זה מתקרב...

שלומהבא

New member
זה מתקרב...

הלידה שלנו תהיה בעוד י ו מ י י ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכון שזה טבעי ונורמלי לדאוג ככל שהזמן מתקרב?????????????. שרק יעבור בשלום.

מירבי*

New member
שיהיה בשעה טובה../images/Emo141.gif

כמובן שזה טבעי ונורמלי, ככל שזה מתקרב מפלס החרדה עולה, הזמן כאילו נעצר מלכת, מתחילים לספור שעות..דקות... התנהגי כמו שאת מרגישה, השתדלי להיות עסוקה כמה שיותר, אצלי זה פטנט טוב להעביר את הזמן. אני זוכרת את הימים האחרונים לפני הלידה של ליבי שלי, המתח היה בשיאו, דיברתי עם הפונדקאית המקסימה שלי כמה פעמים ביום.. את עומדת לחוות את הדבר הנפלא ביותר בעולם, הולדת הילד שלך, אני מאחלת לכם אושר גדול ועילאי שרק ילך ויתעצם עם כל יום שיעבור. נחכה כאן לעידכונים משמחים ותודה שאת משתפת אותנו

mondani5

New member
שלומה בא

שיהיה במזל טוב אני ספרתי אפילו דקות עד הלידה מה אמור להיוולד. אתכם בשמחתכם. אירית

שלומהבא

New member
מ ח ר

מ ח ר
הוא בא!!!!!!!!!!
אין לי אויר מציפיה.
נעדכן אותכם כשנחזור הביתה. מישהי יכולה לספר לי מה קורה מרגע הלידה בניתוח קיסרי כשאני יוצאת מחדר הניתוח איתו...(הלידה תתקיים בתל השומר) מתי מותר להוציא אותו שוב? מתי מותר להאכיל אותו בעצמי? מישהי היתה באפרופו-בייבי??? תודה.

מירבי*

New member
שלומהבא, מחר זה עוד מעט..

כשהתינוק יוצא מחדר הניתוח, לוקחים אותו לחדר טיפולים במחלקת הילודים, שוקלים, רוחצים, מטפלים ומלבישים אותו, בקשי להיות נוכחת בשלב הזה, אני מאמינה שיתנו לך. את יכולה להאכיל אותו מייד מההתחלה, לא לכל התינוקות יש תאבון ביממה הראשונה, בכל מקרה תגידי לאחיות במחלקת הילודים שאת רוצה להאכיל אותו, הם יתנו לך, זה מקל עליהם את העבודה. לאפרופו בייבי אפשר לעלות אחרי כמה שעות במחלקה ובתקווה שהכל בסדר, ההתנהלות שם היא כמו במחלקה רק הרבה יותר נוח ויפה, הרופאים באים לשם לביקור. בהצלחה מחר, אני מחכה לעדכונים ובשורות משמחות

mondani5

New member
שלומית יקירה!!!

גם שיר ורון נולדו לפני חמישה חודשים בתל השומר,לי נתנו חדר לאחר וויכוחים ומהיום השני האכלתי את הבנות,מאחר והכל היה בסדר השתחחררתי אחרי יומיים עם הבנות לכן לא נזקקתי למלונית. אני מאמינה שפיקי מלווה אותך בעיניין הזה ,תמסרי לה ד"ש ממני. נשיקות לגברבר!!! באיזה משקל נולד ,תשחחרי קצת פרטים שנתלהב איתך! בידידות אירית

בהצלחה../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

בטח לא ישנתם הלילה. שיהיה מזל טוב, אולי כבר נולד הילד בשעה כזאת. ארז

למעלה