זה מצחיק

ורד דפ

New member
אני אישית חושבת

שבנות שמעריצות את אורלנדו זה בסדר, הנה, החברה הכי טובה שלי מעריצה את אורלנדו, וזה לא מפריע לקשר בנינו. אבל מה שמרתיח אותי זה שעושים השוואות בין ג'וני לאורלנדו, והסיבה היחידה שניקול פתחה את השרשור הזה (דבר שהכעיס ילדות בפורום שלכן), הוא בגלל שאתן מכפישות את ג'וני. אם תשאלי אותי, ג'וני משחק פי 289736238654583264329765 על אורלנדו, אבל...כל אחת והטעם שלה. ואם אתן חושבות שאורלנדו יפה יותר ושווה יותר מג'וני, שיהיה לכן לבריאות.. אבל אתן לא צריכות (לא את ספציפית) לרשום בפורום שהילדות בפורום של ג'וני דפ מגעילות וזונות ושונאות את כל העולם.

זה שאנחנו זונות זה בעיה שלנו P-:

אבל בת'כלס למה לנו להתעצבן? הריי הן עדיין עם החלב על השפתיים: כותבות עם שגיאות כתיב ועדיין לא למדו על פלורליזם. אז באמת לא צריך לריב עם כאלו. אנחנו יודעות שג'וני זה דה בסט וזה מה שחשוב

WallFlower

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מילים זה צד טוב שלך. צריך לעשות עם זה משהו.

Piece of Wood

New member
הממ...../images/Emo125.gif

אני בפורום אורלנדו ואני לא עונה לשום קריטריון שהעלתן כאן P: ג'וני ואורלנדו הם שני שחקנים שונים ולא צריכות להיות מריבות בין שני הפורומים בגלל זה. לא כל מי שנמצאת בפורום הזה היא פקאצה מתלהבת בת 13, אני אפילו לא יכולה לקרוא לעצמי מעריצת אורלנדו, נכנסתי לפורום בגלל הקשר לשרה"ט, ונשארתי מסיבות כאלו ואחרות... גם אם תשאלי אותי ג'וני משחק הרבה הרבה יותר טוב מאורלנדו ומעוד הרבה שחקנים אחרים [מה לעשות, באמת לטעמי הוא אחד השחקנים היותר טובים שיש] לא קשה לראות את זה, אבל לא צריך בגלל זה לרדת על אנשים שאוהבים גם שחקנים פחות טובים :). אני לא אומרת שהן היו בסדר במה שהן אמרו עליכן, כי גם זה לא היה ממש במקום, אבל אין טעם לריב ולפתוח שרשורים כאלו עם הכללות כאלו, זה סתם חבל, כל אחת שתהיה איפה שטוב לה.. ^__^

ואם תשאלי אותי,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

זה סתם שמועות/סטיגמות/שטויות. אני אוהבת ומעריכה את ג'וני כשחקן (וכאיש מאוווד יפה), עוד לפני שאהבתי את אורלנדו. א-ף פעם, ואני יכולה להבטיח לך שאף פעם לא הכפשנו את ג'וני בפורום שלנו, וזה כי חצי מאיתנו מאוד אוהבות אותו, ולשאר פשוט אין עניין להכפיש אותו, לא מאהבה ולא משנאה. ודבר אחרון, זה שילדה 1 כתבה שאתם שונאות את כל העולם, לא אומר שכולנו עושות את זה... אני כתבתי בדיוק להפך, אם תסתכלי באחת ההודעות שלי. אני תמיד חשבתי שזה פורום ממש נחמד, פשוט לא הצגתי את עצמי כי ראיתי כמה אתן נהנות לשנוא את אורלנדו ומעריצותיו- והעדפתי להיות בשקט וזהו..

Galadriel 3000

New member
מי פאקינג מכפיש את ג'וני?

