זה מצחיק

ממ.. לא זכור לי שאמרתי../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שאת, או כל אחת אחרת מכאן סתומה.

אוי ויי לי

לא אמרתי שאמרת שאנחנו סותמות. תקראי את התגובה שלי שוב ותנסי להבין. יותר מזה אני לא יכולה לעזור לך

בואי נעשה לך קורס מזורז

פורום - קבוצת דיון קבוצה - הכלל כלומר, כולם קוראים את זה וההודעות מכוונות אל הרוב ולא באופן ספיציפי אל אף אחת. אף אחד לא בא ואמר: "תראו מה שחורנת כתבה עלינו!!!" לא אמרתי "הבנות בפורום של בלום" זאת אומרת לא את ספציפית. קפיש? יופי עכשיו שעברנו את השלב למעלה. אפשר להתקדם הלאה ולומר שזאת הזכות שלנו לשנוא אותו כשחקן ולומר מה שבא לנו. למה? ככה, כי אנחנו לא אוהבות את המשחק המלוקק והגרוע שלו ואנחנו לא מסכימות שהוא נראה טוב כמוכן. עכשיו אם כל כך רע לך פה תזחלי חזרה לפורום שלך

ורד דפ

New member
אולי לא את אישית אמרת..

אבל בנות אחרות כן, ואולי לא באותן המילים ממש, יותר בסגנון של "ואם תיכנסו לשם יש שם בנות שבאות בטענות על זה שליהקו לתפקיד את אורלנדו...שילכו ל*****" ושל "הם כאלה זונות!!!" ושל "המעריצות הסתומות שחושבות שמר דפ ..." ושל "סתם זקנות ממורמרות שאוהבות זקן ממורמר" ושל "..אני בטוחה שאתן חבורה של ילדות מגעילות ששונאות את כל העולם ואישתו בלי סיבה.." אני חושבת שהבנת את הפואנטה...

אנחנו לא יותר זקנות מעורלה נוד

חוץ מזה לפחות הגבר שלנו לא נראה כמו ילד בן 12 :X הוא בשל ומוכן ומזומן

מיטל101

New member
אמממ,תקשיבו שניה

אני יודעת שאני פתחתי את ההודעה שם..ואני ממש מצטערת אם העלבתי מישהי מכן זאת ממש לא היתה הכוונה שלי פשוט נורא הרגיז אותי כל מה שאתן כותבות פה. אין שום סיבה שתהיה כזאת מריבה בין פורום אורלנדו ופורום ג'וני. אני אישית אוהבת את שניהם מאוד ואני חושבת ששניהם מוכשרים, נכון ג'וני אולי יותר ויש לו גם יותר ניסיון אבל למה לקטול אנשים בגלל שהם אוהבים מישהו אחר שהוא לא ג'וני דפ?? אני אישית כבר נמצאת הרבה זמן בפורום אורלנדו ואף פעם לא קטלנו אתכן בפורום כי אין לנו סיבה לעשות זאת. אם אתן לא אוהבות את אורלנדו זאת זכותכן ואף אחד לא אומר לכן לאהוב אותו אבל למה לרדת עלינו?רציני,מה עשינו לכן? ואני שוב אומרת אם העלבתי מישהי ממש לא התכוונתי זה היה בלהט הרגע... מקווה שפה יפסק הריב שלדעתי הוא חסר טעם

מיטל101

New member
מתי קטלנו?

זאת בדיוק השאלה שלי? חוץ מעכשיו אם כל המריבה הזאת מתי קטלנו את ג'וני? אין מצב שקטלנו אותו כי הרבה מהפורום חושבות שהוא אחלה שחקן..

זה לא מה שרואים בפורום שלכן בהודעות

האחרונות וראי אגב את הציטוטים שהובאו בשירשור? גבר זקן? חחח נו באמת. ההאשמות ממש פוגעות. ואני בטוחה שאם הייתי קוראת את שאר השרשורים שלכן הייתי מוצאת לא מעט שטויות אבל מכיוון שזה ממש לא מעניין אותי. אני לא הולכת לעשות את זה

ורד דפ

New member
והן צודקות.

אז רוב הבנות אצלנו לא אוהבות אותו, זכותינו או לא? מה, את נכנסת לפורום של ג'וני דפ ומצפה למצוא פה הודעות כמו "אורלנדו כוסון סוף!!" ?? יש לנו הזכות המלאה לרשום מה שבא לנו על אורלנדו, ואף מעריצת אורלנדו שאין לה חיבה מסויימת לג'וני לא אמורה להיות כאן. אז אנחנו מקללות אותו, ואומרות את דעתנו, גם אתן! אז אנחנו פותחות שרשור שמדבר על ההשוואות שאתן עושות בין ג'וני לאורלנדו, זכותינו המלאה. ההבדל הוא שאנחנו לא נכנסות לפורום שלכן וכותבות תגובות בבקשה להפסיק ללכלך על אהובינו, ואתן כן. בואו נשאיר את שני הפורומים מופרדים, אין לנו עניין שכל בנות פורום אורלנדו בלום ייכנסו לכאן ויכתיבו לנו מה לעשות ומה לא.

מיטל101

New member
אתן לא מבינות,

אף אחד לא מנסה להכתיב לכן מה לעשות ומה לא. ורק שתדעי שאני בעצמי הייתי מספר חודשים בפורום הזה כי אני אוהבת את ג'וני דפ ולדעתי הוא שחקן מצויין. אבל אין בכלל מה להשוות בין 2 השחקנים כל אחד מהם זה מישהו אחר. אני אישית לא זוכרת מתישהו שעשינו השוואה ביניהם. וחוץ מזה,אתן לא מבינות שאם אתן רוצות ללכלך על אורלנדו תלכלכו כמה שאתם רוצות זאת זכותכן וזה לא מפריע לי.. מה שמפריע זה שאתן מלכלכות על הבנות שבפורום שאתן בכלל לא מכירות, אין לכן מושג מי אנחנו וזאת סתם התגרות.

ורד דפ

New member
והנה זה מתחיל שוב.

אנחנו התחלנו לקלל אתכן? זה השרשור הראשון שבו אומרים משהו עליכן, ומה שנאמר בראש השרשור אפילו לא קללה. לעומת זאת, אצלכן היו הרבה בנות שאמרו שאנחנו מגעילות,זונות,זקנות ממורמרות,שונאות את כל העולם וכו'.

בואו נגמור עם זה,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אתן לא אוהבות את אורלנדו? סבבה לכן אני רק רציתי לדעת מה כל כך מפריע לכן בו, ובוודאי שלא רציתי שזה יגרר לדבר כזה. אז נעזוב את הכל וזהו, אין צורך לריב. רק רציתי להבהיר לכן שיש בפורום הזה גם בנות עם שכל, בניגוד לדעות הקדומות המוזרות שלכן, ושההודעות היחידות שאנחנו פותחות הן לא רק הודעות של- "יאאאאאא איזה כוסון מושלם אורלנדו!!!!!!111" כמו שאתן חושבות (לפי מה שראיתי). אני לא ראיתי שאף אחד בפורום קראה לג'וני אי פעם זקן או משו כזה, ואם היא הייתה עושה את זה היא הייתה חוטפת ממני קודם, ומעוד כמה בנות. אבל אם אתן באמת מאמינות בזה- חופשי. אז עכשיו אני אזחל לי בחזרה לפורום שלי, כמו שניקול דאגה להבהיר לי יפה מאוד באחת ההודעות כאן..

למעלה