זה מסרב להקפיץ אז אני ממשיכה פה. לפני כמה ימים כתבתי שאלה לגבי ריח רע מהקרקפת.
ש שמחה123 New member 23/10/03 #1 זה מסרב להקפיץ אז אני ממשיכה פה. לפני כמה ימים כתבתי שאלה לגבי ריח רע מהקרקפת.
צ צפנתי New member 23/10/03 #2 ניסית להוסיף לחפיפה שטיפה אחרונה עם סביעור מדולל? כמו כן אני ממליצה על חפיפות מתונות, מעט שמפו ומאד עדין. ידוע לי בעייה של פיטריות בקרקפת הגורמות לקילוף, שמפו ניזורל פתר את הבעיה.
ניסית להוסיף לחפיפה שטיפה אחרונה עם סביעור מדולל? כמו כן אני ממליצה על חפיפות מתונות, מעט שמפו ומאד עדין. ידוע לי בעייה של פיטריות בקרקפת הגורמות לקילוף, שמפו ניזורל פתר את הבעיה.
ש שמחה123 New member 24/10/03 #3 מה זה סביעור? ולמה מדולל? והאם ניתן לקנות את ניזורל ללא מרשם רופא? תודה
צ צפנתי New member 25/10/03 #4 עד כמה שאני יודעת.... סביעור תשאלי בבית מרקחת. מדולל, לא יודעת, ככה אני עושה. אני מעבירה לבקבוק ריק, מוסיפה מעט מים ומנערת, נוצר קצף ואז קל יותר למרוח אותו היכן שרוצים. ניזורל: נדמה לי רק עם מרשם, ונדמה לי שזה יוצא יקר כי אינו בסל הבריאות.
עד כמה שאני יודעת.... סביעור תשאלי בבית מרקחת. מדולל, לא יודעת, ככה אני עושה. אני מעבירה לבקבוק ריק, מוסיפה מעט מים ומנערת, נוצר קצף ואז קל יותר למרוח אותו היכן שרוצים. ניזורל: נדמה לי רק עם מרשם, ונדמה לי שזה יוצא יקר כי אינו בסל הבריאות.