זה נדמה לי?

נו באמת טוחן, לשמוע ממך דבר כזה? הרי הסיבה

היחידה שבגללה יש לו רגלית כזו מעבר להיותו סוכן של קטמ היא העובדה שהאופנועים האלו נפוצים. מאוד נפוצים.
זה הכל. זה לא עולה ליבואן יותר, זה לא קשור למחיר האופנועים וזה לא שרות אקסטרה שאתה מקבל.
מלכי רייסינג החליט להחזיק במלאי חלקים כאלה ואחרים לכלים נפוצים שהוא מטפל בהם. זה הכל.

ה ט ו ח ן

New member
אני אפריד את התשובה שלי ל 2 חלקים בלתי

תלויים.
1. בוא נניח שאת כל מה שפירטתי למעלה, דל"ב נותנים כשרות שלא עולה להם שקל שחוק אחד (זה לא נכון אבל נניח). מה זה עניינו של הלקוח ?!! מבחינת הלקוח דל"ב מציעים לו מוצר מסויים שכולל בתוכו שירות מסויים, וזכותם המלאה של דל"ב לתמחר את השירות הנ"ל כרצונם, גם אם להם הוא לא עלה כלום. אז העובדה שיש הרבה מוסכים ברחבי הארץ, שיכולים לספק חלפים ושירות לכלים של KTM (כולל שימוש בחלפים מקוריים, והטיפולים שלהם נחשבים לצורך הפעלת אחריות)- זה יתרון שזכותה של דל"ב לתמחר אותו כרצונה.

2. אכן KTM הוא אופנוע נפוץ, אבל זו לא הסיבה היחידה לכך שהיה למלכי רגלית הילוכים עבורי. בצע את הניסוי המחשבתי הבא:
הנח שדל"ב הוא יבואן חצר - הכי רזה שיכול להיות. במשך שנים ארוכות היה היבואן היחיד בארץ, ולכן יש טונות של KTMים (כפי יש כיום). אותו יבואן חצר, לא יוצר (מיוזמתו) קשר עם אף מוסך. לא ממש מעניין אותו מי מטפל ב KTMים ועם איזה חלפים. כל מוסכניק שישבור ת'ראש לבד, ושיחזר אחרי הלקוחות שלו בעצמו. המוסך יכול כמובן להזמין ממנו חלפים, ומתישהו ההזמנה תגיע .... (מזכיר למישהו את קמור ??!! חחח)
עכשיו אני שואל אותך: האם הסיכויים שלי למצוא רגלית הילוכים אצל מלכי בתנאים הנ"ל, זהים לסיכויים שלי למצוא את הרגלית בתנאים הנוכחיים ??!!

אגב, שכחתי לציין זאת קודם, אבל לפני שנסעתי למלכי (שאגב, קודם לא ידעתי בדיוק היכן הוא) - התקשרתי לדל"ב ושאלתי אותם למי לפנות. האם הם היו יכולים להמליץ לי מלכי אם לא היה להם שום קשר איתו ??!!!

ועוד דבר שקופץ לי לראש ככה לסיום, זה שכל מוסך שעובד עם דל"ב (או רק חלק ??!!) , מקושר למלאי שלהם דרך המחשב. כשאני אצל טימור ורוצה חלק, הוא נכנס למחשב ורואה מה יש או אין במחסן הראשי. מערכת כזו לא עולה כסף ?! תהיה בטוח שיבואן חצר, שמחזיק כמה חלפים במדפים מאחרי הפקידה, לא יכול לספק את השירות הזה לאף מוסך שעובד אתו ......

ועוד עולה חדש לארה"ק,אוי יו יו MORM אוי אוי

יכולת לחכות קצת ולחסוך 15000 ש"ח + לקבל אחריות ....+סט סופרמוטו כדי לא לשייף את צמיגי הדורו מהקבוצתית בכביש...

גיגלתי ברשת ומצאתי שזה האופנוע לפלטפורמת ה2WD של CHRISTINI

Dungeon

New member
שכחת את האותיות הקטנות: סטאריק חוזר

מאחל לו כל טוב

אני מודה שאני מעולם לא חוויתי חוויה שלילית

ממנו ,ההיפך הוא הנכון ,אני לא מבין מה רע בתמיכה טכנית שלו עם אחריות של היבואן ? הוא אחד המכונאים הטובים יותר שיודעים לכוון אופנועים.

האמן לי שאם MORM היה מקבל הדרכה טכנית עם הקבלה של האופנוע ע"י מישהו שלמד טוב טוב את הנושא ,כמו שסטאריק ידע בזמנו "להרגיע" את כל מי שרכב על 125 בכביש - הוא ידע לנתח נכון את האופנוע הזה ולמסור אותו בצורה הכי מקצועית לקונה ,זו החוויה שהיתה לי שרכשתי 2 KTMים וקיבלתי אותם אצלו אחרי שהורכבו שם.

