זה מצחיק

אבל תביני רגע,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

זו הייתה רק ילדה אחת, גג 2 בנות שאמרו את זה עליכן- וזה לא היה במקום- ואם תיכנסי לפורום תוכלי לראות שהערנו להם על זה כבר. אין לי, וכמו שאני רואה מכאן גם למיכל, שום אבל ש-ו-ם כוונה לעורר כאן ריב. אני מצטערת שמהשאלה הקטנה והדאגנית שלי התפתח כל הסכסוך המיותר הזה. באמת אני לא רואה למה זה כל כך מפריע לך, גם אחרי שמציינים קרדיט.. ואם מישהי תקרא פה חומר מסוים, ואחרי זה תבוא ולא תעתיק את ההודעה, אבל תכתוב: קראתי בפורום ג'וני דפ ש... (במילותיה) זה יהיה אותו דבר, לא? אבל ככה זה לא "יעבור על החוקים"?

ואפשר להסתכל על זה../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

בדרך שאנחנו מחפשות מידע על אורלנדו כאן, בין שאר המקומות. ונותנות קרדיט. כמו שאת מחפשת על ג'וני במקומות אחרים.. זה לא דומה?

לא זה לא דומה

אני אמרתי לבן אדם אתן לא הודעתן לאף אחד סתם עשיתן את הדרך הקלה ונכנסתם לפורום ולקחתן. זה תמיד קל לזחול מתחת לפני השטח נכון?

אתן יכולות להודיע

תמצאו מידע בעצמכן אני זה לא המודיעין הגלובאלי אני לא עובדת בשבילכן פה. נושא סגור

Galadriel 3000

New member
לדעתי זה דיי כבוד שלוקחים

חומר שאת מצאת, מביאים לך קרדיט ומבקשים ממך רשות. אבל אם לא יאה לך, סו as you wish... מעולם לא ניסיתי להשפיע על אף אחד וגם לא עכשיו.

Galadriel 3000

New member
למה זה נקרא לגנוב?

גם אתן לקחתן את זה מאיפשהו. זה אומר שגנבתן את זה? לא, זה לא אומר. ובטח גם לאתר שזה נלקח ממנו יש "קופירייטס".

אני הודעתי לבחורה שלקחתי ממנה את זה

אז זה ממש לא אותו הדבר, אל תקפצי למסכנות. ובכלל פה מדובר על פורום "שכנים" עשיתן פשוט קופי פסט בלי לשאול. ואם הייתי כותבת את זה בעצמי אני יודעת שהייתן מעתיקות הכל בלי לשאול אז תעשי טובה.

Galadriel 3000

New member
אוקיי אוקיי... פעם הבאה נודיע לכם

לפני שנקח משהו. מקובל על כולם? (הכל בשביל לישב את העניין הזה ולחזור לשגרה...)

Misty Dragon

New member
אני מצטערת שאני מגיבה.

כי אני לא בדיוק בפורום, אבל למעשה אני קוראת פה כבר כמה זמן בגלל שג'וני הוא אחד השחקנים החביבים עליי. אבל משהו בהודעה הזאת עיצבן אותי. וחוץ מזה עמדתי להצתרף, אז למה לא? אייקיו לא קשור לציונים בבית הספר. אז יש לי ציונים חרא. את קוראת לי מטומטמת בגלל זה? אם יש משהו שאני באמת שונאת זה שיורדים על הציונים שלי. אהה, אולי אני לא מעריכה את יכולת המשחק של אורלי הכ!0!ן שלך ואני אוהבת את ג'וני דפ, אז ביחד עם הציונים שלי אני מטומטמת. אז בבקשה, שקט. נמאס מההתרברבות של המחוננים, יש לי מספיק בבית הספר, אני לא צריכה גם באינטרנט. דרך אגב, שמי הוא נופר ואני אוהבת את ג'וני דפ... :)

