זה מסוכן כל כך
למרות שאתה לא הבוס שלי יותר ואולי בגלל זה בחרתי דווקא עכשיו, במסיבת הפרידה שלי לנסות..לנסות אותך.
תמיד היה קליק ביננו, קצת פלירטוטים..אבל מצדך זה לא היה ברור לחלוטין.
כמעט ונתתי לפחד להשתלט, אבל הרצון שלי להרגיש אותך בתוכי גבר על הכל.
המשרד שלך בלילה נראה אחרת. הרהיטים דומים, גם הטפסים המפוזרים על השולחן. אבל משהו שונה..לא יודעת בדיוק מה, שה מוצא חן בעיניי.
התיישבתי על השולחן שלך,חייכת כמו תמיד, שאלת מה אעשה עכשיו, איפה ועוד שאלות שלא הובילו לכלום..ואז שאלת אם אתגעגע.. זה פתח בשבילי, ואני יודעת לנצל אותם כל כך טוב.. את הרגעים האלה.
אליך כמובן! הכי! לחיוך!לחיבוקים! ולילות לבד!
הסמקת
התקרבתי אליך, מחייכת.
נעמדת פתאום,חשבתי שתלך, אבל נשארת, התקרבת, נישקת אותי. כנראה שזיהינו את הרגע יחדיו.
הטפסים הפכו במהרה למטרד מתחתיי, השמלה עלתה, התחתונים הועפו כאילו לא היו שם בכלל.
הרטיבות שלי זולגת בין ירכיי. היד שלך כמעט מגיעה ונעצרת. כן אני בטוחה, אל תשאל שוב.
עם היד גם הלשון שלך נגעה, תחושות חדשות של עונג מציפות אותי.
מלטפת את שערך ואת ראשך דוחפת עמוק יותר בין ירכיי, רוצה שתטעם אותי גומרת.
עוד לא עברה שניה מהגניחה שלי והזין שלך חדר לתוכי, קשה ורותח, כמעט מתפוצץ.
הלשון שלך מטיילת על צווארי, הידיים מחזיקות את הישבן חזק חזק שארגיש כמה אתה עמוק.
פרץ של רטיבות יצאה ממך ואיתה גניחה שלי.
המשכנו להתנשק עד הדפיקה בדלת...
למרות שאתה לא הבוס שלי יותר ואולי בגלל זה בחרתי דווקא עכשיו, במסיבת הפרידה שלי לנסות..לנסות אותך.
תמיד היה קליק ביננו, קצת פלירטוטים..אבל מצדך זה לא היה ברור לחלוטין.
כמעט ונתתי לפחד להשתלט, אבל הרצון שלי להרגיש אותך בתוכי גבר על הכל.
המשרד שלך בלילה נראה אחרת. הרהיטים דומים, גם הטפסים המפוזרים על השולחן. אבל משהו שונה..לא יודעת בדיוק מה, שה מוצא חן בעיניי.
התיישבתי על השולחן שלך,חייכת כמו תמיד, שאלת מה אעשה עכשיו, איפה ועוד שאלות שלא הובילו לכלום..ואז שאלת אם אתגעגע.. זה פתח בשבילי, ואני יודעת לנצל אותם כל כך טוב.. את הרגעים האלה.
אליך כמובן! הכי! לחיוך!לחיבוקים! ולילות לבד!
הסמקת
התקרבתי אליך, מחייכת.
נעמדת פתאום,חשבתי שתלך, אבל נשארת, התקרבת, נישקת אותי. כנראה שזיהינו את הרגע יחדיו.
הטפסים הפכו במהרה למטרד מתחתיי, השמלה עלתה, התחתונים הועפו כאילו לא היו שם בכלל.
הרטיבות שלי זולגת בין ירכיי. היד שלך כמעט מגיעה ונעצרת. כן אני בטוחה, אל תשאל שוב.
עם היד גם הלשון שלך נגעה, תחושות חדשות של עונג מציפות אותי.
מלטפת את שערך ואת ראשך דוחפת עמוק יותר בין ירכיי, רוצה שתטעם אותי גומרת.
עוד לא עברה שניה מהגניחה שלי והזין שלך חדר לתוכי, קשה ורותח, כמעט מתפוצץ.
הלשון שלך מטיילת על צווארי, הידיים מחזיקות את הישבן חזק חזק שארגיש כמה אתה עמוק.
פרץ של רטיבות יצאה ממך ואיתה גניחה שלי.
המשכנו להתנשק עד הדפיקה בדלת...