זה נורמאלי?

זה נורמאלי?

אז ככה - כשאני שוכבת עם מישהו כבר לא כואב לי, הכל נכנס ויוצא חלק בלי כאבים בלי כלום... רגיל... אני אפילו נהנת - אבל עוד לא גומרת... הבעיה שלי היא שברגע אנחנו מתכוננים ל"סיבוב שני" כל איזור הדגדגן והנרתיק שלי ממש רגישים וזה כואב טיפה כשהוא חודר ואפילו טיפה עם האצבעות.. כשאנחנו מתכוננים ל"סיבוב שלישי" זה יותר כואב ויותר רגיש "סיבוב רביעי" אני פשוט כבר לא מסוגלת לעשות... יש סיבה שזה ככה? אני לא חושבת שיש לי דלקת - כי אם הייתה היה אמור לכאוב לי גם בפעם הראשונה - לא?

זה נורמלי...

פשוט תחכו קצת יותר זמן...אולי את לא רטובה מספיק...אבל אחרי גמיאה הדגדגן הוא ממש רגיש...אז צריך לחכות..

אז זהו

אני ממש רטובה - זאת לא הבעיה אנחנו מחכים די הרבה זמן אבל זה לא מה שמשנה - כי עובדה שעדיין כואב לי עד עכשיו אפילו כשאני מנגבת אחרי הפיפי... ו.. עוד דבר.. אני לא גומרת - ככה שלפי הסברה שלך - הדגדגן לא אמור להיות רגיש יותר מקודם... אולי זה הפוך...

אז זה יכול להיות החיכוך...

למרות שאת רטובה...קרה לי כמה פעמים אחרי ששכבתי בלי קונדום...

לא יודעת

אני כבר שוכבת די הרבה זמן בלי קונדום ואני לא זוכרת שזה קרה לי מתישהו... אבל תודה בכל אופן ד"א יש מצב שזה פטרייה?! או דלקת?!

היי מצית

המצב שאת מתארת הוא טבעי ובריא. כשאיזור מגורה הוא באופן טבעי הופך להיות רגיש מאד (זה גם הבסיס של ההנאה והגירוי
). הרגישות יכולה בקלות להפוך לכאב אחרי סף מסויים, שאצל כל אחת הוא שונה. זה פשוט טבעי. מכיוון שאנחנו מגוונות כמו מספר הנשים הקיים בערך על הכוכב הזה, אז יש נשים רגישות יותר ופחות. כלומר, יש נשים שממש לא יכולות שיגעו בהן מרוב רגישות ויש כאלה שלא מזיז להן שום דבר באיזור...אבל בכל מקרה זה עובד לשני הכיוונים
(ההנאה והכאב). תהיי קשובה לעצמך ועשי מה שטוב לך. אם את חוששת שיש לך דלקת, את בכל מקרה מוזמנת לבדוק את זה. אבל זה לא נשמע כך...

ellulli

New member
היי..

בקשר לשאלה שלך אני חושבת שכדאי לחכות קצת, והכי חשוב לא ללחוץ.. אם כואב לך לא לעשות.. מעבר לזה, את אומרת שכבר לא כואב לך בפעם הראשונה - אז פעם כן כאב לך? מה עשית בשביל לפתור את זה?

תראי

לא כואב לי בפעם הראשונה.... אני כבר לא בתולה מספיק זמן בשביל שלא יכאב לי... פשוט הפעמים הבאות כואבות... כנראה מגירוי או חיכוך

היי לך ../images/Emo13.gif

אנא שרשרי בעתיד את הודעותיך אל ההודעה אליה את רוצה להגיב

למעלה