זה משהו מקפיץ!

Salat Groove

New member
איזה קשוחים הם! ../images/Emo10.gif

קיבינימאט! גם אני רציתי עוד 4-5 שנים ללכת ללהקה צבאית.. אבל קודם שיקבלו אותי לתלמה... אח"כ נדבר על השאר :) (הבחינות יום שלישי הזה) אממ.. ד"א מתי הם מחזירים לך תשובה?

seafox

New member
בערך במאי.

בעיקרון,מכאן זה תלוי בגוף מיונים של צה"ל אם יכניס אותי ללהקה צבאית או לא. את הבחינות עברתי.

FABER

New member
אני שמח לשמוע!!../images/Emo13.gif

ואני עוד יותר אשמח לשמוע מה יעלה בגורלך (זה נשמע רע מדי?) רוצה לאמר לאיזה צוות תגיע. המון בהצלחה ותעדכן בפרטים ואלי אני אוכל לעזור לך בהכוונה וכו...

BoogieDTN

New member
שאלה חשובה

תגיד, אתה יודע אם זה תלוי בפרופיל שיש לך? אם כן איך זה תלוי בפרופיל ...?

FABER

New member
עפ"י מיטב הבנתי יהיה לצבא קשה

לוותר על אדם כשיר עם פרופיל גבוה שיכול לצאת "לשדה הקרב" ובמקום זאת לשבץ אותו בצוות הווי בידור. מבחינת הצבא זה יהיה ביזבוז שכן להקות צבאיות בימינו לא חייבות להיות שיא האיכות (הרבה מהצוותים שאני שמעתי כללו 3 זמרות וגיטרסט או אורגניסט וסאונד-מן שמעלה להם פליי-בקים של המוסיקה) ולכן הם יעדיפו לשלוח אדם מאוד מוכשר בעל פרופיל 97, למקומות שבהם הצבא יכול לנצל את המקסימום של הפוטנציאל שלו, ולשבץ בלהקה הצבאית אדם שאולי יהיה פחות מוכשר אבל שלא יכול לצאת לשדה הקרב.(המקרים לא גורפים). אל תתפוס אותי במילה הצבא מלא בסיפורים על מקרים שלא כך היה הדבר. אבל בד"כ אנשים עם פרופיל גבוה בלהקה צבאית מחביאים בשרוול פרוטקציות, או שהם באמת משהו שהבוחנים לא יכולים לוותר עליו. מאחל לך באמת הרבה הצלחה לאן שלא תגיע ותזכור לקחת את הבאסה בסבבה, ואל תתן לצבא לתעל אותך למקומות שהוא רוצה שתהיה בהם, אם חשוב לך מאוד להיות בלהקה צבאית אז תלחם מלחמת חורמה בכדי להשיג מטרה זו אחרת תמצא עצמך במקום שכלל לא רצית להיות בו. קיבינימאט אני לא מוצא כאן שום אייקון שמתאים לקישוט (מנהלי האתר להתעורר!!).

FABER

New member
אני מאמין שזה תואם את הדרישות

למרות שב 72 אתה עוד עלול להישלח לתותחנים וזאת בהנחה שאין לך מגבלה פיזית -בריאותית קשה ( לא עלינו), אני מאמין שנשלח ליביתך טופס העדפות לגבי שיבוצך בצבא עגלה לישראל, אם פסלת את האפשרות של חיל קרבי סיכוייך להגיע ליחידה זו או אחרת צונחים (הם נעלבים שאתה לא רוצה בהם ומחזירים לך באותו מטבע). קיבלת איזושהי תשובה מהבוחנים לגבי המשך בחינות? או שכבר התקבלת והעיניין סגור?

BoogieDTN

New member
אוקי

הבחינות הם עוד שבוע וחצי ואני נבחן לתזמורת ולא ללהקה. טופס העדפות לא קיבלתי. לגבי הפרופיל - אני יכול לשנות אותו (להוריד/לעלות) אבל בוא נגיד שאני אוריד אותו ואח"כ לא אתקבל יהיה לי קשה לעלות אותו (אני לא רוצה להיות איזו מזכירה... מבין?)

FABER

New member
באיזה תאריך אתה אמור להצטרף

למשפחת צ"הל? אם זה בקרוב אז מוזר שלא קיבלת טופס שכזה (מה כבר השתנה מאז שהייתי שם?)

seafox

New member
אממ...זה בהחלט נכון.

אמרו לנו בפירוש שפרופיל 97 לא הולך להיות בלהקה צבאית כי זה ע"פ צורכי הצבא. 72 זה נראה לי עדיין מפוקפק שייקחו אותך.קודם תראה אם עברת את הבחינות ואז תפעל להורדת פרופיל ל64 ומטה. אגב פייבר,העניין של האייקונים זה של מנהלי תפוז.לא מנהלי הפורום הזה.

FABER

New member
אני בטוח שאין לך יותר מדי שליטה על

האייקונים, זה היה בצחוק... אני פשוט חייב להתלונן על משהו (אחרת לא תהיה לי סיבה לקום בבוקר)

seafox

New member
אהה..אוקיי...אז אני מבין אותך דווקא

בכל מקרה,תקן אותי אם אני טועה אבל החתימה שלך...פירושה "רברבן" או משהו כזה לא?

FABER

New member
בפירוש מאוד לא דייקני, זה נכון

זה פשוט משפט שנתקע לי בלקסיקון עוד מגיל צעיר. הוא בא מארמית, ומילולית הוא אומר שמטבע אחד בבקבוק עושה יותר רעש מבקבוק מלא במטבעות. המשפט התאים בהקשר להודעה קודמת שרשמתי, מאז לא היה לי כוח להכנס לכרטיס ולשנות אותו... אז שישאר

seafox

New member
נראה לי שנכון בפני עצמ.תסתכלו למעלה

יש שרשור חדש...בעצם עכשיו זה יהיה קצת יותר למטה. ותגיבו.שלא תגידו שלא עושים כלום. למרות ששיבס נראה כי נעלמו עקבותיו.אני בבירורים.

FABER

New member
טוב,אני מבין שהחתימה מושכת יותר

מדי אש אז קבלו שינוי

BoogieDTN

New member
סבבה

אתה מתכוון שיגידו לי אם עברתי גם אם בסופו של דבר לא יקחו אותי...?

seafox

New member
במצב הזה אני נמצא עכשיו כרגע.

עברתי ויש סיכוי שלא ייקחו אותי. זאת בעיה.

למעלה