זה מצחיק

זה מצחיק

הבנות בפורום של אורלנדו כלום בטוחות שאורלנדו הוא השחקן הכי טוב והכי שווה ביקום ושואלות את עצמן למה הבנות פה שונאות את עורל-נוד XD ושאנחנו משוות בינהם. עהם יש בכלל מה להשוות? מה לעשות יש גם כאלה...

Eowyn of Rohan

New member
זה באמת עצוב..

אבל אין מה לעשות. אנשים כמוהן קיימים כדי שאנחנו נדע שאנחנו צודקים

WallFlower

New member
חחחחחחחחח הן הגיבו לך! ../images/Emo6.gif

אני לא ראיתי את זה! אוי זה טוב! חחחחחחחחח טיפה הצחיק אותי שהן אמרו שזה לא בוגר, כשהן עצמן בנות 13+ או משהו (בלי להעליב בנות 13+, אין לי שומדבר נגדכן, זה פשוט יותר מסובך מזה)... בכל מקרה, הדבר הבוגר לא אמור להיות להבליג? אם מישהי מהן תוכל להוכיח לי שיש לו אופי, אני מבטיחה לא לומר עליו שומדבר רע. בחיים.

ורד דפ

New member
זה ברור שזה מה שהן יגידו..

בכל זאת, הן מעריצות את אורלנדו בלום... למה כבר אפשר לצפות מילדות המעריצות את אורלנדו בלום?!

שיעור בעברית, אומרים "אתכן"

מכיוון שאנחנו בנות ולא בנים וגם בגלל שלא קיימת מילה כזאת: "אותכם" אלא "אתכם"

Galadriel 3000

New member
../images/Emo122.gif אני לא מאמינה שדווקא אני

עשיתי את הטעות הזאת... (זה בקשר ל"אתכם") ואתם גם בנים פה, לא?

Galadriel 3000

New member
ואני,

פעם אחרונה שבדקתי, את לא היית מרכז העולם ולא דיברתי רק אלייך.

WallFlower

New member
אאוץ'...

גם אם היו כאן בנים (והיו כמה, אם זכרוני אינו מטעה אותי), עדיין יש לומר אתכן - רוב נקבי זועם.

Galadriel 3000

New member
כמו שלמדתי בערך בכתה א'-

גם אם יש מליון וחצי בנות זועמות ובן אחד לפלף מסכן ורזה, עדיין יש להתייחס בלשון זכר. ככה זה בעברית... (ולניקול אני בכלל נמנעת מלהגיב...)

אתן קולטות שהן נכנסות לפורום שלנו

וגונבות מפה חדשות וכאלה על שודדי הקאריבים? כמה פתאטי
אבל שיהיה תנו להן להנות אין להם ממה גם ככה P-:

ורד דפ

New member
חחחח כמה עלוווווווווב!

מה גם שחצי מהבנות שם קוראות סמויות אצלנו, דבר שלא קורה כאן

הן לא מספיק מסופקות

אז הן חיות בהכחשה אומרות שהן אוהבות את אורלנדו שבעצם הן צריכות קצת הרבה ג'וני ;) בת'כלס איך אפשר להיות מסופקת עם דבר שנראה כמו עורלה?

אפשר לשאול משהו?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

למה אתן עושות את זה? זה שאני מעריצה את אורלנדו אומר לכן שאני פקאצה טיפשה בת 13 שלא מבינה מהחיים שלה? ומישהו אמר שאורלנדו הוא השחקן הכי טוב והכי שווה ביקום?

למעלה