זה נגמר

גלית 110

New member
זה נגמר

זהו, לפני כשעה חזרתי מבית חולים אחרי גרידה. הכל התחיל אתמול אחרי שחזרנו מבילוי שבת עם הילדים והתחיל לי דימום די מסיבי עם כאבים כמו כאבי מחזור, נסענו למיון שם עשו US ואמרו שהמצב גרוע אפילו יותר מזה, יש שק הריון אבל בפנים יש איזה משהו שאפילו לא דומה לעובר. למזלנו נפלנו על רופאה נחמדה מאוד שחיפשה וחיפשה מכל כיוון לראות דופק או משהו שדומה לזה וממש התנצלה על כך שהיא זו שצריכה לבשר את הבשורה הנוראית הזו ואפילו קראה לעוד רופאה שיהיו עוד זוג עיניים לפני שהיא נותנת את הבשורה הנוראית אבל זהו שבשק יש משהו שלא דומה לכלום אבל שוב כדי שנהיה שלמים לגמרי עם מה שאנחנו מחליטים קבעו לנו היום שוב US במכון של הבי"ח שם יש מכשיר משוכלל יותר ולאחר מכן יחליטו איך להמשיך. יצאנו הביתה ללילה מלא מחשבות וחלומות ובבוקר חזרנו ל US כמובן ללא הפתעות אבל לפחות כבר הייתי שלמה עם מה שהולך להיות וידעתי שזה הסוף. וכמובן שלא היו הפתעות ונוסף לכאבים החזקים שהתחילו לפנות בוקר והדימום שהתחזק ישר אושפזתי לצורך גרידה. אתמול אחרי שחזרנו ממיון בדרך דיברנו האיש המקסים שלי ואני ואז הוא אמר לי את המשפט שכל כך רציתי לשמוע, הוא אמר שהוא התחתן איתי כדי ללכת איתי באש ובמים ולמרות שיש לרעתנו הרבה דברים כנו למשל גיל, בריאות שמתחילה לזייף, סכרת הריון הוא יעשה כל מה שאני רוצה ואם אני רוצה עוד ילד (יש לנו כבר 4 בריאים, יפים, חכמים ומקסימים)הוא ילך איתי עד הסוף הטוב אבל התנאי שלי צריך להיות שאני חזקה שאני עוברת את הגרידה בגבורה מבחינתנו - מה שקרה כי באמת עברתי בגבורה ולקחתי את זה בקלות כמה שרק אפשר כי הראש ידע שמשהו לא בסדר למרות שהלב קיווה עד הרגע האחרון לטוב. אז זהו אני מקווה שבפעם הבאה זה יהיה ארוך הרבה יותר ומשעמם זה בטוח לא יהיה אבל כמו שאמרו לי במחלקת נשים כשהלכתי הביתה, תבואי לבקר כשתהיי במחלקה ממול - יולדות אמן ואמן ורק אמן!!!!!!!!!
 

נאשא

New member
אוי, אני כל כך מצטערת לשמוע

שונאת כותרות כאלה כל כך קיוויתי לסוף אחר. אוףףףף. עוד יש סיכוי לסוף כזה, ואנחנו נהיה איתך בכל השלבים עד אליו, מבטיחות.
 

