"זה נכון שהוא יפה תואר..."

ליסטה....

צריך לחגוג..אתמול עשינו את השירשור הכי ארוך בתולדות הפורום..מאה ומשהו הודעות רשמנו וכמעט אין בהם הודעות צ´אט...

Digi Lista

New member
כן, 144 הודעות!

ואלה לא הודעות צ´אט! איזה אושר! קראתי את הסיפור של לילואית הצפרדע המלאה בחמץ...אני לא מופתעת, אם ראיתן את הסיפור שלי על שליט הדיוות ואימפמון אתן בהחלט יכולות להבין שמבחינתי אין גבול לטירוף ולילואית הסמבוסק המאודה דפוקה בשכל לא פחות ממני...

אנחנו אוהבות לעשות אנשים מאושרים...

וכן ראיתי את הסיפור שלך על שליט הדיג´ימונים ואימפמון ולפי דעתי הוא סיפור מאוד קרוע וגם של לילו מאוד קרוע ואני אוהבת דברים מצחיקים....אבל השאלה שלי היא האם קראת את ההשערה שלנו על הדיג´יגדילה....

Digi Lista

New member
נראה לי שכן, אבל...

עוד מעט אני אקרא את הכול בעיון, קודם נכנסתי דרך תפריט המנהל כדי למחוק הודעות(היו כמובן, אבל לא כמו שציפיתי...וטוב מאוד שכך...)עוד מעט אני אקרא שוב את הכול ואולי תהיה לי איזו מגילה קטנטנה(זה סותר...) להוסיף...אבל עכשיו אני אכניס את הדברים על טריירמון למאמרים ותמונות שאת עשית ושפוקיגירל עשתה לגלריות, עוד עשר דקות אני אהיה כאן

Digi Lista

New member
בעעע....

עכשיו אחרי שאמרתן שאימפמון אהובי הנצחי בעל הקול השטיחי היה כוכב הפרק והוא היה חמוד(כמו תמיד,לא?)אני בכלל מבואסת...אבל אני לא אתן לעצמי לשקוע באבלות כי אז יכנס בי דיבוק...חוצמיזה שאני ממש שמחה לחזור לכאן ולשמוע שהתגעגעו אליי, זה עשה אותי מאושרת לאללה,

יאקומו

New member
אין בעד מה!

אמרתי לך שהתגעגענו! ואסור לך לשקוע בדיכי (כמו עם פיצוליי האישיות...
), כי אז לא יהיה לך כוח לכתוב את המגילות שאני כל כך שונאת (בצחוק!!!!!!)סתם, אני מתה עליהן!

את מתכוונת להודעות...

אז כן היו 144 הודעות ואיך שהוא זה ירד ל141 ויש שם הודעה ממאיה בר שלום שהיא מסבירה לנו בקשר לקול של קלמון....

pokegirl

New member
חבל לפתוח שרשור חדש, אז

אני אוסיף לפה שני טפטים חדשים שעשיתי! :) של מומימון -

Digi Lista

New member
כרגיל...

אהבתי(בעיקר את של אהובי, כמה לא צפוי...) עוד כמה דקות זה בגלריות(לשים בטפטים נכון?לא בציורים של חברי הפורום..., אני זוכרת...)

DiGiHiLa

New member
הפרק היה בסדר...

סטטה אחותי התגעגעתי מאודדדדדדדדדדדד...... הפרק היה בסדר....שוב ישנים בבצפר טקאטו? חחחח

Digi Lista

New member
אחותי...

מה קורה?גם אני התגעגעתי... למה אגב, הם ישנו בבית ספר?למה בכלל לישון בבית ספר?זה בהחלט סיוט כמו שהנריהו(סתם כי התחשק לי...)אומר...

בגלל הרעיון של טאקטו...

הוא הציע שאם הם צריכים להתחבא אז שילכו למקום שאף אחד לא יחשוב שהם הולכים אליו אז הם הלכו לישון בבית הספר...

Digi Lista

New member
חסרי מקוריות...

מה לגביי שירותים?, תיבות דואר?מקררים?...אבל דווקא בית ספר?, טפו!

הם בטח רצו להזכיר לנו....

שהחופש עומד להיגמר-לצערי הרב.... אבל בעיקרון אם הדי-ריפר היה מחפש אותם הוא היה ישר הולך למקרר כי הוא בטח מכיר את גילמון מספיק טוב כדי לדעת שהוא ילך למקרר....

למעלה