה מגיע גם לנאס"א..
א=פ=י=ל=ו הפיליפינים ברוסיה היו שומעים על המקרה הזה, לא?

black robe

New member
כנראה זה רק הגיע אלייך../images/Emo3.gif../images/Emo63.gif

לא נראה לי בדיוק שזה יקרה, קראתי בראיון שלה שהיא כתבה אך ורק את הסוף של הספר השביעי ולא את כולו... וגם זה ממש לא יכול להיות, בגלל שזה שמור בכספת, וכמו שאמרו כאן מעלי בשרשור, לא הגיוני בכלל שהיא תישמור את הכספת אצלה בבית... אהבתי את הרעיון של גרינגוטס

למעלה