זה נכון שלי יתארס??? או יתחתן??? (חלק אומרים שהוא יתארס וחלק אומרים שהוא יתחתן....)
C chen349 New member 22/7/06 #1 זה נכון שלי יתארס??? או יתחתן??? (חלק אומרים שהוא יתארס וחלק אומרים שהוא יתחתן....)
R R e d u n d a n t New member 22/7/06 #2 אני מניחה שאת מתכוונת להתארס והתחתן כי בעתיד רוב הסיכויים שהוא כן יתחתן ויתארס.. קיצר, התחתן בטוח לא.. התארס אולי, אין לי מושג.. תכף מישהו יבוא עם תשובה יותר וודאית..
אני מניחה שאת מתכוונת להתארס והתחתן כי בעתיד רוב הסיכויים שהוא כן יתחתן ויתארס.. קיצר, התחתן בטוח לא.. התארס אולי, אין לי מושג.. תכף מישהו יבוא עם תשובה יותר וודאית..
L lee blue7 New member 28/7/06 #22 |נחנקת| מה פספסתיייייייייייייייי??? עםםםם מייייייייי הוואאא יוצאאאאאאאאאאאא??? יש תמונהה|:??
C chen349 New member 22/7/06 #5 שמעתי שהייד פארק... תרשמי להקת בלו ויש שמה 10 עמודים של הודעות אז בין עמוד 1-3
D danielle23 New member 22/7/06 #6 לא מצאתי אבל לפי מה שאני יודעת כל ההודעות שם ישנות וזה היו רק שמועות..
R ronaldiniho3 New member 22/7/06 #9 אין לקנות את הדיסק של סיימון בארץ איך זה שאין לקנות את הדיסק של סיימון בשום מקום בארץ??? הייתי בהרבה חנויות טאוור רקורדס ובאף אחד מהם אין את הדיסק...
אין לקנות את הדיסק של סיימון בארץ איך זה שאין לקנות את הדיסק של סיימון בשום מקום בארץ??? הייתי בהרבה חנויות טאוור רקורדס ובאף אחד מהם אין את הדיסק...
L lidor love lee New member 22/7/06 #10 מה? איך זה יכול להיות? בטאוור ריקורדס ברחובות בקניון שם בטוח יש...תבדוק עוד פעם ואם אין אז תבקש שיזמינו לך....
מה? איך זה יכול להיות? בטאוור ריקורדס ברחובות בקניון שם בטוח יש...תבדוק עוד פעם ואם אין אז תבקש שיזמינו לך....
O oreloosh New member 22/7/06 #16 כןן ברחובות אני ולידור(אחיות אם אתה לא יודע) חח אכן כן אני אחותה של לידור השקסעע חחח ממ.. אני ולידור תמיד קונות ת'דיסקים מטאוור ריקורדס בקניון ברחובות תנסה להתקשר לשם אולי תמצא
כןן ברחובות אני ולידור(אחיות אם אתה לא יודע) חח אכן כן אני אחותה של לידור השקסעע חחח ממ.. אני ולידור תמיד קונות ת'דיסקים מטאוור ריקורדס בקניון ברחובות תנסה להתקשר לשם אולי תמצא
B bluelads9 New member 22/7/06 #17 יש אותו בארץ יש לי אותו וקניתי אותו דרך האינטרנט, במוזיקה נטו.. זה בטוח וכדאי לקנות את הדיסק
R ronaldiniho3 New member 23/7/06 #18 שאלתי פעם בטאוור רקורדס בחיפה ובביאליק, ולא היה להם... בשום חנות אחרת בארץ לא ראיתי...
R ronaldiniho3 New member 23/7/06 #19 מצאתי במוזיקה נטו bluelads9 תודה!!! סוף סוף אתר ישראלי שאפשר להזמין בו גם את הדיסק של סיימון וגם את של לי...
מצאתי במוזיקה נטו bluelads9 תודה!!! סוף סוף אתר ישראלי שאפשר להזמין בו גם את הדיסק של סיימון וגם את של לי...
L lidor love lee New member 22/7/06 #11 מה?! לי יתארס? גאד זה כזה מוזר לא שמעתי הודעה רשמית על כך אז אין לי מושג...לבנתיים לא מאמינה... יש לו חברה בכלל? או שהוא החליף אותה? חחח
מה?! לי יתארס? גאד זה כזה מוזר לא שמעתי הודעה רשמית על כך אז אין לי מושג...לבנתיים לא מאמינה... יש לו חברה בכלל? או שהוא החליף אותה? חחח