זה מתקרב פרטים בתאריך, בארכיון ובפרטים של ה-ICQ שלי (שאין כאן לאף אחד |מגלגל עיניים|).
נ ניר טייב New member 18/4/06 #1 זה מתקרב ../images/Emo11.gif פרטים בתאריך, בארכיון ובפרטים של ה-ICQ שלי (שאין כאן לאף אחד |מגלגל עיניים|).
זה מתקרב ../images/Emo11.gif פרטים בתאריך, בארכיון ובפרטים של ה-ICQ שלי (שאין כאן לאף אחד |מגלגל עיניים|).
מ מלאני סי 2 New member 18/4/06 #2 רמז../images/Emo35.gifמשהו../images/Emo35.gifזה בטח קשור לאנסטסיה.
נ ניר טייב New member 18/4/06 #6 ליהי, כפרע-עלייך! ../images/Emo24.gif כבר חשבתי שאף אחד לא זוכר את זה .
מ מלאני סי 2 New member 18/4/06 #7 יו, בחיי שבאתי לכתוב את זה בתור אפשרות ואז ראיתי שאת כתבת... איזה טלפתיה
A adii1201 New member 18/4/06 #8 יש לך יומולדת איך אני בכלל יכולה לשכוח?!?!? זה התאריך של החברה הכי טובה שלי אז שאנייייייייי אשכח?!?!? לא
יש לך יומולדת איך אני בכלל יכולה לשכוח?!?!? זה התאריך של החברה הכי טובה שלי אז שאנייייייייי אשכח?!?!? לא
מ מישהי 111 New member 18/4/06 #11 לא אמרתי שלה יש... פשוט הזכיר לי שלא ראיתי אותה הרבה מאד זמן. איפה? מה זה נעלמה? את חברה שלה, לא?