זה נוער זה? זה בררה!

לא מקבל מאיות בתור מדד

אני מכיר הרבה שקיבלו/מקבלים מאיות בכל המקצועות (תיכון, אוניברסיטה, סריגה יוצרת) ועולמם התרבותי עדיין שטחי ורדוד ואין להם כל כוונה לטרוח ולהעמיק אותו*. שאיפה למצויינות, עאלק.
 

Ricca

New member
אני חושבת שיש לי הסבר..

אנשים, מגלומנים וכיו"ב, אתם שוכחים לרגע שתפקידו של הנוער הוא להיות בררה. מדובר בבת 16 שנשבר לה הלב.. אז למה שתקפיד על הקלדה נכונה? ומה אתם עשיתם בגיל 16, האם ישבתם וקראתם ניטשה תוך האזנה לבטהובן או שכמו כולם העתקתם שיעורים ולעסתם מסטיק בזוקה כדי להסתיר את ריח הסיגריות. זאת לא דיסלקציה, זאת הקלדה עיוורת לא מפותחת. אבל יפה שאתם מנסים לעשות רוח... מקווה להתקבל לשורותיכם- למרות אוצר המילים הדל שלי, חוסר ידע שלי במוזיקה קלאסית וחוסר היכולת שלי לקרוא ספרים בלי תמונות בפנים. ושאלה לסיום- ע"פ מה החלטת שיש לנוער מנת משכל של קומקום? סה"כ לזכור בע"פ את כל המילים בשיריה של רוני לא יותר פשוט מלדקלם את שיריו של ביאליק.
 
ואפרופו השיבה מין המתים

חופשת האביב הסתיימה טום, כך גם יום הפטריוטים. הגיע הזמן להשיב ימינו כקדם. התרוקן נא וחלוק עם נחמה את תחושותיך בנוגע לעוצר הפורנוגרפיה באם המושבות אמריקה וכל זאת בגלל שני נשאים. עולם שלישי אני אומרת לכם.
 
למעלה