זה מצחיק

מיטל101

New member
אז אני שוב אומרת

אני ממש מתנצלת,לפחות בשמי אם העלבתי פה מישהי,זאת ממש לא היתה הכוונה שלי. בבקשה,בואו נגמור עם הסיפור המטומטם הזה. אתן לא אוהבות את אורלנדו אל תאהבו אתן לא תלכלכו עלינו(כוונה לבנות של הפורום) ואנחנו לא נלכלך עליכם.. אנחנו נהיה בפורום שלנו ואתן בשלכן. וממש חבל שיש את כל היריבות הזאת כי שניהם שחקנים טובים לדעתי.ודי

הילדות בפורום הזה לא בעלות

אינטלגנציה של אלף מחומצן ככה שכשאת קוראת למישהי פה זונה זה לא ממש מזיז לה. זה אפילו דיי מבדר. בכל מקרה תחזרו לפורום שלכן אל תגנבו מפה כתבות על שה"ק או ואטאוור אריוואדצ'י

לא גנבנו, ../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

השתמשנו במידע.
ונמשיך להשתמש אם נמצא פה עוד כל מיני דברים מעניינים על שודדי הקריביים
אבל באמת שאין מה לדאוג, לא נציק לכן.

זה נקרא לגנוב

ואם כך את מודה שתמשיכו לדחוף את האף שלכן לפורום שלנו בכל מקרה פעם הבאה יעשה שימוש בקופירייטס

ממ..לגביי,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אני אמשיך לקרוא כאן כי אני אוהבת את ג'וני ושמחה לראות פה המון חדשות ותמונות עדכניות לגבי כל השאר- זה כבר לשיקולן האישי. בכל מקרה, אם הנושא מכאיב לך כל כך, בפעם הבאה אנחנו נבקש מהבנות שלוקחות מכאן חדשות לציין שהמידע נלקח מכאן.

מיצי007

New member
אני חושבת שזה די הוגן

בהתחשב שניקול יושבת ומחפשת מאתרים,יושבת ומתרגמת זה לא הוגן שאין שום קרדיט לגבי זה. ובנוגע לזה שתישארי כאן,את לא צריכה להתחבא את יודעת...את יכולה גם לכתוב

Galadriel 3000

New member
ברור שיש קרדיט!

ואפילו בשורה הראשונה של ההודעה. צריך גם לכתוב מי הביא את זה לפורום ג'וני? בכיף.

לא צריך שזה בכלל יהיה בפורום שם

רוצות את הכתבה? סבבה תנברו גם אתן באתרים ופורומים של ג'וני לילה שלם בשביל זה. אני לא מוצאת את המידע הזה בשבילכן שתקחו אותו ככה סתם אני מוצאת את המידע הזה בשביל הפורום *שלי*

לא צריך שזה בכלל יהיה בפורום שם

רוצות את הכתבה? סבבה תנברו גם אתן באתרים ופורומים של ג'וני לילה שלם בשביל זה. אני לא מוצאת את המידע הזה בשבילכן שתקחו אותו ככה סתם אני מוצאת את המידע הזה בשביל הפורום *שלי*

מיצי007

New member
יש קרדיט

ואחרי זה,ממש מיד אחרי הקרדיט רשום שנלך להזדיין... אני לא חושבת שזה כזה קרדיט טוב

Galadriel 3000

New member
טוב זה כבר לא אשמתי...

ואני מבקשת סליחה בשם מיטל. אלא אם כן היא רוצה להתנצל בשם עצמה. אני בטוחה שהיא מצטערת. מזה חרתה לי המריבות הזו כבר... בגלל זה אני מפסידה סרט שרציתי לראות בטלוויזיה (אני לא מאשימה אף אחד... שלא יקפצו עליי ויגידו שזו בעיה שלי שהפסדתי, כי ממה שלמדתי הערב, זה בהחלט מסוגל לקרות. נא לא להגיב על מה שרשום בסוגריים האלה.)

Galadriel 3000

New member
אגב, אני יודעת

שה "חרתה" שם לא כל כך מתאים. פשוט התחשק לי להגיד "חרתה". קורה...

מיטל101

New member
אני כבר ביקשתי סליחה

ואמרתי שאני ממש מתנצלת בפני כל הפורום הזה ואמרתי שרשמתי את זה רק בגלל אותו רגע אני ממש לא חושבת שאף אחת פה זונה ובטח שלא תלכו לעזאזל או להזדיין. אני ממש לא בנאדם כזה ואני שוב מתנצל.אין לי שום כוונות רעות. כמו שכבר אמרתי גם אני הייתי חברה בפורום הזה מספר חודשים ונהניתי פה.

Galadriel 3000

New member
אגב, למען הדיוק-

את הכתבה הספציפית הזו, ניקול לא תרגמה. אבל לא נורא. אני מסכימה שמגיע קרדיט.

כמובן, לא אמרתי שלא../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

כתבתי שאם זה חשוב לה כל כך, אני אדאג שהקרדיטים ינתנו. וכמו שאת רואה, במצב הנתון כרגע- לכתוב פה בנושאים אחרים לא יהיה צעד חכם מצידי.

כל עוד אני לא אישרתי

אין להן שום זכות לקחת אני נוברת במקומות האפלים ביותר בשביל המידע הזה, הן פשוט נכנסות לפורום שלנו וזה עוד אחריי שהן קוראות לנו זונות וחושבות לדרוך על הכבוד שלנו ולוקחות בלי לשאול אפילו. ועל זכות הקניין הרוחני למדת?

למעלה