זה נוגע לכולכם, כנסו!

זה נוגע לכולכם, כנסו!

שלום, קודם כל אני יציג את עצמי (חלקית), אני שוחר בכתה יב בטכני ב"ש, אני כותב הרבה בפורום אבל אני לא רוצה שיזהו אותי, ותיכף תבינו למה.. אז ככה, חשבתי המון על שנה הבאה, שבה אני אמור להתגייס, ולמה שאני מיועד בצבא... הגעתי למסקנה: אני לא מתכוון לצאת לקורסים! אין לי בעיה לשרת בחיל האויר, אבל אני לא רוצה את התפקיד שלי.. סתם שתדעו, הצבא מסבן אתכם! בתור שוחרים הולך לנצל אותנו יפה מאוד! נתחיל בקורסים: אתם הולכים לעבוד מ8 בבוקר עד 8 בערב, תצאו פעם בשבוע שבועיים הבייתה (בלי לצאת מהבסיס), וכל זה במשך 4 חודשים מבלי שבכלל תחשבו חיילים! אחרי זה שתתגייסו, יהיה לכם עבודה יבשה, תטחנו שמירות (מי שיגיד לכם שלא הוא שקרן), ותצאו פעם בשבוע-שבועיים לבית... סתם לידע כללי, אם לא תצאו לקורסים, לא יכולים לעשות לכם כלום (ההמשך בתור תגובה, נגמרו התוים)

זה נוגע לכולכם, כנסו! המשך

הרי אתם לא חיילים, ככה שכלא וכאלה לא קשור אליכם, ובתור שוחרים, הרי שכבר סיימתם ביצפר ככה שמה כבר יעשו? ישלחו אתכם לפתק הפרעה? יאיימו עליכם שלא תקבלו בגרות, וזה בולשיט! הכי הרבה ידחו לכם את הגיוס... ובטח עכשיו יהיו כאלה שיקפצו "הם משקיעים בנו כסף" אז זה שקר!! איזה כסף משקיעים בנו?? מזה ה1400 שקל לשנה שאני משלם?? זה כלום? וכל הימי עבודות רסר, זה ימי עבודה! זה לא כסף? סתם לידע כללי, בב"ש חוץ הבניין, את כל הביצפר, גינון וכאלה עשו שוחרים!! מי שמשקיע משהו זה הצבא, ומי שנותן כסף לצבא זה המדינה, ומי שנותן כסף למדינה זה הציבור, והציבור זה כולם, כולל אנחנו.. אז בקיצור, שכל אחד יעשה מה שמתאים לו.. ומי שלא מתאים לו השירות מהטכני, עכשיו יודע שלא יעשו לו כלום.. פשוט שלא ייצא לקורסים,לא יקחו אותו בכח ולא יעשו לו כלום.. ולמנהלי הפורום, אני לא יודע באיזה דעה אתם, אבל אם אתם הוגנים, אל תמחקו את ההודעה,

murzik3591

New member
אתה יכול לשבת גם כמה חדשים בכלא...

ולהשתחרר לגמריי מהשירות אם אתה רוצה

אם זאת התשובה שלך, פספסת לגמרי..

אני מאוד רוצה לשרת בצבא, ואני אפילו מעדיף קרבי למרות שמאיזושהי סיבה זה לא מתאפשר.. אבל שירות מעפן כמו של הטכני אני לא מוכן! ולא יכולים לקחת על זה שלא יוצאים לקורסים לכלא, כיוון שיוצאים לשם בתור שוחרים ולא חיילים..

murzik3591

New member
וכשתחזור באיחור של כמה חדשים../images/Emo35.gif

ישלחו אותך לקורסים בתור חייל, מה אז תעשה

pure_as_fire

New member
לא ישלחו בתור חייל

תבינו, יש תאריך לקורסים ויש תאריך לגיוס הגיוס אחרי הקורסים מן הסתם, לא תגיעו לקורסים תאריך הגיוס נשאר כמו שהיה כי בדרך כלל הוא כזה מאוחר שתוכלו לעשות 200 קורסים בדרך ברגע שתסייהו בקורס יקדימו אותו ויסדרו אותו בהתאם לסיום קורס ולהפך, אם תביעו הסכמה לצאת לקורס במועד מאוחר יותר מהמקורי בתנאי שתקבלו תפקיד לפי רצונכם (וזה לטחון להם הרבה בשכל זה לא קל אך אפשרי) תאריך הגיוס שוב יתואם. קיצר כול עוד לא תדרכו בבקו"מ ותעשו שרשרת חיול אתם לא חיילים!!!

אתה קורא לי פרייאר?? חחחחח

תראה איך אתה עושה מהצבא אלוהים! אני רואה ששטפו לך יפה את המוח... לך תסגור שבת ותנקה את המשרד רסר יא סנג`ר.. כמה שאתה תשמע דברים כאלה חחחח

pure_as_fire

New member
שוחר לא מזוהה

אני אחד שסיים טכני ב"ש שנה שעברה בוא אני יספר לך כמה דברים, לא כאן בפורום. ואל תחשוב שאני לא מסכים איתך..אלא דווקא לקחתי את הכיוון שלך לדבר הרבה יותר קיצוני.. רוב מה שרשמת נכון, יש קצת טעויות אבל לא רציני יש גם הרבה דברים רעים ששכחת.. אני עכשיו בתור סדיר אומר לכם, ששוחרים מקבלים תתפקידים שבהם נטחנים וזה חרא, הכול שקרים מהמערכת, שזה איכותי וכו'. אני במבט לאחור אומר, שעדיף להתחמק מהטכני וטכנאי חיל אוויר בכול דרך לא לקרבי וכאלה..זה יותר חרא יש כאלה שהבריזו מהקורס, דחו להם מועד ב3 חודשים בערך הגיעו שוב והפעם אמרו שהם לא מקבלים שום תפקיד אלא אם כן הוא קל וליד הבית, טכנאיי יומיות כמו טכנאי מזגנים וכו'. בקיצור תבינו כול עוד אתם שוחרים ולא חיילים אתם יכולים לצפצף על העולם ואי אפשר לגעת בכם.

vladik56

New member
אמרת קרבי?...יש לי פתרון בשבילך...

לך לצנחנים..יחידה התנדבותית... אם תלך לשם..שיהיה לך אחלה שירות!! אנשים מה זה איכותיים יש שם

למעלה