זה שמישהי אחת אמרה שאתן משוות ביניהם, זה אומר שכולנו חושבות ככה? לא. ואנחנו לא אומרות דברים רעים על ג'וני, ועובדה שאתן כן אומרות דברים רעים על אורלנדו(הסיבה היחידה שלנו יש שרשור דומה זה שאתן מכפישות את אורלנדו. וגם בשרשור הזה אף אחת לא לכלכה את השם של ג'וני)

גם לי יש שאלה../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

בעצם, כמה שאלות וכמה דברים לומר. א. למה אתן מנסות לסכסך? אין לכן מספיק דברים לעשות בחיים? ב. למה אתן מכניסות לנו דברים לפה? אני לא זוכרת שאי פעם אמרתי שאורלנדו בלום הוא השחקן הכי טוב בעולם. בין הטובים, כן, אבל לא הכי. ג. בוודאי שיש מה להשוות ביניהם, כיוון שהם עמיתים, ששיחקו וישחקו ביחד בסרטים. ד. ממ. בוגר או לא, אני לא יכולה לדעת. אני רק יכולה לומר לכן שרוב בנות פורום אורלנדו בלום בנות 15 או יותר. לא יודעת מה אתכן, אבל בגיל 15 אנשים כבר הופכים לדי בוגרים. ה. בעניין האינטיליגנציה, אם אפשר בבקשה לתקן את דברי ניקול (גין גריי). אולי זה מפגר לבוא אליך בתוצאות אייקיו, אבל בפורום אורלנדו בלום יש לפחות 2 בנות מחוננות [כולל אותי, מה לעשות], וכל השאר בעלות ציונים גבוהים מאוד. בפעם האחרונה שבדקתי לאנשים מטומטמים לא היו ציונים גבוהים, אבל אולי זה השתנה. ולסיום: תרשו לי לצטט את ורד דפ: "בכל זאת, הן מעריצות את אורלנדו בלום... למה כבר אפשר לצפות מילדות המעריצות את אורלנדו בלום?!" אז ורד, יקירה, הרשי לי לומר לך שאפשר לצפות מאיתנו להרבה יותר מריב שכזה. לכן חשתי צורך להבהיר הכל, במטרה לסגור את הריב שהחל להתפתח לפני שיהפוך למכוער. תודה

ורד דפ

New member
מסכימה איתך.

ואמרתי את מה שאמרתי רק מכיוון שקראתי הודעות של בנות מהפורום שלכן, שלכלכו גם על ג'וני וגם עלינו, ואם אמרנו כמה פעמים דברים רעים על אורלנדו, אני לא זוכרת שאי פעם אמרנו דברים רעים עליכן, בנות הפורום שלו. (חוץ מעכשיו כמובן, כתוצאה מדבריכן). אני מתנצלת אם פגעתי במישהי מכן, הייתי עצבנית מאוד. אני באמת לא חושבת שיש צורך להמשיך לריב, אז המריבה יכולה להסתיים כאן. :]

Eowyn of Rohan

New member
ריב?

א. אם אנחנו מדברות בפורום הזה על אורלנדו זאת זכותנו. אני לא רואה אף אחד מהפורום פותחת הודעות על דעת עצמה בפורום אורלנדו ומכפישה אותו. ב. אם את חושבת שאורלנדו הוא שחקן בין הטובים זאת דעתך. אנחנו פשוט חושבות שזה ממש לא נכון וזה מעצבן שאין לאנשים מדד נכון לרמת משחק. ג. אין מה להשוות כי אורלנדו שחקן מתחיל ואין לו הרבה ניסיון לעומת ג'וני שהוא שחקן ותיק עם רזומה מפה ועד הודעה חדשה שיש לרכוש לו כבוד לא רק על צורת המשחק שלו אלא גם על האדם שהוא. ד.בגרות זה מדד של התנהגות. אני לא יודעת איך אתן מתנהגות וזה לא מעניין אותי כי זה לא רלוונטי(תציפו בהודעות של "יווווו הוא כוסון על!!" "אורלנדו תעשה לי ילד!!" מפה ועד מחר. אותי זה מצחיק למען האמת). ה. ציונים גבוהים לא מראים לאו דווקא על אינטיליגנציה. אלברט איינשטיין נחשב לתלמיד ממוצע ותראי לאן הוא הגיע. הוא אבי תורת היחסות הכללית והיה איש בעל אינטיליגנציה גבוהה מעל לממוצע ואף יותר. העובדה שבאת לפה וכתבת הודעה רק מחמירה את המצב שאת מנסה להמנע ממנו. אתן תישארו בפורום שלכן ואנחנו בשלנו. אם בא לנו לדבר פה על אורלנדו בצורה שלילית זאת זכותנו ואני מצפה שלא תבואו ותאשימו אותנו.

