זה נגמר בבכי 23.11.08

הגרופי

New member
זה נגמר בבכי 23.11.08

זהו. זה ייגמר בבכי יוצאת לפגרה (של כמה חודשים כנראה). אנחנו עוד בטח נפגש פה ושם בהופעות, בסיכום שנה של הרדיו או אם יהיה מתישהו ערב פונדו. 1. This Mortal Coil - Song for the Siren 2. Radiohead - All I Need .3 Elbow - The Everthere 4. Rufus Wainwright - The One You Love 5. The Dodos - Winter 6. The Fiery Furnaces - My Egyptian Grammar 7. Slumber Party - Everyone Else I Know 8. Neko Case - That Teenage Feeling 9. רונה קינן - 10 שניות 10. Land of Talk - Some are Lakes 11. Yeah Yeah Yeahs - 10x10 12. Sun Kil Moon - The Light 13. Antony and the Johnsons - Another World 14. Kate Bush - This Woman's Work

fugitive

New member
תודה ארז

תחזור מהר... בהחלט נשמור לך מקום בסיכום השנה הכללי של התחנה שמתוכנן כרגע באופן כללי מאד ל-31 בדצמבר. אנטוני והג'ונסונס, סתם קפץ לי לעין, אתמול עברה עלי חוויה קצת מוזרה - ישבתי בשיעור בתעודת הוראה והמרצה השמיע לנו משהו שלו... קורס תמוה באופן כללי, ואני לא אוהב את אנטוני במיוחד, אבל נרשמה הצלחה בקרב הסטודנטים שלא הכירו את השיר. אז הנה, עושים לו יחסי ציבור בקמפוס.

davecom

New member
בהצלחה עם התזה

כולנו איתך. פונדו גבינה או שוקולד. זאת השאלה.

ענבל מ

New member
זו לא באמת שאלה...

אפשר גם וגם. מי מארגן? ארז, ימי ראשון בלילה לא יהיו אותו הדבר בלעדי התכנית שלך.

G4rfi3ld

New member
יש כזה דבר פונדו חומוס?

בהצלחה ארז באשר תלך. אני מופתע שלא היה מאזי סטאר בתכנית האחרונה, ולכן אני בטוח שהיא בעצם לא האחרונה.

אתה מוזמן להיות זה שימציא אותו

ברור שארז עוד יחזור. הוא כל כך יתגעגע, שתוך חודשיים גג הוא חוזר, ומביא איתו את אמנדה פאלמר לאירוח חגיגי.

הגרופי

New member
פונדו אפשר לעשות מכל דבר

רק צריך להמיס אותו עמרי צודק. לא היה מאזי סטאר (גם לא היה טורי) כי הכוונה היתה לעשות תוכנית שגרתית ולא ספיישל פרידה. אני באמת מתכוון לחזור. בינתיים תפסו אותי שדרנים מסתובב פה ושם באוניברסיטה במקום לשבת ולכתוב. לא נעים.

G4rfi3ld

New member
בדיוק בשישי אירחנו ארוחת טשולנט

הגויים שנכחו לא ידעו איך להתמודד עם הביצים החומות, כל האחרים עדיין מתאוששים באיטיות.

gilgamesh

New member
רגע, אני עדיין מת

ועדיין לא החלטתי אם גוש דן או שמא גוש חרדן

וואו, אני עייפה מדי לענות לזה בפולניות הראויה

ולכן רק אציין שגוש דן זה איכסה, בשלוף מהאינסטינקט.

למעלה