זה מפחיד

MetalBoy

New member
זה מפחיד

תחשבו שאנחנו לא קיימים אלא אנחנו חלומו של בנאדם כלשהו שנמצא אי שם וכל העולם הזה וכל מה שאנו מכירים זו המצאה של משהו... כשהייתי קטן האמנתי שאנחנו חיים בתוך חלום של ענק.. משהו לחשוב עליו קצת מאטל

מטאל, באותה המידה

תחשוב שיכול גם מאוד להיות שעל קצה הציפורן שלך או קצה השערה ישנו יקום שלם הדומה ליקום שלנו, ויכול מאוד להיות שיש שם מישהו כמוך ומישהו כמוני שמדסקסים את אותם הדברים שאנו מדסקסים אבל בכתב הרבה הרבה יותר קטן... או שלא. רוח.

^^flower^^

New member
עוד באותו עניין...

אנחנו יכולים להיות, גם דמויות בסיפור שמישהו מספר, חלום שמישהו חולם, תמונה, ציור, משחק, מחשבה ועוד ועוד... אפשר להעביר לילה שלם עם תאוריות ומחשבות משוג זה ואח"כ לא להרדם...

דז

New member
חלומות

אם אנחנו דמויות בחלום של ענקים , ואם אנחנו אנשים ביקום מה ההבדל שהופך את זה מפחיד . שניהם זו המציאות , לפחות לגבינו , וגם לא , ושניהם כוללים במישור שלהם אותם אנשים . נויה

^^flower^^

New member
נכון אבל אם זה נכון

אז כל מה שחשבנו לא נכון! כל המציאות שלנו משתנה, כל מה שהתרגלנו אליו ולמדנו אותו ולמדנו להאמין לכך - הכל לא נכון, וקשה לנו להתרגל לזה וללמוד להאמין למשהו חדש ואחר, הרי כל שינוי מפחיד, כל לא נודע מפחיד, ובגלל כל זה, אנחנו מפחדים...

דז

New member
אם זה נכון

אז מה זה משנה , את חלום של ענק , או שאת יצר ביקום , ואולי הראש של הענק הוא היקום . בתור אדם לי אישית זה לא משנה , זה כמו לסוע לירח השומם שעוד לא חקרנו למעמקי כדור הארץ . אם באמת יתגחלה דבר כזה , מישהו יקבל פרס נובל , ומשהו ירשם באיזה ספר , אבל זה לא ישנה בכלל , כי זה לא משנה את המציאות היום יומית או נוגעה באנשים הרגילים . נויה

משה קשה

New member
מה שחשוב זה לא לדעת

שום דבר לא מפחיד אם לא יודעים אותו יתכן מאוד שאנחנו לא בדיוק מה שחשבנו ויתכן שכן אבל כל עוד נמשך חוסר הידע - הכל ברור - לא עולם בציפורן ענק ולא עולם על חודו של עיפרון כלשהו - העולם שלנו מפחיד מספיק גם עם הידיעה הנוכחית. סתם עולם קטן בתוך גלקסיה קטנה - סתם עולם מפחיד.

דז

New member
עולמות

למה מפחיד או בעיה ? , סתם עוד מקום או מצב שבחיים לא יזיזו לנו מעל ידיעה מדעית , זה כמו שאני אגיד לך שבהידרוספרה בגובה 300 מטר מתחת לפני המים כמעט אין בעלי חיים , זה לא נוגע או מגיעה , זה לא מענין את רוב האנשים . ועוד למה מפחיד אם אני יהיה חלום של ענק זה יפגע בי איך שהו , ואם אני חלק מיקום X גם זה לא ? . ותאמ אי ידיעה זה מפחיד , כי אז אין מושג למה להתכונן . ואם אני יודעת לא נכון , אני לא יודעת שאני יודעת לא נכון , כי אם אני יודעת סימן שאני גם מקבלת ומאמינה . נויה

silentmoon

New member
חלום? מציאות? או מסך גדול ?

חלום??? מציאות?? או מסך גדול שעומד להפתח ואז כבר אין דרך חזרה...ההצגה תמיד חייבת להמשך?? אני חושבת שלעולם לא באמת נדע..כמה שהכל כל כך מורכב, כמה שהכל מסובך.. לא הייתם רוצים שהכל יהיה יום אחד פתור? הכל יודעים? אבל אז...הכל היה ברור מאילו, הכל היה ידוע.. הרגשת השאיפה והסקרנות לדעתי היא הרגשה שאין כמוה, היא דוחפת אותנו ואפילו אולי הביאה אותנו לאן שאנחנו כיום... שאפתנים, סקרנים, פרפקציוניסטים, אינטירסנטים....... (לא חסר...) כי אדם ללא שאיפה, מאיפה הגיע? לאן ילך? אולי אנחנו נמצאים בחלום...ובואותו חלום אנחנו חולמים...נשמע יפה.. אולי אנחנו בתוך סרט.... אני מקווה שהתפקיד שלנו משמעותי... אני..

למטאל-אין מה לפחד ../images/Emo20.gif ../images/Emo6.gif

למטאל אבל תחשוב גם על זה עובדה שמישהו בחר בסוף לברוא אותנו שלך חנה גונן

למעלה