מיצי007

New member
הודעת המנהלת

בנות תקשיבו,אני חושבת-שאם כל הכבוד לכן ולבנות פורום אורלנדו בלום-זה לא היה צריך להיגרר לידי כך. לא משנה מה הן אמרו על ג'וני,גם אם הן הכפישו,האשימו וכדומה-כל עוד זה לא עובר על חוקי הפורום שלהן-זכותן,אין מה לעשות. אז נכון,זה נראה לא צודק ואפילו מעליב,אבל ככה זה,לפעמים אומרים דברים גם בלי לשים לב. תאמינו לי,ואני אומרת את זה כי אני אוהבת אתכן ואת הפורום הזה ואת הנושא של הפורום בדיוק כמוכן,אין לכן סיבה לריב! אורלנדו הוא בנאדם אחד וג'וני הוא בנאדם אחר. אני לא צריכה להסביר לכן כאן כמה הם שונים ולא קשורים. גם כאן,השרשור הזה לא עבר על חוקי הפורום כי הוא לגיטימי בהחלט(חוץ מכמה הודעות שכבר נמחקו),אבל זה בהחלט מעכיר בעיני את האווירה של הפורום,והפעם אני חושבת שהרחקתם עם זה קצת יותר מידי.
מקווה שתבינו, מיצי.

שמעי אישתי.

לא אנו התחלנו את המריבה רק העברתי ביקורת זה שייש לנו סטולקריות (וכריס יודע שייש לנו כאלה) זה כבר משהו אחר. הייתה לנו כל זכות לומר מה שאנחנו חושבות, ולהן הייתה את הזכות להכנס לפה ולהתנהג בצורה שבה הן התנהגו. גם אם זה מכוער. וכמו כן לך יש את הזכות לעשות סדר הו דיקטטורית יפה שלי

bobit marely

New member
אוקיי...

לא ממש הייתי מעודכנת ביום וחצי האחרונים ואני ממש מצטערת...הבנתי מה קרה פה אבל לא נורא...יעבור ואני שמחה שלא ירדמנו לרמת 0 כזו.... אני ממש מצטערת שאני לא הרבה בפורום אבל עדיין אני משתדלת להיות כמה שיותר פשוט אין לי ממש זמן... הייתי חייבת להגיד את זה כי אני לא רוצה להרגיש מנותקת... תודה אוהבת אותכן המון בובית

אני חיייייבת להגיד

שזה מצחיק בטירוף!! אבל מממממממש קורע לקרוא פה את כל המריבה הקטנה שנוצרה בין אלה שאוהבת את אורלנדו ולמלכות שאוהבת את ג'וני חח אם תקראו הודעה אחר הודעה פשוט תיקרעו... במיוחד איך שניקול מחזירה להן עם השפה הגבוהה שלה ואף אחת מהן לא מבינה אז היא כותבת "אז מה אם אני בת 13?! :[" חח האמת שגם אני בת 13, אבל יש הבדל בין להיות בת 13 ולחשוב שאורלנדו שחקן יותר טוב מג'וני (כאילו פאקק איפה אתן חיות?!) לבין להיות בת 13 (וחצי!) ולהיות נורמלית, שזה אומר לאהוב את ג'וני...דיי אני מצחיקה את עצמי חח ולסיכום- ג'וני שחקן הרבה יותר טוב מאורלנדו, וגם הרבה יותר יפה (כאילו שיו מה אתן עיוורות?) ואורלנדו הוא סתם שחקן מתחיל בתחילת הקריירה שלו, בואו נאחל לו בהצלחה ושימשיך לשחק בשולי ג'וני. צ'אוו

ת'אמת, מה שמצחיק זו את../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אם היית יודעת לקרוא, היית רואה שכולנו כתבנו שג'וני הוא שחקן יותר טוב מאורלנדו, ויותר מנוסה. אף אחת לא התווכחה על זה. דבר שני, אני חושבת שהגיל בעניין לא משמעותי, מה גם שאם את בת 13- כולנו בפורום אורלנדו יותר גדולות ממך- אם נכנסת לעסק הזה כל כך חזק.

einav arnav

New member
חעחעחע חיחיחי

חעחעחעחעחעחעחע אתן יודעות מה הכי מצחיק? עברתי על ההודעות פה ועל ההודעות בפורום של אורלנדו ו.... אממממ פה לא ראיתי אף הודעה 1 >חוץ מפה כמובן< שמדברת על אורלנדו וזה לא כולל את כל השיחות על שודדי הקריביים וגם שם לא ראיתי אף הודעה חוץ מבאיזה שרשור סיכום שלהו או משהו שהן כתבו על ג'וני אלילוני אז..... שאלה קטנה: מה לעזעזל קורה פה? אתן מתחרפנות?

למעלה