זה מתקרב....16.11.07

progman2

New member
טוב, אני יעשה את הדבר הנכון ויפרסם פה ראשון

רק כמה דקות שיאשרו את הפלאייר מחברות ההפקה

progman2

New member
16.11.07: הספיישל Within Temptation

ממשיכים במסורת ערבי הספיישל של להקות הגותיק מטאל והפעם: Special Within Temptation לאחר זכייה ב TMF וב MTV EMA אנו נחגוג ערב שכולו יוקדש ללהקה. חלוקת פרסים של הלהקה הנחות לחברי מועדון נייטוויש ישראל (גם הכרטיסים שמעלים אבק אצלי ייחולקו סוף סוף). והכי חשוב, חתימת עצומה להבאת הלהקה לישראל !!!!! והמון, אבל המון מוזיקה טובה...(לא רק Within Temptation יש עוד המון...) יום שישי 16.11.07 מועדון הדאנג'ן ביפו שעה 00:00 תבואו שיכורים (סתם, רק אם בא לכם) פרטים נוספים על הפלאייר המצורף

Ice Queen 7

New member
מגניב D:

כמה שאלות: -למה הנחות רק לחברי מועדון נייטוויש? מה הקשר? (למה לא עושים מועדון ווית'ין באמת?
) -מה זאת אומרת פרסים של הלהקה, מרצ'נדייז? -העצומה שעליה אפשר לחתום שם היא חלק מזאת שבתפוז, כן? ז"א שאם כבר חתמתי פה לא צריך שוב או משהו

progman2

New member
מגניב, כמה תשובות...

- כי כל ערבי הגות' מטאל שלי הם בעזרתם של חברי מועדון נייטוויש ובמיוחד אביעד מנהל הפורום. - הפרסים? תגיעי, תזכי, תדעי...לא אכזבנו ולא התקמצנו בפעם שעברה בפרסים בערב נייטוויש. - זו עצומה נפרדת שתשלח במכתב למס' גורמים משפיעים.

Ice Queen 7

New member
אוקיי, תודה

בשביל מה העצומה של תפוז אם תהיה אחת אחרת שתשלח לגורמים המשפיעים האלה?

Ice Queen 7

New member
התכוונתי שבשביל מה יש את זאת של תפוז

אם במילא היא לא תגיע לאף אחד והשניה כן

Jilian

New member
נחמד אבל למה יש הנחה לנייטויש מהם קשורים../images/Emo35.gif

שתהיה הנחה לחברי הפורום הזה

Blade Of Fire

New member
מה ז"א מה עושים?

זה הדאנג'ן... המועדון סאדו מאזו... שלשלאות וספאנקינג וכל מיני כאלו, לצלילי וויד'ין
טוב, אני כמובן צוחק... מסיבה.. מוזיקה, אלכוהול, ריקודים...

למעלה