*מכתירה את לירון למלכה*

הללוליה!!! איימן טו דאט סיסטא :) "אם את חושבת שאורלנדו הוא שחקן בין הטובים זאת דעתך. אנחנו פשוט חושבות שזה ממש לא נכון וזה מעצבן שאין לאנשים מדד נכון לרמת משחק." הא הא!!! כל כך נכון וגם נורא עצוב.

Eowyn of Rohan

New member
פעם אחרונה שבדקתי קראו לי דנה

חחח אבל תנקס. אהה, ואת יכולה לקרוא לי גם ג'ון.

אף אחת עדיין לא החלה פה שרשור של

"יא הבנות בפורום אורלנדו כאלה זונות כי הן אמרו שג'וני מכוער." את האש התחילו אצלכן ואני לא חייבת להביא הוכחות. תקראי לי זונה תקראי לי ליברלית תקראי לי רדיקלית אבל זאת זכותנו המלאה להביע את דעתנו לגבי ה"שחקן" אורלנדו ולומר מה שחפץ ליבנו. תוצאות אייקיו? נו באמת. אם הן כל כך חכמות ובוגרות שלא יבואו אלינו בטענות ואם הן כל כך חכמות אז אין להן בעצם מה לחפש בפורום שלנו, הלא כן? גם פה יש לנו כמה ילדות מחוננות נו אז מה? העיקר שייש להן טאקט ושהן יודעות מה שהן אומרות ולא מתחילות בשטויות. ואם באמת לא הייתן רוצות להתחיל ריב לא הייתן פותחות שירשור של: "תראו מה הבנות בפורום של דפ אמרו על אורלנדו בלה בלה בלה."

הרשי לי לתקן אותך שוב../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

לא פתחתי שירשור של: "תראו מה הבנות בפורום של דפ אמרו על אורלנדו בלה בלה בלה." בפעם האחרונה שבדקתי, השאלה שם הייתה: מישהו יודע למה הבנות בפורום של ג'וני שונאות את אורלנדו? זו הייתה שאלה זדונית? לא. זו הייתה שאלה שדרכה הכפשתי אתכן? לא. זו הייתה שאלה שאמרתי בה שאתן זונות ששונאות את כל העולם? לא. בסה"כ רציתי לדעת למה בפורום כל כך נפלא ושאני אישית אוהבת לקרוא בו, כל כך שונאים את אורלנדו- אני בתור מעריצה של אורלנדו לא רואה את הסיבות- רציתי הסבר. לעומת זאת, א-ת היית זו שכתבת לי- "כי יש לנו אינטיליגנציה." את מכירה אותי או משהו כזה? דיברת איתי פעם? את יודעת אם אני טיפשה, חכמה, וכד'?

Eowyn of Rohan

New member
חבל שהשאלה התמימה הזאת..

התפתחה למשהו ממש מכוער. רק תראי את התגובות.

צודקת

והתגובה שלי היה מחווה קטנה של: "כן יש לנו פה ואנחנו לא סתומות כפי שחשבתן" אוי הומור מקאברי how i love thee

למעלה