זה משהו נפוץ?

Cyb3rManiak7

New member
זה משהו נפוץ?

היי. קודם כל - קניתי גלשן יד שנייה, וחבל על הזמן כמה שנהניתי איתו אתמול. הייתי איזה 3 שעות בים, סתם ניסיתי להרגיש איך הוא מתנהג. לקראת הסוף הרגשתי כאבים בחזה ובבטן העליונה. הלכתי היום עוד פעם ואני לא יכול אפילו לשכב על הגלשן! יש לי סימנים כחולים (לא ממש גדולים) וכל פעם שגל עובר והגלשן זז זה כואב בטירוף! זה מבאס רצח. עשיתי משהו לא נכון, או שרוב הגולשים עוברים משהו כזה? ואם כן- מה אפשר לעשות (חוץ מלשרוף את כל השבת ולא לצאת לים עד שזה יעבור)

loquado

New member
סימנים אדומים אולי

מהחיכוך עם השעווה...נפוץ למדי. אם תגדל מספיק שערות על הגוף זה אולי יועיל :))

faith2

New member
גם מכות כחולות....

לא רק סימנים אדומים. קיצר לאדום לבש לייקרה, ולכחול- לפעמים זה באמת קורה

BADbob

New member
או יותר טוב

או ששמים לייקרה וזה עוזר אבל עדיין יש לפעמים או שיותר טוב אבל יקר יש כאלו גופיות מחומר גומי כזה שאז מובטח לא יהיה לך כלום אבל זה ניראה לי יקר או שזה יותר זול אין לי מושג

טוב אחי

אני אתן לך תשובה שהיא אולי קצת מפגרת אבל ככה אני עושה :) פשוט תתרגל לכאב ותכאיב לעצמך עוד יותר ותראה שזה עובר לך... חחחחח קצת מוזר אני יודע אבל זה באמת עובר אחרי כמה זמן

Cyb3rManiak7

New member
האמת שזה הגיוני.

עשיתי את זה אתמול ואחרי איזה חצי שעה הפסקתי להרגיש את הכאב :) פשוט היה חבל לפספס את השבת...

TKone

New member
הגיוני מאוד וכנס ותקבל את התשובה...

זה ככה תמיד אצל מתחילים בהתחלה... זה ככה גם מתרגלים.. ובגלל שפחות יודעים לשלוט בגלשן אז יותר מתחכחים עם השעווה אז א'-כל תלבש לייקרה.. ב. אתה תתרגל ואחרי כמה זמן זה כבר יהיה לך אדום רק פעם בכמה שבועות ולא כל פעם... ולאט לאט כבר לא יהיה לך... בקשר לכחול.. אולי אתה חייזר?? חחח :)

Cyb3rManiak7

New member
יש סיכוי :)

יש לי דוד עם 4 עיניים וזנב... תמיד חשבתי שזה חשוד, אבל רק עכשיו (במיוחד לאחר הסימנים הכחולים) זה מתחיל להטריד אותי! תודה על התגובות - מוזר שאף אחד לא הזכיר את זה...

DaRזה אני

New member
דיי להציק לו, מסכן

שמע אחי זה קורה בפעמים הראשונות כנראה אתה שוכב ומפעיל יותר מדי משקל וכוח שאתה שוכב תנסה לעקל את הגב למעלה מדי פעמיים ויותר לשבת על הגלשן השכיבה על הלוח הקשה הזה פשוט מועכת לך את הגוף אין פלא שזה כואב... זה יעבור עם הזמן ותראה עוד כמה זמן שתגלוש כבר ככה יחסית הרבה זמן שתיגלוש ביום גבוה של 80 ומעלה אתה תראה יהיו לך הישפתשפויות מהאסטרודק מרוב כל הדאק דייבים שתעשה(בשתי הברכיים לא יודע למה) ואני עכשיו עובר את זה אבל העור מתרגל בסופו של דבר....... יש לך מזל שלפחות אין לך עור לבנון ורגיש כמו שלי שאני צריך להיזהר כל הזמן

BADbob2

New member
בואנה אנשים פה קמצנים משהו חולני

פשו קנה לייקרה הלייקרות של אינטרסרף עולות כולה 75 שקל ויש גם תיותר יפות של ראסטי ולוסט ב150 וכמובן יש את בילבונג ואלו ב190 אם אתה חוסך קנה פשוט לייקרה פשוטה של אינטרסרף מנקום כל השטויות האלו על הסתגלות יותר נוח גם אם לייקרה שלא תישרף אבל זה סיפור אחר

תפסיק לבלבל תביצים יא מוצץ

כולה 75 כולה 150 מה אתה זורק פה מחירים יא ילד מפונק של אמא אתה בכלל יודע מה זה לעבוד בשביל כסף ? כוס אמק אמק אמק איזה מרגיז אתה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אתה מעצבן כל כך בא לי לתת לך מזה סטירה. מה אתה כל הזמן שופט אנשים קמצנים לא קמצנים מי אתה בכלל? כל הזמן שופט אנשים ואחרי זה עוד מצפה שלא ישפטו אותו. אתה כזה מיותר בעולם פשוט לא יאומן..

TKone

New member
אני לא מסכים לא איתך ולא איתו אבל

אתה צודק וגם הוא קצת צודק... ומה לעשות.. גלישה זה בסופו של דבר ספורט יקר... אפילו מאוד יקר...

BADbob

New member
2 דברים

1.כן צודק זכותו לעשות מה שבא לו אם הכסף שלו 2.אם אהת צדוק או לא זה לא קושר פשוט למה מי אתה בכלל שתגיד לי מה להגיד ימקבל בטוסיק יפאג מתומטם מה קושר ילד של אמא פשוט המלצתי לו שיקנה לייקרה יאללה יאללה מה אתה משקח אותה העובד שלנו תשמע גלישה כמו שההוא אמר זה דבר יקר ובלי קשר מה אתה משקח אותה מסכן ומה הקשר למה זה להרוויח 75 שקל תאמין לי שליד 600 שקל + שגלשן עולה 75 זה ממש לא הרבה אלב כל אחד והדעות שלו........

Cyb3rManiak7

New member
הסימנים נעלמו.

האמת, אני לבן לאללה... אבל לפחות הסימנים באמת עוברים מהר. תוך כמה ימים באמת וכמעת ולא זכר מהם. ועכשיו קניתי חולצת לייקרה, הייתי יומיים רצוף בים וכמעת ואין סימנים. שפשוף פה ושם מהשעווה, אבל לא מהלחץ.

למעלה