זה מרגיש...

זה מרגיש...

שבנות תמיד יש להן אנטרס חבוי..

והן לא באמת מתכוונות למונח ידידים..

Megie

New member
לא יכולתי שלא להגיב

לא יודעת איך חשפת אותנו ככה.. כאילו, ממש ממש השתדלנו לשמור על הסוד הזה כ"כ הרבה דורות!
אבל כן, הינה, הגיע סוסון חלל וחשף את כל העם הנשי בשנייה.

איך הצלחת לחשוף את האינטרס הסמוי שלנו, וגילית שאנחנו בעצם מנסות להשתלט על כל הגברים?!

וברצינות, אני חושבת שזה מאוד תלוי, יש בחורים שלא מתאים לנו לנהל איתם מערכת יחסים מעבר לחברית (ידידים) ואז מבחינתינו-זה ישאר רק שם.. ויש מקרים שהנסיבות לא מאפשרות לנו לנהל איתם מערכת יחסים שהיא מעבר לחברית (אם זה בזמן זוגיות מצד הבחורה או מצד הבחור) ואז זה הולך רק לכיוון החברי..
וברור שיש גם מקרים שהבחורה לא יוזמת מבושה, ואז הכי פשוט זה להגדיר את זה כידידות..(ואז אולי יש את אלמנט האינטרס הסמוי, שהיא בעצם הייתה רוצה מעבר לידידות אבל מפחדת ליזום)

אבל כל זה נכון לשני הצדדים ולא נכון בהכרח על כל מקרי הידידות,
אני מאמינה במונח הזה מבחינה חד משמעית-ידיד ורק ידיד בלי שום אינטרס מעבר, יש כאלו שלא.. כל אחד ודעתו

כל ניסיון לאפיין אוכלוסיה שלמה נדון לכשלון

איני מבין זאת. בישראל בלבד יש כ-3 מיליון נשים בוגרות (לא בדקתי את הסטטיסטיקה המדויקת, מי שרוצה לבדוק - שיבדוק ויחזור עם תשובה).
כדי להגיע למסקנה כלשהי על כל אוכלוסיית הנשים הישראלית, צריך מדגם מייצג, ממנו יהיה אפשר ליצור אינדוקציה.
נקח מספר - 300 נשים. זה לא מספיק להסקת מסקנות רצינית, אבל מספר זה יאפשר סוג של מדגם מייצג מקובל עם מסקנות כלליות.
גם אז, הן צריכות להיות בגילאים שונים, מוצא שונה, רווקות מול גרושות מול אלמנות, אמהות או לא, מסורתיות או לא, צבריות או לא, ובקיצור -
צריך לבדוק מגוון עצום של נשים כדי להגיע למסקנה שתתקרב למשהו בעל משמעות סוציולוגית.

אז לכל מסיקי המסקנות למיניהם: לפני שתבואו עם איזו תורה על הנשים (או שהנשים - על הגברים), קודם תצאו עם 300 נשים, ואז - אולי - יהיה תוקף לדברים שלכם.
ועד אז - מאחל לכם/ן הצלחה בהמשך המחקר....

חח תמיד ידעתי..

עכשיו שקצת נרגעתי מכל מיני סיבות

ני חושב שאצטרך להעמיק בנושא

הבעיה פה שקשה לי להיות ספציפי לגבי מה שקורה סביבי.. יש לי עוד הרבה מידי להבין

קצת אירוני שיש לי משהו שני ציך להבין אבל לא יכול להביע מהו...

שלום

גם לבנים יש הרבה פעמים מניע נסתר. העניין שאפשר הרבה פעמים להיות רק ידידים וליהנות מזה מאד, תלוי איזו מין אהבה יש.

למעלה