גלית 110

New member
מה עובר עלי ../images/Emo7.gif

אני לא כל כך מבינה מה עובר עלי עכשיו, האם יכול להיות מצב שהראש השתלט על הלב? הכאבים סוף, סוף נחלשו והפכו להיות נסבלים והדימום נחלש. הילדים נלקחו ע"י האיש המקסים שלי לבית ספר ולגן (ולצערי הוא נאלץ לחזור לעבודה היום) כך שאני לבד אבל אני מרגישה כאילו שאני כאן אבל מנותקת מהגוף, מהכאב ומהעצב הנוראי על מה שקרה לי / לנו. עצוב לי באמת שעצוב לי אבל לא כמו שחשבתי שאני אהיה, לא כמו פעם קודמת שהייתי מפורקת לגמרי, היום אני מסוגלת לקום מהמיטה, לחשוב על הכנת ארוחת צהריים לגדולים שיחזרו מבית ספר. אני נורמלית? ועוד דבר, בהריון הזה גם גיליתי שהגוף שלנו לא כל כך חכם כמו שתמיד אומרים שהוא, נכון שגדל שק הריון אבל הוא ריק ואין בתוכו כלום איך לוקח לגוף בסביבות 3 שבועות להבין את זה (אתמול הוא התחיל להבין בב"ח שמשהו כאן לא נורמלי) ובינתיים הוא מכין את עצמו עם כאבים ורגישות בחזה, עייפות כמו שמעולם לא היתה לי פשוט כל הזמן הייתי שפוכה והכי נורא זה שיצאה לי כבר בטן, שאלו אותי אם אני בהריון אבל למה כל ההכנות האלה? סתם שאלה פילוסופית שמאוד הציקה לי מאז יום שבת. שיהיה המשך יום מקסים!!!!
 

נייטי

New member
../images/Emo201.gifמצטערת לשמוע ומקווה איתך

לימים טובים יותר.
 
../images/Emo201.gif

בעל תומך בבית זה הדבר הכי חשוב שיש. מקווה שתגשימי את רצונך ושיהיה סוף טוב
 

טחג

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מצטערת מאד לשמוע על מה שעובר עליך, ומקווה לראות אותך שוב עם הריון שלם וארווווווווווךךךךךךךךך. רק שאלה - האם אמרו לך בבי"ח משהו על מולה (שלמה או חלקית)? מה שאת מתארת - שק הריון שיש בתוכו משהו שהוא לא עובר, עייפות נוראית, בטן שיוצאת די מוקדם, - כל הדברים האלה מזכירים לי את ההריון הראשון שלי שבו היתה לי מולה חלקית. איתך בצער הזה - חיבוקים מכאן.
 
לגלית

מצטערת על האובדן שחווית. האיש שלך נשמע באמת מאד מאד איתך, וזה חשוב מאין כמוהו בתקופה כזאת במיוחד.בורכת! אני מאחלת לך שכל מה שתחליטי יהיה לטובה ובהצלחה!דנה.
 

דיא

New member
../images/Emo201.gif

חושבת על ההודעה שלך מהבוקר. אין לי הרבה איך לנחם, רק להתפלל איתך שבקרוב תוכלי לבוא לפה עם בשורה מסוג אחר.
 

שלומית76

New member
אוי כמה קשה!

יקירה, מקווה איתך שבפעם הבאה זה יהיה ארוך ועם סוף שמח כמו שאנחנו רוצות. מתפללת איתך שתזכי להגיע לילד החמישי שאת כה רוצה, ושיהיה בריא, יפה, חכם ומקסים כמו אחיו.
 
מצטערת ../images/Emo10.gif

מצטערת איתך באובדן הזה
שמחה שיש לך את הגב של בעלך, ובכל זאת חושבת שצריך לתת מקום גם ללב ולא רק לראש. מצטרפת לאיחולים שהאשפוז הבא יהיה במחלקת יולדות בידיים מלאות.
 

mic75

New member
הי גלית

אני כל כך מצטערת לשמוע אני מאחלת לך בעצם גם לבעלך כי זה הריון של בני הזוג בדיוק כמו שזה שלנו את הטוב ביותר מקווה שבפעם הבאה יהיה רק הריון ארררררררררררררררררררררוך כיפי עם אפשר ומשעמם מיכל
 
מצטערת כל כך לשמוע.

מאחלת ומקווה להריון תקין ומוצלח. ולדעתי. בשלב זה תני ללב לעבוד ולראש לנוח. לפעמים זו הדרך להתאוששות קלה יותר. איתך.
 

דנימר

New member
כואב לשמוע

מתפללת איתך לסוף מאושר במחלקת היולדות בקרוב.
 
למעלה