זה מתחיל

זה מתחיל

עכשיו יום ראשון, אני גר בחו"ל אז יש לי חופש. התעוררתי במיטה, ישבתי שם משהו כמו איזה רבע שעה. פתאום הכל נהיה חשוך יותר. הסתכלתי על השעון אבל היה כל כך חשוך שלא יכלתי לראות את המספרים אפילו עם האור. הבנתי שזה חלום צלול ברגע שקלטתי שאני לא יכול לפתוח את העין השמאלית מאיזושהי סיבה. הצלילות לא הייתה משהו, אבל חשבתי בבירור. קראתי לתת מודע שלי, הוא\היא היה טיפה מאוכזב מזה שהזנחתי את החצלולים, לא הספקתי לענות כי החלום נגמר. מצאתי את עצמי בדיוק איפה שהייתי בחלום רק שהפעם זה לא היה חלום. טוב, הנה זה מתחיל שוב פעם, אני מתחיל לחלום חצלולים שוב (;

EndOfAllHopes

New member
מזל-טוב

התת-מודע שלך אנושי? אחרת איך אתה לא יודע אם זה הוא או היא? וד"א אתם אומר שהוא/היא היה מאוכזב מזה שהזנחתה את החצלולים, אבל קראתי על הרבה מקרים שהתת-מודע של אנשים דווקא לא רצה שהם יחצללו וניסה למנוע מהם את זה...

בטח חזרתי!

רק חבל שאין לי זמן כמו בעבר. אני מנסה להתקבל לאוקספורד, אז צריך ללמוד קשה... אבל בכל מקרה, שיש זמן אני עושה. בקשר לויקי, היא הייתה בת. אבל אנשים אמרו לי שהתת מודע שלי זה אני, ואם היא תישאר בת אני בסוף יהפוך להומו.(בלי להעליב אף אחד) כמובן שלא רציתי, אז ביקשתי ממנה להשתנות לבן. היא... לא יודע אם היא נעלבה או לא. גם אני מעדיף שהיא תישאר, אני פשוט לא... רוצה להפוך להומו(שוב בלי להעליב אך אחד) וכן היא אנושית. מה שמדהים זה שבחצלול אני מרגיש שאני לא לבד. יש עוד מישהו שיודע שזה חלום, ומדריך אותי. היא עוזרת לי במלא סימולציות. למשל, לפני שאני מציע למישהי לצאת איתי, אני קודם כל מנסה בחלום צלול. מקווה שהמוח שלי, לפי המידע שאגור בו יידע להגיב בצורה אמיתית. וזה עובד בדרך כלל. (לצערי P:)

לקשמי

New member
מי אמר לך את זה?

סליחה, אבל לדעתי זה שטויות, לחשוב שאם הדמות שפגשת בחלום היא בת והיא חלק מהתת מודע שלך אז תהפוך להומו. מה זה השטויות האלה? גם אני חולמת על בנים (ולאו דווקא במובן הרומנטי) שאני אפילו מזדהה איתם עד כדי כך שאני חושבת שהם אני (וסביר להניח שזה נכון, הרי זה התת מודע שלי) אז זה אומר שאני אהיה לסבית?

EndOfAllHopes

New member
דעתי

לא יודע אם זה נכון, אבל יש בזה היגיון... התת מודע יוצר את החלום, ככה שדמויות-חלום רגילות הם לא "אתה"(שהוא מודע+תת מודע) אבל מדריך/מדריכה הם ייצוג של התת-מודע ככה שהם חלק מה"אתה" הנ"ל. וסביר שהיא נעלבה...תתי-מודע הם מאוד ילדותיים ^^

לא שלי היא לא P:

היא הדבר הכי חכם שהכרתי בחיים שלי! אני אוהב אותך ויקי! (אני מתערב אתכם שהיא גרמה לי לכתוב את זה!!!)

היי תומר

זה אריאל שוב, איך פותחים פרטי או משהו כזה? ד"א, לא הבנת נכון, אני גר באותו מקום ורק לומד במקום אחר!! (בקשר לתת מודע שלך, ויקי, גם ככה קוראים למורה ללשון בבית הספר שלי!) אז.. מתי אתה חוזר לארץ???

היי אריאל

תלחץ על השם שלי ואז - שלח הודעה פרטית. אני אחזור לארץ מינימום אחרי כיתה י"ג. אני האמת מקווה להתקבל לאוקספורד או לייל או לקאמברידג'. אז אני כרגע לא יודע. כשאני אבוא לישראל פעם הבאה לחופש אני אבקר אותך.

SubSonicMadness

New member
תומרררררר

כל הכבודדד דאמט אני מתגעגע אלייך! איפה כולם נו שמלאני בנשמה ונדב איפה אתם איפה המירק!?

למעלה