זה נגמר עוד 2 זוגות עיניים צחקו אלי היום... אני בבית.. אוהב לאהוב אותך! האלמוני
ש שלוק29 New member 21/10/03 #1 זה נגמר עוד 2 זוגות עיניים צחקו אלי היום... אני בבית.. אוהב לאהוב אותך! האלמוני
ש שאנל23 New member 21/10/03 #2 גם אני!! בקשר לשיחה לא בטוח שאלך היום יש יום הולדת הפתעה לאחי בערב...נראה...
ש שאנל23 New member 21/10/03 #8 צודק... משהו חשב שיש לך נדודי שינה הייתי בטוחה שתתעורר בצהריים...כשאני יהיה לא באזורי,וחוץ מזה חבר טוב שלי אמר לי לא לעורר תשומת לב מיותרת וזה מה שאני עושה...
צודק... משהו חשב שיש לך נדודי שינה הייתי בטוחה שתתעורר בצהריים...כשאני יהיה לא באזורי,וחוץ מזה חבר טוב שלי אמר לי לא לעורר תשומת לב מיותרת וזה מה שאני עושה...
ש שאנל23 New member 21/10/03 #11 יאללה,עוד לא התעוררת? לקחת יותר מדי ברצינות ת´קטע של השינה,או מה?...
ש שאנל23 New member 21/10/03 #9 צודק... משהו חשב שיש לך נדודי שינה הייתי בטוחה שתתעורר בצהריים...כשאני יהיה לא באזורי,וחוץ מזה חבר טוב שלי אמר לי לא לעורר תשומת לב מיותרת וזה מה שאני עושה...
צודק... משהו חשב שיש לך נדודי שינה הייתי בטוחה שתתעורר בצהריים...כשאני יהיה לא באזורי,וחוץ מזה חבר טוב שלי אמר לי לא לעורר תשומת לב מיותרת וזה מה שאני עושה...