זה מרגיש כמו סוף

שמח לבשר יש לנו כלבה חמודה

מסוג בישון. מין סוג של פודל. אני כל-כך נרגש כאילו נולד לי ילד או נכד. הצעתי לקרוא לה בשם החיבה שהייתי קורא לביאטריס והבנות אהבו. אני עדיין בעבודה וצריך לנסוע היום להורים בדרום. לא יכול לחכות עד שאראה אותה. אחזיק אותה אלטף אותה אחבק אותה. אמא של ביאטריס מאוד לא רוצה אותה וע"כ היא תהיה אצלנו. אני פיפי\קקי בבוקר ואולי עוד כמה תפקידים לפי מה שתגיד לי אנסטזיה. ואנסטזיה תיקח אותה למשך היום. איזו התרגשות. איזו שמחה. זו המתנה שלי לאנסטזיה ליום הולדתה השבוע. למזלי אנסטזיה מאד אנרגטית ולכן לא אצטרך לדאוג לכלום. אולי רק לשעות שינה. שמעתי שהקטנים הללו די נודניקים ממש כמו תינוקות. ביאטריס את שומעת? יש לנו נכדה. את מאד תאהבי אותה. היא חמודה. וכל פעם שנקרא בשמך היא תקפוץ משמחה ותקשקש בזנבה הבה הבה הבה.

חברו הטוב של האדם

יש נחמה בכלב בבית , היא תרפא אותך כשתבוא הביתה היא תקבל אותך באהבה
רעיון גדול להביא כלב הביתה ככה א תבוא להיות עם הכלבה ואיתך
וידוע שילדים וכלבים גונבים את כל תשומת הלב

זה מרגיש כמו סוף

של עצמי. אני מרגיש שבקרוב המחלה הארורה תתגלה גם אצלי. יש לי תור לעוד חודשיים לניתוח להסרת איזה קרצינומה בלחי. בלתי נראית. חבויה. הניתוח הוא דינמי. מסירים מעט בודקים שוליים ואם השוליים לא נקיים - מעמיקים. לא יודע עד לאן יגיעו. ואם הקרצינומה כבר שלחה גרורות עמוקות? יש הרבה מוות ותחושת מוות מסביבי. זה לא היה לפני ארבעה חודשים. אני מרגיש שהחיים סוגרים עלי. ואני חייב להמשיך ולעבוד בעבודה שפעם מאד אהבתי עוד שלוש שנים עד לפנסיה. אולי אצא מדעתי ויוציאו אותי לפנסיה מוקדמת. אני משתדל להחזיק את עצמי על-מנת שלא להתפרק. לא הולך לפסיכולוג. לא לוקח אסטו. תחושות הכאב מאד חזקות. הסבל בגלל האהבה לאנסטזיה - בלתי נסבל. הדאגה לשלום ההורים - מתישה.
בשבת אחרי החמין כבר הייתי מאד עייף. שמתי בסטרימר את "צלילי המוסיקה" לבקשת אנסטזיה. כשהתיישבתי הרגשתי שכוחותי כלו. אנסטזיה הפצירה בי שאלך לישון. נשארתי וניקרתי כל הסרט וזה סרט מאד ארוך. כשעזבו יקירי נשארתי בלי כוחות. התחלתי לסדר, לשטוף כלים (אני לא מרשה לאף אחד לעזור לי) ואז קרסתי לי בשקט לתוך המיטה. אני יודע שהרבה בידיים שלי, בראש שלי. הבטחתי לילדי שאדאג להם ולא אאכזב אותם. אבל זה קשה לי. מאד מאד קשה לי.
בשבת עברתי עם אנסטזיה ואמה אצל בן דודי במושב ליד פרדס חנה. יש להם כלבה חדשה מסוג האסקי. יש לה עיניים כחולות והיא מלאת אנרגיה. אנסטזיה מאוד רוצה כלב ומתלהבת מכל כלב שנקרה בדרכינו. הכלבה קיבלה אותה בקישקוש זנב עליז והסתערה עלינו בעצמה רבה. יש לה פרווה כל כך נעימה. גם אני אוהב עכשיו כלבים. הייתי רוצה שילטפו ויפנקו אותי כמו את אותה כלבה. אני מוכן לקשקש בזנב ולנבוח הב הב הב. מפונק. תתבגר.

