זה נורמלי אם...

juliron

New member
זה נורמלי אם...

אני פשוט לא מפסיקה לבכות כל הזמן שאני שומעת את השיר מהפרק "on the beach"? רואה את הפרק וקוראת את המכתב מהפרק לפני? אני ילדה כזאת רגשנית אבל עברו כבר יומיים אל תחשבו שאני משוגעת זה פשוט נראה לי מוזר שכל פעם שאני רואה/קוראת או כל דבר אחר בקשר לפרק שמארק מת אז אני בוכה כמו מפגרת... יש עוד מישהו שמרגיש כמוני? *סתם רוצה לדעת

Kettercat

New member
אם את "מפגרת" כזאת...

אז גם אני
זה בסדר, את בחברה טובה פה... בכל אופן איתי. גם אני בוכה כל פעם שאני צופה בפרק מחדש, שומעת את השיר או אפילו חושבת על סצינות מהפרק... הוא באמת השפיע עליי, ממש השפיע. ואני דווקא לא בן אדם רגשן, ההפך הגמור. פרק מדהים היא, לא?

juliron

New member
פרק מדהים ביותר!

אני לפעמים יותר מידיי רגישה נגיד (לא שזה משתווה לפרק) שנפלו התאומים בכיתי כמו משוגעת כי זה פשוט עצוב ולא צפוי אז אפשר להבין... וככה זה אולי גם עם הפרק זה היה עצוב כי הוא היה ה-דמות של הסדרה וזה היה צפוי שהוא ימות כי זה מה שאמרו בפרומו אבל זה לא היה צפוי שהפרק יהיה כל כך מרגש... וחוצמזה... טוב לדעת שאני לא היחידה כי אחרי הכל עברו כמה ימים אז חשבתי שגם ההרגשה צריכה לעבור אבל בכל זאת... תודה שענית לי.:)

~*~gaL

New member
זה נורמלי זה נורמלי...

אל תדאגי. זה פשוט היה פרק נורא מרגש.

juliron

New member
אה אוקיי...

זה באמת היה פרק מאוד מאוד מרגש אז כנראה שזה באמת בסדר...:) תודה בכל אופן

Kettercat

New member
עצוב, אה?

ראיתי ב-ER עכשיו את הכתבה שהייתה ביום שני (לא יצא לי לראות אז)... עמדתי שוב לבכות. זה היה ממש עצוב
עדיין מתגעגעת למארק!

למעלה