אני ממש מתנצלת,לפחות בשמי אם העלבתי פה מישהי,זאת ממש לא היתה הכוונה שלי. בבקשה,בואו נגמור עם הסיפור המטומטם הזה. אתן לא אוהבות את אורלנדו אל תאהבו אתן לא תלכלכו עלינו(כוונה לבנות של הפורום) ואנחנו לא נלכלך עליכם.. אנחנו נהיה בפורום שלנו ואתן בשלכן. וממש חבל שיש את כל היריבות הזאת כי שניהם שחקנים טובים לדעתי.ודי
אינטלגנציה של אלף מחומצן ככה שכשאת קוראת למישהי פה זונה זה לא ממש מזיז לה. זה אפילו דיי מבדר. בכל מקרה תחזרו לפורום שלכן אל תגנבו מפה כתבות על שה"ק או ואטאוור אריוואדצ'י
אני אמשיך לקרוא כאן כי אני אוהבת את ג'וני ושמחה לראות פה המון חדשות ותמונות עדכניות לגבי כל השאר- זה כבר לשיקולן האישי. בכל מקרה, אם הנושא מכאיב לך כל כך, בפעם הבאה אנחנו נבקש מהבנות שלוקחות מכאן חדשות לציין שהמידע נלקח מכאן.
בהתחשב שניקול יושבת ומחפשת מאתרים,יושבת ומתרגמת זה לא הוגן שאין שום קרדיט לגבי זה. ובנוגע לזה שתישארי כאן,את לא צריכה להתחבא את יודעת...את יכולה גם לכתוב
רוצות את הכתבה? סבבה תנברו גם אתן באתרים ופורומים של ג'וני לילה שלם בשביל זה. אני לא מוצאת את המידע הזה בשבילכן שתקחו אותו ככה סתם אני מוצאת את המידע הזה בשביל הפורום *שלי*
רוצות את הכתבה? סבבה תנברו גם אתן באתרים ופורומים של ג'וני לילה שלם בשביל זה. אני לא מוצאת את המידע הזה בשבילכן שתקחו אותו ככה סתם אני מוצאת את המידע הזה בשביל הפורום *שלי*
ואני מבקשת סליחה בשם מיטל. אלא אם כן היא רוצה להתנצל בשם עצמה. אני בטוחה שהיא מצטערת. מזה חרתה לי המריבות הזו כבר... בגלל זה אני מפסידה סרט שרציתי לראות בטלוויזיה (אני לא מאשימה אף אחד... שלא יקפצו עליי ויגידו שזו בעיה שלי שהפסדתי, כי ממה שלמדתי הערב, זה בהחלט מסוגל לקרות. נא לא להגיב על מה שרשום בסוגריים האלה.)
ואמרתי שאני ממש מתנצלת בפני כל הפורום הזה ואמרתי שרשמתי את זה רק בגלל אותו רגע אני ממש לא חושבת שאף אחת פה זונה ובטח שלא תלכו לעזאזל או להזדיין. אני ממש לא בנאדם כזה ואני שוב מתנצל.אין לי שום כוונות רעות. כמו שכבר אמרתי גם אני הייתי חברה בפורום הזה מספר חודשים ונהניתי פה.
אין להן שום זכות לקחת אני נוברת במקומות האפלים ביותר בשביל המידע הזה, הן פשוט נכנסות לפורום שלנו וזה עוד אחריי שהן קוראות לנו זונות וחושבות לדרוך על הכבוד שלנו ולוקחות בלי לשאול אפילו. ועל זכות הקניין הרוחני למדת?