זה מתחיל להתפתח..

זה מתחיל להתפתח..

וזה מעניין!! איך לילי נכנסה להריון אם היא לא היתה עם אף אחד?? מה חייזרים הכניסו אותה להריון??
עזבו.. סתם שיעמום שהציף אותי

The only Booga

New member
היי...לפי דעתי זה הילד שלו (הכושי-

ריצרד יכול להיות קוראים לו ככה?) בקיצור נראה לי שזה הילד שלו כי הוא סיפר שהוא וסבתא שלה היו יותר מחברים-זאת אומרת שהם שכבו גם. ובטח כשהוא נעלם אז הם שכבו כמה ימים לפני.ויותר מאוחר גם היא נעלמה (לילי) אז כשהיא חזרה היא נעשתה בהריון,מה שסבתא שלה הייתה אמורה לעשות...

TheCharm

New member
../images/Emo58.gif רק מי שצפה. דיון.

מה באמת אתם חושבים שהכניס אותה להריון? אחרי הכל, תשובה מפורשת אין. אני חשבתי על 3 אופציות: *במהלך תקופת ההיעלמות הם יצרו זיווג בין לילי לריצ'ארד. *במהלך תקופת ההיעלמות הם פשוט הכניסו אותה להריון. *לילי נכנסה להריון עם איזבל זמן רב לפני כן. אולי לפני היידי. אבל איזבל נעלמה לפניה. כאילו שמישהי שבכלל לא נולדה נעלמה. מצד שני, זה קצת הורס את ה"4400". 4401..?

ש מצב שזה של הכושי..

אולי באמת זה עבר מסבתא שלה אליה?? טוב בכל מקרה זה מוזר.. לא שמשהו כאן נשמע הגיוני ..אבל.. וזה באמת יהרוס את ה4400.. וואי תחשבו על זה אם היא מולידה את אחד מהאנשים שנחטפו..

אולי היא נכנסה להריון מבעלה רגע לפנ

שחטפו אותה? ובזמן שהיא נחטפה 11 שנה היא הייתה קפואה בזמן, עובדה שכל המוחזרים נראים בדיוק כמו ביום שחטפו אותם, לדוגמא הילדה היא החטופה הכי וותיקה, למעשה היא אמורה להיות ממש זקנה עכשיו, אז אחרי החזרה לילי גם חזרה לפעילות גופנית תקינה, מה שאומר שההפריה התחילה להתבצע, ז"א הפרית בעלה לפני 11 שנה מתחילה עכשיו, ונכון זה כבר לא 4400 , כי תכלס לילי נחטפה פלוס 1

הי.. ברוך הבא!!

רעיון יפה אבל זה לא יכול להיות כפי שבטח כבר הבנת ההתגובות של האחרים.

maorubin

New member
לא יכול להיות

בבדיקות הראו שזה קרה ממש כמה ימים לפני שנחטפה... ואם לא שמת לב אז... בעלה היה באותו שבוע /שבועיים או לא יודע כמה רחוק מהבית באיזושהיא עבודה... ככה שהאפשרות שזה בעלה הכניס אותה להריון נשללת.

תמריקי

New member
אבל אמרו שבעלה לא היה

בעיר לפני שחטפו אותה אז זה לא יכול להיות ממנו!!

eArThcO2

New member
התגובה שלי היא ספויילר רציני,זהירות

לפי דעתי אתה טועה. ה-4400 היו וישארו 4400 איזבל היא לא ה-4401, אלא משהו אחר. ראית את הפרק האחרון של העונה השניה? ראית את איזבל? זה כבר לא אנושי מה שקורה שם, הצמיחה הזאת. זה משהו חדש. הקטע הכי הכי ענק, לפי דעתי, היה ש-ג'ורדן הופיע באותו מקום שה-4400 הופיעו בהתחלה. הרי, היה ברור שמשהו יקרה, אחרי שהראו שהגופה שלו נעלמה. חוצמזה, אולי האנשים מהעתיד שתלו בעוד אנשים את מה ששתלו בקייל? הרי, זה לא הוא הרג את ג'ורדן, אלא משהו שהכניסו לו בעתיד..... אולי עשו את זה לעוד כמה?

TheCharm

New member
ראיתי, ראיתי ../images/Emo58.gif

מה הקשר הצמיחה של איזבל? זה גם יכול להיות הכוח שלה, שהרי ידוע שהכוח שלה הוא בין היתר לגרום לדברים לקרות. וזה גם יכול להיות שהיא נעלמה לפני 20 שנה (היא בערך בת 20 בסוף, לא?) בתוך הבטן של לילי, ואחרי זמן מה שחזרה היא חזרה לגילה המקורי, ואולי זה גם יקרה בשלב כלשהו גם לכל השאר. חוץ מזה, מי אמר שג'ורדן הופיע איפה שהופיעו ה-4400? זה ממש לא נראה אותו מקום. ג'ורדן הופיע במקום חולי, מדבר כנראה, המקום בו ה-4400 הופיעו היה אגם.

dudi gun

New member
../images/Emo58.gif מה?!

באמת נראה לך שאיזבל גרמה לעצמה לגדול? אם שמתם לב כל הדברים המוזרים קרו אחרי שקייל הוציא מהשני את מה שהיה לו בתוך הבטן וששלט עליו לפעמים. רק אחר כך איזבל גדלה וג'ורגדן הופיע פתאום באיזה אי בודד (יש מצב שזה מאיפה שה4400 הגיעו. אגב איזבל נראה לי הסיבה היחידה ששמו אותה ללילי בבטן זה בכדי לרפא את ה4400 ואחרי שהיא עשתה את זה הפכו אותה לגדולה שתוכל לעשות משהו אחר. עכשיו אני ממש ממש במתח לגבי העונה השלישית.

Anakin S

New member
תשובה

די ברור שזה זיווג בין לילי לריצ'ארד כי אמרו שיש לה מחלה/מוטציה גנטית שיש רק לילדים שחורים.

TheCharm

New member
ראיתי את 2 העונות הראשנות, ובכל זאת

לא זכור לי שאמרו כזאת שטות.

Anakin S

New member
כנראה שזה באמת ספויילר

כי אני לא ממש מעודכן לגבי מה משדרים כרגע בארץ. בכל מקרה קצת לפני שהתיקונת נולדת מדברים על זה, כיוון שלא נראה לי שיש תרגום עיברי ברשת אני יודע שהמון אנשים פיספסו את זה. בכל מקרה אני כנראה השבוע אראה את העונה הראשונה שוב אז אני אגיד לכם איפה זה בדיוק.

riodecoco

New member
למה לקרוא לו "כושי"../images/Emo35.gif לא יפה!

אבל התינוק בטוח של הכושי. ולדעתי זה היה זיווג במהלך ניסוי של החוטפים (מהעתיד/חוצונים) החטיפה של שניהם לא הייתה סתמית אלא מכוונת!

אוקי אז מה היא תוליד??

תינוק עם כוחות גם שלה וגם של כהה העור( riodecoco בשבילך, למרות שגם את\ ה קראת לו כושי..)?? ז\ה הולך להיות מעניין..

למעלה