Alfa156 GTA

New member

את האופנועים האלו ממש פשוט לכוון נכון:

מפנים את הכידון לכיוון מכולת האשפה ומשחררים קלאץ'...

ikelner

New member
אתה מסתלבט?

גם אם אישית לא נכוותי ממנו (ולא נכוותי ממנו - בקושי הכרתי אותו), הבנאדם נתפס עוקץ עובדים, לקוחות וקולגות/ספקים.
לא הייתי רוצה לקנות אופנוע מאף חברה שנעזרת בשירותיו הטכנים (ואף אם יכולים להיות מעולים) של אף אדם כזה. לא סתם בכל מקום עבודה נורמלי אתה נדרש להביא תעודת יושר - בקו החינוך שלי לימדו להיות בנאדם הרבה לפני מקצוע.
ממה שליקטתי עד כה - ל MORM יש נקודת פתיחה טובה בהרבה...

ikelner

New member
בוא תתעשת

א. לעניין שדווקא מעניין אותך: הוא לא? אתה כמי שכן מכיר, תקן אותי אם אני טועה - יש לי טעות בעובדות?
ב. לעניין האמיתי והחשוב לציבור: היה ואני לא טועה (לגבי סעיף קטן א) אתה עדיין חושב שאין בעיה?
ג. אם אני טועה גם ב (א) אז מן הסתם גם ב (ב), ואני מבקש לקבל את המלצתו של חנן (שאילו היתה כנה ואמיתית היתה מוצאת דרך להגיע במסר ולא על חבל הכביסה בפורום) ולבקש ממך כמנהל להסיר את תגובתי המקורית.

איבדתי אותך בכל הא' ב'..עם דבר אחד אני יותר

ממסכים איתך : בראש ובראשונה ,מכונאי ,אדריכל ,מהנדס ,חקלאי - ח-י-יב להיות בן אדם ,ופה נתתי את הדוגמא האישית שלי והחוויה האישית שלי מערן ,שהיא חיובית !

א. מעבר לכל פסקי הדין שפנגלוזון העלה פה בדרכו הפנגלוזונית..הוא מעלה הרבה דברים בלי השורה התחתונה ,כמו עם השרשור של הCTI במחיר תחת ובסוף התברר שזה מחיר לברייס יחיד ולא זוג...

ב. הפכתי בכל פסקי הדין ולמעט כמה החלטות של דחיית דיונים לא הבנתי מי אשם ובמה.

ג.אני לא יודע איך הייתי נוהג כבעל עסק שמנסה להציל את משאת נפשו וכל מה שהוא עמל עליו במשך כל חייו ....

ד.אני אדם שסולח ,ולא הייתי מוחק את האדם באשר הוא אדם (במיוחד כל עוד הוא לא פגע בי אישית וגרם לי להפסדים כלכליים) בטח שלא מדובר בשיווק של מוצר חדש שעשוי להוות פתרון עבור לא מעט רוכבים ,ומאחוריו עומד יבואן מוכר בתחום,שמע מה רוכבי הארלי וCCW (הוא מכר 85 כלים מהם ללא תקלות !!) אומרים על היבואן הזה וכמה הם אוהבים אותו ,טבעי שכיבואן שלא מתמחה באופנועי שטח ומכיר את ערן ,מוכן לתת לו הזדמנות לשווק את המוצר שאת האחריות וכל התמיכה הלוגיסטית מספק היבואן במוסך שלו ברח' המסגר !! ,איפה כבר תיפול ? האופנוע הזה מיוצר ב16 ורסיות שונות ברחבי העולם ,כאן יש חברה אמריקאית מא' עד ת' שתומכת במוצר ומשרתת אלפי רוכבים ברחבי העולם.

ה.אני לא חושב שהשד כל כך נורא ,להיפך ,בואו ניתן הזדמנות ,הבנאדם חובש כובע אחר עכשיו .

בכירים ממנו במשק עקצו במיליונים חברות גדולות יותר (מקרה קלאב מרקט וקוקה קולה ב2004 בעקבות המקרה נטשה קוקה קולה את חב' פלאפון מאחר ויו"ר הדירקטוריון היה משותף לבזק וקלאב מרקט...אז בואו נחשוב קצת אחרת.

ו.אני אעשה מה שתבקש - תרצה ? אני אמחק...לא תרצה ? יישאר ,יש לך זכות מלאה לבקש למחוק הודעה שלך וסיבותיך לא משנות כרגע...

hananlv

New member
מציע לך לבקש שהתגובה תוסר

מה שכתבת פה זה חד משמעית בגדר הוצאת דיבה.

למעלה