זה ממש מעצבן

eponymous

New member
זה ממש מעצבן

שבאתר היהודי להכרויות, רוב הרווקות נראות יותר טוב מרוב הגרושות :(

צודק

זה מאוד מעצבן שבכלל קיימים עדיין אתרי הכרויות בדקת דרך אגב איך זה אצל הגויים? לך תדע אולי משם תבוא לנו הישועה

eponymous

New member
אני לא יודע לגבי

הישועה מהאתרים של הגויים, מה שבטוח זה ש-ישו בטוח שם...

eponymous

New member
מי ישו?

הוא די גרוש (גירשו אותו), מצד שני הוא ממש לא פרוד, אפילו הייתי אומר די ממוסמר.... שומר על קור רוח (וגם קור אב) אבל מה... אישיות כובשת!!!

זאת לא אני

זה הוא שכח אבל הוא עצבנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אז אל תשימי לב

נשמה

זה מובן... כל מי שדיברתי איתו היום עבר חוויות מזעזעות, נראה לי שזה יום כזה או שזה היום החודשי...שטן|

יערית

New member
נו...

איפה הבעיה? קח לך אישה ובנה לה בית...<מה אתה מתעסק בזוטות>

eponymous

New member
אני לא מתעסק בזוטות

לא אני זה שפוסל "גרוש עם ילדים".....

יערית

New member
תקשיב

כשאישה רווקה פוסלת את היותך גרוש עם ילדים, זה אומר שהיא עשתה לך טובה גדולה, עכשיו אל תתייאש, בינותינו נשים יפות וטובות, סובלנו אורך רוח וכמובן לא לבזבז את הזמן כשמריח לא טוב למן ההתחלה.

זה מעצבן???

יודע מה יותר מעצבן?? שהגברים באתרים הללו חיים בלאלאנד מטורף. שהרי ידוע הכלל היהודי - קח לך אשה צעירה ובנה איתה בית :))) כי מה? האשה הצעירה רוצה גבר גריאטרי לידה? כאילו, אישה בגילי נניח, תרצה לצאת עם גבר בן 54 ומעלה ????? בחיי שהזוי, אני חושבת לעשות את התזה שלי על הנושא

eponymous

New member
זה מעצבן???

זה שהנחתום לא מעיד על אף עיסה (אם היה לי שקל על כל פעם שמישהי כתבה "אין הנחתום מעיד על עיסתו") זה מעצבן!!

למעלה