זה ממש מצחיק

Zack DA

New member
זה ממש מצחיק ../images/Emo6.gif

עוד לא נרגעתי משני הבחורים שבקשו ממני "לדבר עברית". אחד מהם טען שעברית שפה יפה ואני מקלקל אותה בשימוש במילים גבוהות (אך כל היופי בשפה תהיה אשר תהיה - לדעתי - טמון בצורה המקורית והטהורה שלה ולא בסלנג מודרני). מקלקל ע"י מילים גבוהות... אני פשוט צריך להחזיק את עצמי כדי לא ליפול מהכסא... זה דבר אחד. כהמשך לסיפור, קראתי עוד פעם ועוד פעם את ההודעה המדוברת שלי. מסתבר שהיא נוסחה באופן פשוט מאוד, אפילו פשוט מדי לעניות דעתי. אז מה הבעיה ? (אני שואל וגם עונה). מסתבר שהשתמשתי במושג "סטטוס קוו" - שהוא מושג נפוץ מאוד וידוע. מי שלא מתמצא בהבנתו צריך להתבייש בבורות שזה עתה הפגין. ממש כך. הוא צריך להתבייש. אני ? אותי זה ממש מצחיק. צחי

locutos

New member
אבל כבר כתבת את זה למטה

למה אתה מזכיר את זה עוד פעם (כל המלבין פני חברו בפורום (ברבים) כאילו...)

Zack DA

New member
אתה צודק

כמעט נהרגתי מרוב צחוק.
יש לי עילה לתביעה על ניסיון לרצח ? בכל אופן אתה צודק בדבריך ואני מתנצל... צחי

Zack DA

New member
כדי שתוכל להתבטא

בצורה טובה ולא כמו ערס שלא מבינים מה הוא רוצה (ליתר דיוק, האנשים התרבותיים לא מבינים מה הוא רוצה).

eviv

New member
עם כל הכבוד

סטטוס קוו זה לא השפה הגבוהה אני לא חושב שזה נכון לאוכלוסיה שלמה לקבל ע עצמה סטיגמות כמו "טיפשות" "ערסיות" אתם חושבים שזה מילה גבוהה נסו את זה מה זה כליו? סיכה של שדכן !!!

לכל האבשלומים הקרירים....

אולי תתחילו לדבר לעניין??? כל אחד הפך לפרופסור ללשון... (דרך אגב, אבשלום קור איש ימין...)

יש משהו שאני לא מבין...

איך בתור מפקד מעו"ז/מחו"ז נתניה, יש לך זמן לכתוב בפורומים. ובטח ובטח שלא לעסוק בעצמות כלבים... ונ.ב. מישהו אמר שיבדוק לי משהו...

eviv

New member
תןדה על העשרה

טוב לדעת איך כותבים את זה כי עד היום רק שמעתי תודה בכל מקרה

למעלה