זה משהו.........

Bunny_girl

New member
כן אבל

כן, את צודקת. אבל את חייבת להודות שלפחות 85% מהאנשים בגיל הזה לא בוגרים במיוחד... וזה לא כולל אותך ואת רן ועוד כמה...
ורד

HelloweeN

New member
אנחנו

מדברים על רמה שיכלית, לא גופנית !! חחחחחחח..... רואים שאת בת 13.בעלת קשיי קליטה חמורים. או שמא זאת דיסלקציה, ותופעה זו מצריכה טיפול הולם.

~BLINK182_gurl~

New member
רואים שאתה חכם על קטנים

אם אתה מתכוון למה שאני כתבתי אז ככה- אני לא סתומה ואני יודעת בדיוק על מה אתם מדברים! ואם תקרא את ההודעות וגם תבין מה כתוב בהן לפני שאתה סתם נטפל לאנשים אולי יהיה לך פה קצת פחות מריבות על שטויות... ואתה לא מכיר אותי אז תרגע! ואני לא מתכוונת לריב איתך על זה כי אתה נראה לי גם ככה בעל רמה שכלית לא גבוהה במיוחד... למרות שיש גם כמה נושאים שאני מסכימה איתך עליהם אבל אני רואה שזה לא מעניין אותך במיוחד sHiRa

HelloweeN

New member
אני

לא חכם על קטנים, אלא רק מעמיד אותם במקומם, אם הם מתחילים להיתלהב על ילדים גדולים, וסביר להניח גם יותר חכמים מהם במיקצת.

~BLINK182_gurl~

New member
אז חבל....

כי אולי תגלה אנשים נחמדים!... תנסה קצת להוריד את רמת ההתלהבות (אני לא יורדת עליך או משהו אני אומרת את זה בשיא הרצינות) ותגלה שזה לפעמים משתלם...

HelloweeN

New member
אני

ממש לא מתלהב... אפשר לומר שהפתקיד שאני "משחק" פה הכי הרבה הוא להיות השוטר, והמפקח.. חבל. תתנהגו כמו בוגרים, ואז גם היחס אליכם מצד ה"בוגרים" שביננו ישתנה לטובה אני מניח.

שנדויץ

New member
אהמממ..

אוקיי, שתדעי שמלא אנשים חשבו שאני בכיתה י או בת 15 גם כאלה שדיברתי איתם באינטרנט (לפי הבגרות) וגם כאלה שראו אותי במציאות (לפי הגוף) shiriT

שנדויץ

New member
שרוטה הא

שרוטה תקראי לאמא שלך יא זנזונת (סליחה רק אבל הכלבה הזאת מעצבנת רצח). המפגרת ההיא אמרה ש"יש לה חברים פה שיעידו על זה". תגובה שלי: לי יש חברים במציאות שיעידו על זה, וכן יש לי חברים לא כמו שלך, אולי לך יש חברים דמיוניים... אין שום הבדל בין 13 ל-15 לפחות זה מה שהבנתי מחברים שלי. (לפי ההתנהגות שלהם ובעיקר שלך). לכי לישון יא כונפה תגידי לאמא שלך... או שגם היא חשבה שאת מפגרת ועזבה אותך (סביר להניח). "חוץ ממך רן" יא חנפנית. את לא מכירה אותי בכלל את לא קולטת יא שרמוטה... shiriT (נ.ב אני בבית של חברה בגלל זה הניק הדפוק)

Bunny_girl

New member
בכנות, בא לי לירות בך

"חוץ ממך רן" זה לא קשור לחנפנות..אלא לדברים אחרים שאני ורן מדברים מחוץ לפורום! ב-א-מ-ת שאין לי צורך או רצון להתחנף לאף אחד פה...יא שרוטה חוצמזה, האנשים היחידים שהם בני 13-13.5 והם בוגרים (נפשית) הם שירה ורן. יש לך בעיות עם זה? תתמודדי לבד. מסר אחרון-לסהר: אינעל אבו זבי שלה אני יוריד אותה לקאנטים!! אני מקווה שתבואי מחר להופעה של החמוד....איפה זה בכלל מקיף ג´??? ביי ביי ומתחיל להימאס לי לריב איתך...כמה פעמים אפשר לייבש את אותו אדם? זה כבר לא מאתגר! נ.ב אני גם רוצה ללכת לקיציס ופרידמן!!! הם באו לכאן כבר כמה פעמים אבל כל פעם פיספסתי!! שיטי..הא. פיכסה..אמא שלי הכינה מיטלוף...בעעע ורד

Bunny_girl

New member
תיקון טעות

האנשים היחידים בפורום הזה שאני מכירה ובטוחה שהם בוגרים נפשית הם: HelloweeN punktx Ran182 ~BL!NK182gurl~ on drugs orange וויזלי_גירל במקרה שכחתי לציין גם אותך ....sorry. Peace ורד

למעלה