זה משהו.........

punktx

New member
זה משהו.........

זה משהו בפורום הזה מפוצץ באנשים חסרי מוח במיוחד מארק טום טראויס רולז.... אתם לא רואים איך היא עובדת עליכם???? ואתם קונים כל שקר שהיא מאכילה אתכם ומארק טום טראויס רולז- אני לא רוצה להתחיל להתווכח איתך כי את לא ניראת לי שווה את זה... וגם שירן\ שירית\ רומית שמנסות לאהוב להקות "רוק" שהן רואות באמטיוי העקום הזה ומתחילות להעריץ אותם... אני פשוט בזה לכן אתם בטח אוהבות גם לימפ ביזקיט, גורילאז ולינקין פארק. אז אולי תפרשו מכאן ותעברו לפורום היי פייב או משהו כי הפורום הזה הוא לאנשים שבאמת מבינים תקטע של בלינק, ולא פוזריות בנות 12 כמותכן אתן בכלל יודעות מה זה פאנק? לא! תנו לי שם אחד של להקת פאנק לא מאטיוי ואל תרוצו ליאהו ותרשמו פאנק... ורן- אל תמחוק. תן לדיון להתפתח בבקשה ולבנות- אני לא באה אליכן באגרסיביות אז בבקשה אל תרשמו דברים שמתחת לרמה של הפורום מתוסכלת, מיואשת, שנמאס לה כבר סהר *נקודת אור- עברתי בפיזיקה ובלשון!!! קיבלתי שבעים *נקודת חושך- אני נכשלת בבגרות בהיסטוריה

~BLINK182_gurl~

New member
צודקת עקרונית.... אבל...

דבר ראשון את צודקת בקטע של הטום מאר קאנד טרוויס רולז... גם לי נראה שמשהו פה לא בסדר... ובקשר לקטע של הפוזריות- די עברנו על זה... אם את חושבת שהן פוזריות זה לא ציך להפריע לך... הן יכולות באותה מידה להיות ילדות מאוד נחמדות... אבל כנראה שבסופו של דבר הם גם ככה יעזבו את הפורום כי הדיונים פה מתעסקים בעיקר בפאנק-רוק ודברים בסגנון... האמת אפשר לקרוא לפורום הזה פורום בלינק ופאנק וזה ירחיק פוזרים... ותכתבו תגובות ושיהיה פה סופסוף דיון נורמלי. אבל תדברו כמו בני אדם לא צריך להתנפל... דיון מתורבת בבקשה! sHiRa

PrInCeSs 182

New member
שירה, את לא צודקת...

את לא מבינה שאת לא מצודקת? אני לא מחפשת לריב איתך אבל תביני, אני כן אוהבת פאנק רוק, ואני לא אוהבת פופ ואני לא אוהבת טראנס. אמרתי לך איזה להקות אני אוהבת ואל תגידי לי שרד הוט צ´ילי פפרז זה פופ ואל תגידי לי שגארבג´ זה פופ ואל תגידי לי שמרילין מנסון זה פופ, ואל תגידי לי שבלאדהאונד גנג זה פופ, ואל תגידי לי שהאופספרינג זה פופ, ואל תגידי לי שמגה דאת´ זה פופ אוקיי? אם את לא מסכימה בקשר לאחת הלהקות האלה, איזו? shiriT

HelloweeN

New member
מדגת´ ??

מעניין.... איזה בדיוק שירים את מכירה ודיסקים שיש לך ??? אל תכתבי לי שיר אחד עלוב, אלא כמה שירים שיש (!) אותם בבית ולא הורדת אותם. לגבי שאר הלהקות שרשמת: מנסון, גרבג´, בלדהאונד.. יש לי חדשות בישבילך: זה פופ !!!! פופ אמטיוי טהור !! שקוף עלייך שאת פוזרית !

PrInCeSs 182

New member
תתפלא

אם אתה חושב שמרילין מנסון זה פופ, אז כנראה שאתה ממש לא יודע מזה רוק. לא אמרתי דרך אגב שאני אוהבת רק פאנק. דבר שני אם אתה אומר שבלאדהונד גנג זה פופ, אז אתה במצב רע מאד. דבר שני, אל תגיד לי מה אני כי כמו שאמרתי, אני מתלבשת איך שאני רוצה, מתנהגת איך שאני רוצה, ושומעת איזו מוזיקה שאני רוצה ולא מתאימה את עצמי לחברה כי אם הייתי מתאימה את עצמי לחברה ככל הנראה שהייתי שומעת פופ. אז עכשיו, לא נראה לי שאתה תגיד לי מי אני. shiriT

HelloweeN

New member
אל תתחמקי מהשאלה.

לא ענית לי על השאלה. איזה דיסקים או שירים של מגדת´ יש לך בבית ???? הא ????????? חישוב קצר.. אני שומע רוק מכיתה ד´.. ז"א את היית עוד איפשהו בתיכנון (או שלא) או איפשהו בגנון... אל אל תלמדי אותי מזה רוק, מזה מנסון, ומזה בלדהאונד גנג... כי זה פופ טהור. אז ניראה לי שאת סתם פוזרת או וואנה-בי אוהבת "פאנק רוק"... זה בטו מזה שאת, תינוקת.

שנדויץ

New member
מזה רוק בשבילך?

קודם כל, כן ענית לך. שנית כל, אם מרילין מנסון זה פופ בשבילך אז מה זה רוק בשבילך? בריטני ספירס? תהנה shiriT

HelloweeN

New member
לא ענית לי.

