זה נכון מה שאומרים?

קוֹבּ

New member
זה נכון מה שאומרים?

שאקירה אמרה שהיא מעדיפה לאכול קקי של יתוש נאצי מאשר לנשק רגל של סוס ישראלי. היא אנטישמית!!!!! איך אתם יכולים להעריץ אותה? ובכלל ראיתי אותה פעם במקדונלדס של מדריד (לפני שהיא עזבה את מדריד) והיא ביקשה מהמוכר לשתות במקום קולה דם של ילדים יהודים.. איך אפשר לשמוע את המוזיקה שלה אחרי זה?! חרם!
זה סתם הצחיק אותי בגלל שקראתי את הארכיון של הפורום וכל יום מישהו אחר בא עם שמועה מופרכת אחרת.
יום טוב. [ולמי שלא הבין, אני מקווה שכולם הבינו - זה היה בהומור].

12ShakirA12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואני כזה חושבת לעצמי "הוא דווקא כותב בפורום, ולא היה נראה שיש לו משהו נגד שאקירה.." ואז חשבתי "וואו יש עוד גרסאות לשמועה שלא ידעתי עליהם?????" ושהגעתי לסוף לא הפסקתי לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איך הארכיון של הפורום

pringles1

New member
ואני נגנבתי הקטע שהוא אמר שהוא ראה

אותה במדריד... אוחחח...

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

כשהתחלתי לקרוא לא שמתי
שהכיוני מוכר פה בפורום וחשבתי שזה רציני ואז הגעתי להמשך המשפט- "לאכול קקי של יתוש נאצי מאשר לנשק רגל של סוס ישראלי" והבנתי שזה סתם ונקרעעעעעעעעעעעעעעעתי מצחוק וואייי צריך לעשות ככה כאילו..להמציא כל פעם משו אחר..נעשה שירשור כזה הרי כבר אספנו את כל הגירסאות של השמועה שפורסמו כאן אז..להמציא..יותר כיף

עגייב

New member
Zה הצחיק אותכם?

והקטע של המצלמה הדגיטלית שלי לא?! ההומור שלכם חסר קליטה כמו אורנג' בוואדי עארה ב 1996.. סתם..אני גם נקרררררעעעעעעעתייי האמת..

12ShakirA12

New member
../images/Emo45.gifאני אארגן שרשור גרסאות מחר../images/Emo127.gif

נוכחות חובה

למעלה