זה נגמר

vikush666

New member
זה נגמר

לא שמתי בכותרת את סימן הספויילר כי אני לא מתכוונת לדבר על העלילה, אלא על משהו אחר. כרגע ראיתי את הפרק האחרון לעונה (השנייה) ואני חושבת שאני קצת אתגעגע לסידרה. יש עוד חודש (בערך) עד שיתחילו לשדר סדרות שאני אוהבת וקייל XY די "מילא" את הזמן הזה שבו חיכיתי לעונה הרביעית של האוס, לעונה השניה של גיבורים ועונה שלישית של על טבעי... ועכשיו אני צריכה "למלא" את הזמן עד העונה הבאה של קייל XY (אם תהיה)... פשוט רציתי לשתף אנשים בזה.

LeAnnDylan

Well-known member
גיבורים ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

ניקי |סקס| קניס |ריר| זאק |סגידה| שיתחיל כבר

NamelessGirl

New member
האמת שהייתי מרגישה בדיוק אותו דבר

אם לא הייתי מתגייסת ממש עוד מעט...כי אז אני יודעת שיהיה לי בעיה להמשיך לעקוב אחרי כל הסדרות שאני אוהבת...אי אפשר לשים את כולן בהולד עד שאני אשתחרר???

adii1201

New member
אני מבינה לליבך לגמרי!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

adii1201

New member
בינתיים 12/11 אבל עם איך שזה נראה

זה הולך להשתנות עוד מיליון פעם
מה שלך?

vikush666

New member
גם אני חוששת שאחרי גיוס....

אני לא אוכל לעקוב אחרי כל הסדרות... וזה קצת מבאס... אבל אני עדיין חושבת שבצבא יהיו דברים נחמדים אחרים שלמענם אני אוותר על הטלוויזיה. ויקי

darklighter

New member
דווקא אפשר מה שבמחשב../images/Emo190.gif

תסנג'רו מישהו בבית (במקרה שלי זה היה אחי כפרעליו) שיוריד/יקליט לכם כל תכנית שאתם רוצים לראות ואז בסופ"ש בבית תעשו מרתון של הכל... ואם בשירות עצמו תהיו ג'ובניקיות אז עוד יותר טוב...

vikush666

New member
אין מישהו שאני אוכל לסנג'ר אותו

אז אני איאלץ בסופ"שים שלי להוריד את הסדרות ולראות אותן.... יהיו לי סופ"שים עמוסים!

HilaZ1

New member
../images/Emo201.gifלפחות נהנית משתי הוענות?

זה מבאס שסדרה נגמרת

למעלה