אבל לא משנה... סביר להניח גם שאין לך תשובה הולמת בפיך... מזה רוק ? guns and roses guano apes staind oasis silverchair ozzy osbourne זה רוק. משובח. (למרות שאני לא אוהב).

PrInCeSs 182

New member
ממש נורא

את ממש ילדה טיפשה, קודם כל אני לא בת 12. את לא יודעת את הדבר הראשון עלי אז אל תדברי בכלל. יוו אז חברה שלך אמרה לך על להקה שקוראים לה בלינק 182 ולא אמטיוי וואי!!!!! אז אני רואה אמטיוי! יש לך בעיה עם זה? אל תעני על זה כי זה לא ממש מעניין אותי. אני לא סובלת את הי פייב לידיעתך להקת פופ מפגרת(סליחה). אני בטוחה שאת פשוט נכנסת לנאפסטר וסתם כתבת blink 182 בלי לדעת שיש להקה כזאת בכלל ומצאת שירים והתחלת לשמוע. יודעת מה, לא. את נכנס לחנות דיסקים ואמרת "אני רוצה את הדיסק של בלינק 182" בלי לדעת שיש בכלל להקה כזאת, נכון? דבר שני, יש לך בעיה עם זה שאני מעריצה את לימפ ביזקיט ולינקין פארק? הם עושים מוזיקה טובה! דבר שני, תגידי לי מתי פעם אחרונה שראית את גרינדיי באמטיוי. לפני שנתיים שלוש ככה נכון? בדיוק! ותגידי לי מתי הפעם האחרונה שראית את bloodhound ganhg באמטיוי. אפס? בדיוק! ותגידי לי מתי הפעם האחרונה שראית את מגה דאת´ באמטיוי. אף פעם? בדיוק! ומתי ראית את kittie באמטיוי? בדיוק! אז סתמי את הפה כי את לא יודעת איזה מוזיקה אני אוהבת ואיפה הכרתי אותה אז אל תפתחי את הפה שלךץ חוצמזה בת כמה את? 10? בדיוק. shiriT

punktx

New member
הא האה הא

את כל כך מצחיקה אותי את תלמדי אותי מה זה פאנק? אני חושבת שאת כלכך ילדותית שאת אפילו לא יודעת מה זה פאנק פאנק, זה דרך חיים ולא לשבת בבית עם הדיסקים מהשוק ולהגיד- איזה כיף לי, אני ממש מגניבה! אני שומעת פאנק! הידד את בחיים לא תדעי מאיפה אני מכירה את בלינק , ובלינק זו לא הלהקה האהובה עליי בכלל, ואני לא מעריצה אותם ולא אפאחד כי אני פשוט לא ילדה קטנה ולידיעתך, חמודה קטנה, אני לא בת 10, אלא בת 15, ועל בגרותי הנפשית, בניגוד אלייך יוכלו להעיד חצי מחברי הפורום אז כדאי שתהיי ילדה טובה, חמודה, תשבי בפינה ותתני לחכמים ממך ללמד אותך תודה רבה, אני את שלי אמרתי ואת התגובות שלך תשמרי לעצמך בברכה סהר

PrInCeSs 182

New member
מעניין אותי

לא מעניין אותי איפה הכרת את בלינק 182. אני לא מנסה ללמד אותך מזה פאנק ואני לא אומרת "איזה מגניבה אני, אני שומעת פאנק". אני לא מתלהבת מזה, זאת פשוט הסוג מוזיקה שאני אוהבת. ויופי שבלינק 182 זאת לא הלהקה האהובה עליך מזה מעניין אותי. דבר שני: וואו!!! את בת 15!!! ילדה גדולה!!! את כבר גדולה ממני בעשור!!!!!!! שנה וחצי אני לא מאמינה. אני לא אחיה עוד שנה וחצי כי אני אהיה כל כך זקנה. חוצמזה, את יודעת כמה חברים בני 15 יש לי? לעומתך, לי יש חברים בחיים שיעידו על זה. shiriT

punktx

New member
נכון

כמה עלוב האדם יכול להיות עד שהגיע לויכוחים בפורום נטוש ואני? אני פשוט משועממת ואין לך מושג כמה אני צוחקת עכשיו... לא עליך... איתך!!!!!!! סהר

Bunny_girl

New member
LAAAAAAAAAAAAME

שירית ! תגובה מהירה למה שקראתי כאן: חחחחחחחחחחחחח כאילו...את מנסה להראות שלא אכפת לך...שיו איזה מאאגניבה!! כזאת קולית--לא שמה זין.... מסתובבת עם אנשים בני 15.....אין, את גדולה! לכי לישון יא כונפה! תאמיני לי שיש הבדל ע-צ-ו-ם בין גיל 13 וחצי לבין גיל 15! (חוץ ממך, רן) **לא ש15 זה גיל כל כך מופלג...אבל תאמיני לי שאני וסהר ועוד כמה פה יכולים ללמד אותך "קצת" יותר ממה שאת יודעת... ועד משהו קצר: מזתומרת "לי יש חברים בחיים שיעידו על זה"?? כאילו, מה ,...נדפקת? את הוזה? כי אם יש לך חברים זה בטח כאלה דימיוניים... ביי לך יא שרוטה ורד

~BLINK182_gurl~

New member
אני יודעת שעקרונית זה בדרך כלל נכון

אבל... יש לי חברות שאני מעידה להן שאם כל הכבוד לזה שמבחינת גיל הן בנות 13 מבחינת בגרות הן לפחות בנות 16... כאילו זה תלוי בסביבה שאתה גדל בה... אבל כן- מה לעשות?! הרוב זה באמת כמו שאת אמרת...

למעלה