עלמה ועלמה

הבאתי את עלמה בערב מאנסטזיה.
נכנסת למעלית בחורה צעירה יפיפיה. מדברת בטלפון.
תוך כדי שיחה ואפילו לא מסתכלת עלינו - שלחה יד וליטפה את ראשה של עלמה.
לכל מקום שהולכים איתה היא מושכת מיד תשומת לב וכולם רוצים לגעת וללטף אותה.
יפיפיה קטנה. כל כך נעימה כל כך מנחמת.
אני מאוהב.

פעם כתבי לידיד אני מקנאה בה

שאני מקנאה בליידי שלו כלבה שהוא גדל מאז היתה גור הוא האכיל אותה בטפטפת
מאז לקח אותה מקופסה שלקחו תיאלנדים , הוא התמקח איתם חשב להציל גור אחד מהחבורה
הליידי הזו גדלה בבית כמו ילדה שלו, פעם היא נשכה את הנכדה הוא העניש אותה
חי בת"א בקומה ראשונה אבל אף אחד לא מעיז להכנס לדירה היא שוממרת על הדירה
הוא מטפח מכין סטיק מוריד לה חתיכה , בבוקר מכין כוס קפה לה מגיש חלב חם והיא לא שותה עד שהוא שותה
מה אגיד לך הליידי הזו הביאה אליו הרבה חברות
אבל הוא בחר בה , איש גבוהה מרשים והכלבה ישנה לצידו בחדר בתוך סלסלת קש עם שמיכות משלה
ש לה נאמנות לאיש שגדל אותה והיא מאולפת שחבל על הזמן
שאמרתי שאני מקנאה , זה לא קורה לי הרבה , אמר לי את לא ממושמעת כמוה , היא שופעת אהבה
אמרתי אני רוצה יחס דומה , אז הוא ענה בחוצפה שאשים לך קולר ואקח אותך לטיול בחוף הים
בקיצור אמרתי לו תשאר עם הליידי שלך אני אחפש לי גנטלמן מכובד שיכבד אותי כחברה
אני אשה לא כלבה , אז הוא אמר , אל תקנאי בליידי היא לעולם תשאר תינוקת שלי וא אשה עצמאית וחזקה

gorgiare

New member
והדבר הכי נורא

זה שאין מזורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
ואף אחד לא יכול לקחת מאיתנו את זה.
וגם אם אנסטזיה היתה נענית אני מבטיחה לך שהכאב היה שורף.
אני קוראת אותך ובא לי לצרוח ובא לי לבכות.
אתה מתאר את הכל כל כך חי.
מה נעשה איתך, מה?

תרקוד היא אמרה לי, תרקוד

בגילך גם אני נגעתי בברוש
מוטב לרקוד חצי דקה
מוטב מאשר לאבד אותה

עכשיו בין ברושים אחדים,
זה אני שרוקד...
די לבדי.

gorgiare

New member
נכוןןןןן

תרקוד. גם זו דרך......

הולך להיות לנו כלב

אנסטזיה חולמת בלילה על כלבים, במקום עלי. הבטחתי לה ליום ההולדת שיחול בסוף השבוע הזה, כלב! אמא של אנסטזיה לא יכולה לסבול כלבים. לכן הכלב יגור אצלנו ונתחלק בטיפול. אני מניח שאוציא אותו לפיפי\קקי ראשון או מה שעושים עם כלבים בבוקר. ובמשך היום אנסטזיה תבוא לטפל בו ותיקח אותו לשוטטויות הבלתי נגמרות שלה ברחבי הארץ. או לים. או לאנשהו. אז יהיה לי ולאנסטזיה כלב משותף. אין לי מושג למה אני נכנס אבל ממש לא אכפת לי. אני חושב שהוא יביא הרבה שמחה למעוננו ולמשפחתנו הדואבת. והוא גם לא יפריע לביאטריס להיפך, הוא ילך לבקר אותה והיא תשמח. קישקשתי בזנב אבל זה לא עזר לי. עכשיו יגיע הדבר האמיתי. כלב.

למעלה