זה מעניין

shershku

New member
אדם שמנסה לשנות

לעיתים רחוקות יש אדם כזה במשרד האוצר. הפעם הבאת את האדם הנכון (והוא לא לפיד).

rOzBif1

New member
אדם שנכנע לתשובה וללוביסטים שלו

אני במקומו הייתי שם פס על תשובה ועל כל הלובסטים שלו, והייתי מראה להם יפה ובנימוס את הדלת החוצה ממשרדי. אני במקומו הייתי לוקח מידיו גם את תמר וגם לווייתן, שכאמור לתשובה אין שום זכות ושום בעלות עליהם. במקום זה הפחדן הזה השאיר בידיו את המאגרים הגדולים תמורת המאגרים הקטנים. במקום שזה יהיה ההיפך. כך שאני ממש לא הייתי מוחא כפיה למר גילה ואומר לו כל הכבוד, כי אם תתבייש.

shershku

New member
אם אתה מדבר על לפיד

אני לא מתפלא, משום שהוא נבחר לעזור לעשירון העשיר ביותר, אם לא לאחוזון העשיר ביותר.

rOzBif1

New member
הטיקט של מעמד הביניים הוא טיקט שקרי

שיש עתיד ש136 בעלי הון הקימו אותה, והיא יותר תאגיד כלכלי מפלגה, רצה איתו לכנסת. המפלגה הזאת מייצגת טייקונים ובעלי הון, לא את מעמד הביניים שקורס חופשי בשנה האחרונה, ורבים ממנו יודים מהארץ, כדי לא להגיע לקו העוני שרבים ממעמד הביניים כבר נושקים לו. אדם שמוזמן למסיבות של טייקונים לעולם לא יוכל לייצג את מעמד הביניים. רק מי שבא מתוך מעמד ביניים יוכל לייצגו ולדאוג לו באמת.

rOzBif1

New member
דיברתי על גילה הפחדן שמפח להתעמת מול תשובה

אבל זה וגע גם ללפיד הבוס שלו, שנותן לו לחמוק מאחריות תפקידו. במקום לפיד אצלי הוא כבר היה מפוטר.

shershku

New member
עכשיו אחרי שקראתי קצת יותר לעומק

הבנתי את הנקודה. עוד פרופלו סטייל שטייניץ.

0bama1

New member
אצלך ?יזכיר לנו אדוני מה תפקידו בכוח ?ואם אין

לו ,שייקח "עשב"ממפלגתו ,למען יפסיק לסבול .

rOzBif1

New member
שוב פעם אתה מבלבל אותנו עם עלה ירוק?

אצלנו אין עשבים, אצלנו יש מלחמה בשחיתות ובזיהום האוויר הים והיבשה.

rOzBif1

New member
בעלה ירוק יש הרבה עשבים שוטים

ורובם ליברטאריאנים קפיטליסטים חזיריים. אבל לא אצל הירוקים.

0bama1

New member
אפשר לפרש ירוקים בכל מני צורות .למשל ירוקים

אין להם מושג בחיים האמתיים .

0bama1

New member
תלך לעלה ירוק ותציע שם את הרעיון הזה .וגם על

תשכח להזכיר להם את הרעיון הגאוני של בניית בתים מגבס ,כך שתוך שנה שנה וחצי יהיו עשרות אלפי דירות ותרוץ בראש המפלגה הזו .ותגרוף 19 מנדטים .תפסיק כבר עם הפגנת השנאה .

למעלה